Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κατι μου λεει οτι θα τελειωσει το κυνηγι για να δουμε τσιχλες.....buy buy.
Πρεπει να σε παω εγω αγορι μου για να βρεις τσιχλες....buy.:p:p
Με τις αλλαγες του καιρου θα φανουν... Απλα ειναι πιασμενες σε μερη που δεν κυνηγιουνται ακομα...

μολις επεστρεψα απο απογευματινο ειχε αρκετα πουλακια και αν ημουν λιγο ποιο προσεκτικος θα ειχα κανει καλο νουμερο τσπ 7 πουλακια με ακολουθησαν και 2 κοψοφτερες χαθηκαν αυριο παλι

μολις επεστρεψα απο απογευματινο ειχε αρκετα πουλακια και αν ημουν λιγο ποιο προσεκτικος θα ειχα κανει καλο νουμερο τσπ 7 πουλακια με ακολουθησαν και 2 κοψοφτερες χαθηκαν αυριο παλι
αρχισαν τα καλα απογευματινα ?

Απογευματινό σήμερα λίγα πράγματα, 1 κότσυφας στο χέρι και μια τσιχλα μεσα στα βάτα που δεν αφησα την σκυλιτσα να μπει. Που είναι τα πουλιά οέο???

Βασίλη καλησπέρα , τα πουλιά είναι στα πουρνάρια φίλε μου ... Και δεν βγαίνουν ούτε με πέτρες...
Έχουν κόψει εντελώς τα άσκοπα πήγαινε έλα , γι αυτό και το παραδοσιακό καρτερι με το καρεκλάκι δεν είναι καθόλου αποτελεσματικό... Μόνο κάποια απογευματινά και αυτά υπό προϋποθέσεις ...
Σημερινή πρωινή έξοδος στα μέρη της Θήβας με τον Στάθη... 25 πουλάκια στο χέρι και κάμποσα ακόμα στις αλεπούδες...

upload images free

Είδαμε πολλά πουλιά, η καλύτερα σηκώσαμε πολλά πουλιά, αλλά κάτι οι αστοχίες, κάτι ο κόσμος που ακόμα μαζεύουν ελιές, κάτι οι τσίχλες που έβγαιναν ενα με το χώμα ... Προσεχώς καλύτερα....cool.
ΥΓ. Προσπάθησα να βγάλω καλλιτεχνική φωτογραφία, γιατί ο πήχης στο site εχει ανεβεί πολύ ψηλά, αλλά με πρόδωσε η κάμερα του κινητού...:(

Status
Not open for further replies.
Back