εγω ειδα τρυγονιιιιι
αλα στον υπνομουυυυ

Είναι από τσίπουρο και εγώ το ίδιο παθαίνωεγω ειδα τρυγονιιιιιαλα στον υπνομουυυυ
![]()
μην τρελαθουμε απο τωραααα τρυγονια και χελιδονια βλεπουμεεεεΕίναι από τσίπουρο και εγώ το ίδιο παθαίνω![]()
Mεχρι χηνες να σε κουτσουλανε θα δεις!εγω ειδα τρυγονιιιιιαλα στον υπνομουυυυ
![]()
Και όμως φίλε είναι αλήθεια για τα χελιδόνιαμην τρελαθουμε απο τωραααα τρυγονια και χελιδονια βλεπουμεεεε![]()
![]()
λες να εχουμε απο τον αλον μηνα 40αρια θερμοκρασιεςςςΚαι όμως φίλε είναι αλήθεια για τα χελιδόνια
ας φτιαξουν μια σφεντονα , εχει και αυτη την χαρη της , στης 10 βολες καθηστες , με μια επιτυχιαΜε δουλεύουν κανονικά και μάλιστα δεν είμαι και ο μόνος με έχουν πάρει από το προι 3 παιδιά και μου λένε ότι έχει πολλές τσίχλες στα χωριά τους πραγματικά απίστευτο
Ωραία πλάνα φίλε .Κοτσαρα την κάμερα σε κάνα 2 καρτέρια τώρα στο τέλος έτσι για το καλό...
Εγώ έχω δει προ ολίγων εβδομάδων πελαργό...Έχω δει εδώ και πολύ καιρό χελιδόνι
Είναι κακό φίλε μετά από.μια κακή κυνηγετική σεζόν να παίζεις με το πόνο του άλλου όταν είναι και αεκτζής.Σας το έχω αναφέρει ξανά η λέξη θρύλος δεν βγήκε τυχαία γι'αυτό απευθύνεται μόνο στην ολυμπιακάρα και στη Remington.Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις είναι καιρός κάποιοι να έρθετε στο κλαμπ των νικητών ποδοσφαιρικά και κυνηγετικά.Θα ήταν παράλειψη να μη πω περαστικά σε όλους τους αεκζηδες του φορουμ
Εμείς εκτός απ' το όνομα βλέπω έχουμε και άλλα κοινά καλή σαρακοστήΕίναι κακό φίλε μετά από.μια κακή κυνηγετική σεζόν να παίζεις με το πόνο του άλλου όταν είναι και αεκτζής.Σας το έχω αναφέρει ξανά η λέξη θρύλος δεν βγήκε τυχαία γι'αυτό απευθύνεται μόνο στην ολυμπιακάρα και στη Remington.Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις είναι καιρός κάποιοι να έρθετε στο κλαμπ των νικητών ποδοσφαιρικά και κυνηγετικά.