https://www.kynigesia.gr/kynigi/fterota/tsichla-prosarmogi-h-epitagi-ton-kairon/
Το κυνήγι τελειωσε κι ο παππούς το βιολί του

Το κυνήγι τελειωσε κι ο παππούς το βιολί του

Τα τελευταία 3 χρόνια κι εγώ αυτό έκανα πήγαινα και τις 2 άδειες και τις έβγαζα μαζί. Φέτος όμως δεν ήθελε με τίποτα, δεν μπορούσε και σωματικά εξάλλου. Για αυτό υγεία παιδιά κι ας μην είχε μια χρονιά πουλιά. Θα χει του χρόνου και του μεθεπόμενου κ.ο.κ. Αρκεί εμείς να είμαστε εκεί.Εγώ φέτος τον αναγκασα να έρθει πληρώνοντας του την άδεια.. να δω αν θα τον πείσω του χρόνου..είναι και εγωιστής! Μόνο πέρδικα και μπεκάτσα...μη του πεις να πάει σε κάνα ορτύκι που είναι λίγο πιο εύκολο το περπάτημα,οοοχι, εκεί,άμα δε του βγαίνει η ψυχή στη κούραση δε το ευχαριστιετε. Καλά για πέρασμα ούτε λόγος..
Φανταστείτε ότι αυτή η χούφτα διανοούμενων είναι εισηγητές στην έκθεση.Παραδιπλα θα στέκεται όρθιος ο πρόεδρος της ομελέτας και θα χειροκροτεί με τους αυλικούς του.Μετα αναρωτηθείτε φεύγοντας γιατί πάμε κατά διαόλου...https://www.kynigesia.gr/kynigi/fterota/tsichla-prosarmogi-h-epitagi-ton-kairon/
Το κυνήγι τελειωσε κι ο παππούς το βιολί του![]()
Για αυτό υγεία παιδιά κι ας μην είχε μια χρονιά πουλιά. Θα χει του χρόνου και του μεθεπόμενου κ.ο.κ. Αρκεί εμείς να είμαστε εκεί.
Εγώ πήγα για σπαράγγια και είδα λίγα πουλιατανεβηκα σημερα στο κτημα το απογευμα να ταισω τα σκυλια 6ωρα καιιι η ρουφιανες πεταριζανεεεε κανονικαααα![]()
![]()
ακωμη λιγο θα της κρατηση ηλια μετα αντε γιαααΕγώ πήγα για σπαράγγια και είδα λίγα πουλιατ
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο.Εγώ πήγα για σπαράγγια και είδα λίγα πουλιατ
Χρόνια το λέω....Κι εγώ ακριβώς το ίδιο.
Οι ρουφιάνες, λες και είχαν ενημέρωση για τη λήξη της περιόδου από το σύλλογό τους, έφευγαν με το ραχάτι τους στα πέντε μέτρα, χαλαρά και έπιαναν δυό ελιές παρακάτω...
θα περασω να της κανω χαλαστρααα θα τις πεταω δυναμιτακιαααΚυριαρινες φασες κοπάδια κάθονται στα δεντρα περνάς με το αμάξι ατάραχες πηδιούνται ασύστολα
Α βλέπω παει καλά το πραμα σαν κυπαρίσσια γίνανε
alex εση εισαι στην φωτο
Μέχρι κι αγριογούρουνα να πετάνε...
Ένας Καλαματιανόςalex εση εισαι στην φωτο![]()
Απο τον ΠύργοΈνας Καλαματιανός
και μια σε που σε τραβηξα εγω για να το tinderΈνας Καλαματιανός
Τι ωραία δεντράκια!
Και τη πρωτοχρονιά σε κελί;Τι ωραία δεντράκια!
θέλω ένα να το στολίσω τα Χριστούγεννα![]()