Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχε και σημερα κάτι πουλάκια τα περισσότερα ψηλωμενα μιας κ δεν κουνιόταν φύλλο..Τουφεκισα τρεις τσιχλες κ κράτησα της δυο αλλά έπεσαν στα πυκνά κ όσο κ αν έψαξα δεν τις βρήκα..Άλλαξα πάλι φυσίγγια για καμιά φασσα αλλά δεν..Για μια ακόμα φορά το μετάνιωσα που δεν ασχολήθηκα με τις τσιχλες..Αν συνέχιζα θα είχα καμιά δεκαριά πουλάκια..
Με πήρε τηλ ένας γνωστός που έκανε καρτέρι σε άλλο χωριό και έπιασε το όριο.Τοσα πολλά πουλιά δεν έχει ξαναδεί μου είπε.
Αύριο θα τις τουφεκαω κανονικά,Αρκετά κρατήθηκα..:)

Σαββατοκυριακο ανεβασμενος σε ενα δευτεροτριτο καρτερι που τα πουλια περνανε επιτηδες ψηλα, το μερος ειναι καθαρο κ δεν χαλαω κανεναν... Πολυ ωραιες τουφεκιες, 21 στο χερι τη μια μερα με 3 χαμμενες... 18 τη δευτερη με 3 χαμμενες κ αρκετα λιγοτερα πουλια στον οριζοντα... Σταματησα τη δευτερη γιατι μου τελειωσαν τα φυσιγγια που εριχνα, κ με το επομενο κουτι γνωστης ιταλικης εταιριας που καποιοι πινουν νερο στο ονομα τους, τουφεκισα 10 πουλια για σκοτωμα στα 35-40 μετρα, πηρα τα 6 αδικαιολογητα,τα τρια στο χερι μετα απο κυνηγητο πνιγμενα στο αιμα με 3 και 4 σκαγια επανω τους και τα αλλα τρια χαμμενα γυρω γυρω... Σταματησα γιατι ηταν αδικο να σκαγιασω την πλαση για να παρω μερικα πουλια ακομα... Αν δεν σκοτωνονται στα 35 και στα 40 μετρα, στα 50 που γουσταρα θα ηταν απλα ανηθικο... Αρκετες ακομα πιο μακρινες τουφεκιες δεν τις εχει πιασει η καμερα, μιας κ εσβηνε πριν προλαβω να τουφεκισω...

Αφιερωμενα τα βιντεο σε καποιους φιλους απο εδω, που αν κ δεν εχουμε γνωριστει ποτε απο κοντα, τα λογια τους με εχουν συγκινησει τις τελευταιες μερες κ τους ευχαριστω... Ολα στη ζωη δανεικα ειναι τελικα... Να ειστε καλα κ να περνατε ομορφα με καλη καρδια κ καλοπροαιρετα παντα...

Μπραβο αρη..... Βλεπω το kickaki καπνιζε κανονικα..... Χαχαχαχαχαχα

Σαββατοκυριακο ανεβασμενος σε ενα δευτεροτριτο καρτερι που τα πουλια περνανε επιτηδες ψηλα, το μερος ειναι καθαρο κ δεν χαλαω κανεναν... Πολυ ωραιες τουφεκιες, 21 στο χερι τη μια μερα με 3 χαμμενες... 18 τη δευτερη με 3 χαμμενες κ αρκετα λιγοτερα πουλια στον οριζοντα... Σταματησα τη δευτερη γιατι μου τελειωσαν τα φυσιγγια που εριχνα, κ με το επομενο κουτι γνωστης ιταλικης εταιριας που καποιοι πινουν νερο στο ονομα τους, τουφεκισα 10 πουλια για σκοτωμα στα 35-40 μετρα, πηρα τα 6 αδικαιολογητα,τα τρια στο χερι μετα απο κυνηγητο πνιγμενα στο αιμα με 3 και 4 σκαγια επανω τους και τα αλλα τρια χαμμενα γυρω γυρω... Σταματησα γιατι ηταν αδικο να σκαγιασω την πλαση για να παρω μερικα πουλια ακομα... Αν δεν σκοτωνονται στα 35 και στα 40 μετρα, στα 50 που γουσταρα θα ηταν απλα ανηθικο... Αρκετες ακομα πιο μακρινες τουφεκιες δεν τις εχει πιασει η καμερα, μιας κ εσβηνε πριν προλαβω να τουφεκισω...

