Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με δουλεύουν κανονικά και μάλιστα δεν είμαι και ο μόνος με έχουν πάρει από το προι 3 παιδιά και μου λένε ότι έχει πολλές τσίχλες στα χωριά τους πραγματικά απίστευτο
ας φτιαξουν μια σφεντονα , εχει και αυτη την χαρη της , στης 10 βολες καθηστες , με μια επιτυχια

φετος οσα τσιχλοκοτσυφα χτυπησα μεχρι τελους ηταν ολα αδυνατα , εκτος απο 3 με 4 κοτσυφια , και μια τσιχλα που χτυπησα την τελευταια μερα , που ηταν και η μοναδικη τσιχλα που χτυπησα στην εξοδο , ενω περσι απο της 15 ιανουαριου μεχρι τελους τα περισοτερα πουλια ηταν τετραπαχα , φετος δεν ξερω τι παιχτηκε , ενω υπηρχε πολυ ελια και κισσος , ισως τα πουλια να αργησουν να φυγουν , τελος μαρτιου , ενω περσυ μεχρι της 24 φευβουαριου και μετα ειχαν φυγει τα περισοτερα πουλια

Θα ήταν παράλειψη να μη πω περαστικά σε όλους τους αεκζηδες του φορουμ
Είναι κακό φίλε μετά από.μια κακή κυνηγετική σεζόν να παίζεις με το πόνο του άλλου όταν είναι και αεκτζής.Σας το έχω αναφέρει ξανά η λέξη θρύλος δεν βγήκε τυχαία γι'αυτό απευθύνεται μόνο στην ολυμπιακάρα και στη Remington.Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις είναι καιρός κάποιοι να έρθετε στο κλαμπ των νικητών ποδοσφαιρικά και κυνηγετικά.

Είναι κακό φίλε μετά από.μια κακή κυνηγετική σεζόν να παίζεις με το πόνο του άλλου όταν είναι και αεκτζής.Σας το έχω αναφέρει ξανά η λέξη θρύλος δεν βγήκε τυχαία γι'αυτό απευθύνεται μόνο στην ολυμπιακάρα και στη Remington.Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις είναι καιρός κάποιοι να έρθετε στο κλαμπ των νικητών ποδοσφαιρικά και κυνηγετικά.
Εμείς εκτός απ' το όνομα βλέπω έχουμε και άλλα κοινά καλή σαρακοστή

Δεν μας αφήνεται στον πόνο μας λέω εγώ,😄
ΑΕΚΑΡΑ και BERETTARA κύριοι.... Όλα τ'αλλα να'χαμε να λέγαμε.
Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά κι επειδή δεν ξέρω ν'ανοιγω καινούργιο θέμα "απολογισμός κυνηγετικής περιόδου 2024-2025" θα γράψω εδώ.
Κυνηγάω μόνο τρυγόνι και τσίχλα.
Φέτος στα τρυγόνια την πρώτη μέρα που πήγα μόνο δεν πήρα κανένα. Μόνο μια ντουφέκια έριξα αλλά ήταν αρσενικό....
Η επόμενη έξοδος ήταν πρώτη Οκτώβρη και κάπως έτσι εμφανίστηκαν οι επίσημες αγαπημένες. Τσίχλες μπήκαν πολλές στα περάσματα και αρκετά κοτσύφια. Από άποψη καρπωσης πολύ ικανοποιητικά. Απών όμως τα μικροπουλα, τα ψαρονια, οι κεδροτσιχλες και οι κόκκινες. Μέχρι μέσα με τέλος Νοέμβρη τα πουλιά ήταν πολλά. Μετά άρχισαν να εξαφανίζονται. Σε ένα μέρος στην Βοιωτία τα κράτησε και με αρκετό περπατητο έκανες δουλίτσα. Σε άλλα τρία μέρη που πήγα σε Βοιωτία και Φθιώτιδα τίποτα. Όταν ένα μέρος όμως όσο καλά και να το ξέρεις εάν δεν μπαίνουν καινουργια πουλιά τότε αυτά αγριεβουν και δεν μπορείς να τους βάλεις ευκολα χέρι. Από θέμα καρπωσης πολύ καλά δεδομένου του τι γινόταν σε όλη την Ελλάδα, αλλά με πολύ περπάτημα. Μια κακή και περίεργη χρονιά θα έλεγα. Να είμαστε καλά και του χρόνου ελπίζουμε σε μια καλύτερη χρονιά.
Από τον επόμενο μήνα εξάλλου θα βγουν και τα καλάμια από την ντουλάπα και βουρ για την γαλανη.....
Καλά να περνάτε λεβέντιες και καλές βολτουλες.
Και μην ξεχνιόμαστε...... FORZA AEKARA...,😆😆😆

Status
Not open for further replies.
Back