Αφιερωμενα τα βιντεο σε καποιους φιλους απο εδω, που αν κ δεν εχουμε γνωριστει ποτε απο κοντα, τα λογια τους με εχουν συγκινησει τις τελευταιες μερες κ τους ευχαριστω... Ολα στη ζωη δανεικα ειναι τελικα... Να ειστε καλα κ να περνατε ομορφα με καλη καρδια κ καλοπροαιρετα παντα...

Πουσε βρε Αρη με τα ωραια σου βιντεο παλι καταφερες να ανατριχιασω με τα κηνυγιτικα σου προσαντα..!!!! .RESPECT.

Είχε και σημερα κάτι πουλάκια τα περισσότερα ψηλωμενα μιας κ δεν κουνιόταν φύλλο..Τουφεκισα τρεις τσιχλες κ κράτησα της δυο αλλά έπεσαν στα πυκνά κ όσο κ αν έψαξα δεν τις βρήκα..Άλλαξα πάλι φυσίγγια για καμιά φασσα αλλά δεν..Για μια ακόμα φορά το μετάνιωσα που δεν ασχολήθηκα με τις τσιχλες..Αν συνέχιζα θα είχα καμιά δεκαριά πουλάκια..
Με πήρε τηλ ένας γνωστός που έκανε καρτέρι σε άλλο χωριό και έπιασε το όριο.Τοσα πολλά πουλιά δεν έχει ξαναδεί μου είπε.
Αύριο θα τις τουφεκαω κανονικά,Αρκετά κρατήθηκα..:)
Τάσο πήγαινε να το χαρείς στα τσιχλάκια και οι φάσσες είναι πίσω ακόμα.;)

Βλεπω τις προσκοπευσεις και τις αποστασεις που λες , και περνω θαρρος να σηκωσω κι εγω το οπλο σε αποστασεις που δεν το τολμο....pray to God.
Με τι τσοκ 3* η μικροτερο Αρη....ευχαριστω !

Αξημερωτα κάνα μισαωρο πριν φεξει έφτασα στο πόστο, πρώτη έκπληξη κανένας εκεί γυρω, όση ώρα επινα το καφέ μου έμπαιναν οι κιχλες συνέχεια, ακουγα τα τσιν τσιν πανω απο το κεφάλι μου. Μόλις εφεξε καλά και για κοντά μισή ώρα έγινες της τρελής, έμπαιναν από παντου σε όλα τα ύψη, έχασα τη ψυχραιμία μου και επαθα κοκομπλοκο, τουφεκουσα στο γάμο του καραγκιόζη με αποτέλεσμα να χάσω τη μπάλα. Λίγο μέτα της 08:00 έκοψαν το τρελό ρυθμό και αφου ηρέμησα ξεκίνησα να τουφεκαω σωστά. Λίγο πριν τις 09:00 εκοψαν και μέχρι τις 10:30 περίπου που έφυγα πέρναγαν μεμονωμένα πουλιά και καποια σε ομάδες των 2-3 σε διάφορα ύψη. Τελικα κατάφερα 9 κιχλες και δυστυχώς άφησα κατω 3 πουλιά ολα απι τον πρωινό πανικό μιας και οι τουφεκιες μου ήταν λίγο όρτσα. Πάντως το σημερινό πρώτη φορά μου συμβαίνει.
pic hosting
Ο εφιαλτης μου.
Επειδη δεν τις ακουω και γυρναω συνέχεια αυτι παθαινω οταν τις βλεπω απι παντού και ξαφνικα.
Μετα στρωνω ομως :)

Παρα πολλα πουλια σημερα καταφερα με πολυ κοπο να παρω 13 εχασα και 5 πουλια στα λογγαρια.σκοπεφτηκα η μερα ήταν άσχημα πολλά αιματα τα πουλια δεν πετυχα αρκετά πουλια δεν ξερω τη εφτεγε η γρια μου σημερα εκλανε μεντεσ .asking..

Παρα πολλα πουλια σημερα καταφερα με πολυ κοπο να παρω 13 εχασα και 5 πουλια στα λογγαρια.σκοπεφτηκα η μερα ήταν άσχημα πολλά αιματα τα πουλια δεν πετυχα αρκετά πουλια δεν ξερω τη εφτεγε η γρια μου σημερα εκλανε μεντεσ .asking..
Ηλία μήπως η υπερβολικη υγρασία; Σήμερα εριξα με τα καινούργια σπόρτινγκ του Ζωχιου με την aquila, αυτο που ρίχνουμε στο σκοπευτήριο, έμεινα πολλή οικανοποιημενος, καθαρά ολα τα πουλιά. Τα πρωινά που έχασα ηταν καθαρά δικο μου σκοπευτικο λάθος.

Για μιση ωριτσα το πρωι πριν παω δουλειά..πηρα άλλο ενα αγριοπεριστερο απο τα 5 που μου περασαν αλλα έπεσε μακριά και δεν το βρήκα..

1zw0jtv.jpg
Γεια σου γερασιμε με τα πτηνα και τα κοτοπουλακια σου,αυτο το γιλεκο καπου το ξερω αλλα που το ξερω.

.RESPECT..RESPECT.

Τα σεβη μου Αρη συνχαρτηρια,πρωτου σε γνωρισω ηξερα οτι εισαι καλο ντουφεκι,ομως κι εμενα δεν εκφραζουν καποια πραγματα ομως, κιας μη γραφουν πια καποιοι φιλοι που ξερουν ποσο τους εκτιμω ,εμεις εδω θα συνεχισουμε.

ούτε τα νούμερα του τζοκερ έπιασα ούτε το μπάσιμο σήμερα
φόλα η μέρα με λίγες ψηλωμένες τσίχλες μια πήρα από τις πιασμένες πρωινές
αύριο εκεί πάλι παρ όλο τα 7 μποφώρ που δίνει
ο γιατρός βέβαια μου στειλε μνμ ότι δεν άκουσε κάτι ενδιαφέρον.....να σαι καλά Βασιλάκο :)

Με τι τσοκ 3* η μικροτερο Αρη....ευχαριστω !

Με τσοκ Kicks Smoke LF κ 8αρια Αργυρη... Με πιο ανοιχτο τσοκ απο δυο αστρα δεν θα εχεις επαναλαμβανομενες επιτυχιες... Ειναι αναγκαια η σφιχτη τουφεκια σε αυτες τις αποστασεις...

Με τσοκ Kicks Smoke LF κ 8αρια Αργυρη... Με πιο ανοιχτο τσοκ απο δυο αστρα δεν θα εχεις επαναλαμβανομενες επιτυχιες... Ειναι αναγκαια η σφιχτη τουφεκια σε αυτες τις αποστασεις...
Πω ρε φιλε ....δεν εχω δουλεψει ποτε τσοκ κατω απο 3* ,εχω πολυ δουλεια ακομη και πολυ προπονηση και τοπους που να εχει περασματα πουλιων ,γιατι εδω στα μεσογεια ειναι λιγα και διασπαρτα....hair.σε ευχαριστω που εσυ και καποιοι αλλοι βοηθατε..!!!.well done.

Πω ρε φιλε ....δεν εχω δουλεψει ποτε τσοκ κατω απο 3* ,εχω πολυ δουλεια ακομη και πολυ προπονηση και τοπους που να εχει περασματα πουλιων ,γιατι εδω στα μεσογεια ειναι λιγα και διασπαρτα....hair.σε ευχαριστω που εσυ και καποιοι αλλοι βοηθατε..!!!.well done.
Αργύρη βάλτο χωρίς ενδοιασμό και ρίξε με καλή ψυχολογία.Είναι ευκαιρία τώρα στα μπασίματα.
Θα κάνεις ντουφεκιές που θα πάθεις πλάκα και μετά δεν θα το βγάζεις.Θα προτιμάς να χάνεις τις κοντινές και να κατεβάζεις πουλιά απο τα ύψη.

Σημερα νοτια Κερκυρα τρελο μπασημο.απο ολες τις τρυπες.Με βηδωμενο μονημα το ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΛΟΝΓΚ.Στον μαυρο πηρα 20 στο χερι και ενα χαμενο. Ελαφρη προβλημα σημερα με τα φησηγκια.Απο 8.30 και μετα το Α1 1,63χ32 χ688 για καπιο λογω εκλασε και με εσωσον οι κεντρικες τουφεκιες και το ΣΠΡΙΝΓΚΕΡ ΜΟΥ.Ουτε και το gm3 1,52x32x688 Moy αρεσε σημερα. Απο τα χειρ. κληματα της Ελλαδας εχουμε στο ΝΗσι.Απο αυριο εχει sipe 1,45x32xsx2000.Τερμα τα παιχνιδια.sarcastic.Το οπλο μετα τον κονο μεταμορφοθηκε.!!!

Status
Not open for further replies.
Back