Εγώ και ΜΙΑ μόνο φάσσα τη θεωρώ χρυσάφι 14 καρατιών!Και 1 καλυτερη απο 2 τσιχλες ηθελες να πεις!![]()

Εγώ και ΜΙΑ μόνο φάσσα τη θεωρώ χρυσάφι 14 καρατιών!Και 1 καλυτερη απο 2 τσιχλες ηθελες να πεις!![]()
Κάτσε καλά εσύ γιατί θα σου στείλω φωτό!!!Εσύ μου θυμίζεις το ανέκδοτο για το τι χρειάζεσαι για λοβοτομή στην Αγγλία...
Το μυαλό σου και μία λύρα!
Άριστα και με τόνο !!Μετά από 3 εβδομάδες είπα σήμερα να πάω με τον ανιψιό προς Βοιωτία μερια για κάνα περπατητο με βαριά καρδιά μιας και οι κυνηγότοποι είναι άδειοι. Στις μαύρες ελάχιστα πουλιά, πήρα μια και είδα 3-4 σύνολο. Κατά τις 8:00 αρχίσαμε το περπατητο. Πουλιά είχε τα ίδια με τις προηγούμενες φορές απλώς επειδή είχα να τα κυνηγήσω 3 εβδομάδες, ήταν πιο ημέρα και σηκώνονταν κοντά. Η θερμοκρασία το πρωί ήταν πολύ χαμηλή αλλά όσο πέρναγε η ώρα κι ανέβαινε ο ήλιος τόσο ζεσταίνε. Όπως τις ξέρουμε τις κύριες κάθονταν σε πουρναρωτα - σχοινα - αλλά και ελιές. 17 στο χέρι, 3 χαμένα και 2-3 ξεπουπουλιασμενα. Φυσίγγια nsi speed - 34 gr - no8. Στα highlights περνώ μια τσίχλα ξερή και πέφτει καμία 30αρια μέτρα κι όπως πάω να την πάρω ακούω ένα φουπ πάνω απ' το κεφάλι μου και περνάει ένα γεράκι το οποίο τσακώνει την τσίχλα κι εξαφανιζολ. Ο μικρός να φωνάζει " πήρε την τσίχλα- ρίξ'του" κι εγώ να έχω πεθάνει στο γέλιο. Έρχεται κοντά ο μικρός και μου λέει " γιατί δεν του έριξες;" ΤView attachment 95193ου λέω ότι αυτό είναι το σωστό και μπράβο του. Φυσικά και του εξήγησα μετά το όλο σκεπτικό και γελαγε κι αυτός.
Καλά να περνάτε παλικαροι και καλές βολτουλες.
Ρε μπαγάσιδες, στήσατε κ υπόστεγο;;;; χα χα,χα χα,χα........Εγώ αφήνω αυτό εδώ...
Μέχρι Νομό σας επιτρέπω να πείτε, οτιδήποτε περισσότερο θα σημάνει τον δια παντός αποκλεισμό σας από τα καλά καρτέρια
View attachment 95170
Ρε μπαγάσιδες, στήσατε κ υπόστεγο;;;; χα χα,χα χα,χαΕγώ αφήνω αυτό εδώ...
Μέχρι Νομό σας επιτρέπω να πείτε, οτιδήποτε περισσότερο θα σημάνει τον δια παντός αποκλεισμό σας από τα καλά καρτέρια
View attachment 95170
Παω στοίχημα, πως ηταν ξυπόλυτος κ ειχε κ στα κατω δαχτυλα πιασμένα 3 καρβέλια Rezerva........Χάλια.... Κουράγιο παιδιά!
Ρε Εωσφόρε...
Τι κόλπα κάνεις?
Θυμήθηκα κάτι τύπους που στρίμωχναν στο γλωσσίδι της αποθήκης μια παραπάνω σφαίρα!
βγήτε βόλτα 17/3 . το έχω τσεκάρει χροοοοονια (άντε μια πριν μια μετά )Τα καλά επιστρόφια ήταν πάντα το πρωτο 15 θημερο του Μάρτη. Και κάπως έτσι κόπηκε ο Μάρτης....
Τι το θέλετε το ρημαδι αφού όσοι πήγαμε φέτος φάγαμε φολαΣτο Μοδι σήμερα τρία άτομα 4 - 2 - 1 τόοοοοοσο καλα , τα πουλιά τρελαμενα με τελείως αλλοπροσαλες πορείες
Στα περιεργα της ημέρας μια κοτσυφινα διπλάσια σε μέγεθος από τα άλλα και με ένα πάρα πολύ μεγάλο ράμφος , μάλλον η γερόντισσα της περιοχής θα ηταν
δεν αξιζει το κοπο και τα χιλιομετρα πλεον...Στο Μοδι σήμερα τρία άτομα 4 - 2 - 1 τόοοοοοσο καλα , τα πουλιά τρελαμενα με τελείως αλλοπροσαλες πορείες
Στα περιεργα της ημέρας μια κοτσυφινα διπλάσια σε μέγεθος από τα άλλα και με ένα πάρα πολύ μεγάλο ράμφος , μάλλον η γερόντισσα της περιοχής θα ηταν
Εδώ δεν πάμε εμείς που ζούμε μες τους ελαιώνες.δεν αξιζει το κοπο και τα χιλιομετρα πλεον...
Πηγαίνετε, του χρόνου θα ήμαστε ένα χρόνο μεγαλύτεροι.Εδώ δεν πάμε εμείς που ζούμε μες τους ελαιώνες.
Το πιο νόστιμο θήραμα!!Τιμήσαμε το θήραμα!!!! Δοκιμάστε της ταπεινες!!! Τσίχλες......Κάνουν εξαιρετικό πεντανοστιμο στιφάδο!!!!
Γαμανε!!!!
Ολα τα θηραματα κανουν πολυ ωραιο στιφαδο !!!! οι τσιχλες οπως και να τις φτιαξεις ειναι πολυ νοστιμεςΓαμανε!!!!
Αλλά δεν είναι το θήραμα, το κρεμμύδι κάνει τη περισσότερη δουλειά...
Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι καθημερινά, αν θα το έχω και του χρόνου. Εσείς (να είστε καλά) θα μπορείτε, για εμένα.....παίζεται.Πηγαίνετε, του χρόνου θα ήμαστε ένα χρόνο μεγαλύτεροι.
Πιάσε κυπαρίσσια,καλαμιές, όχι ότι θα ρίξεις πράγμα αλλά αυτά έχει δεν έχει μαζεύει ολίγον τι κάτι πουλάκια.Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι καθημερινά, αν θα το έχω και του χρόνου. Εσείς (να είστε καλά) θα μπορείτε, για εμένα.....παίζεται.
σ.σ. Θα με κάνεις να βγω το απόγευμα, έστω και ατουφέκιστος.
Στη περιοχή μου έχει κάτι μεγαλούτσικα ρέματα. Τις καλές εποχές ήταν θησαυρός, όχι μόνο για τσίχλες, αλλά και για πολύ καλύτερο, πρωί - απόγευμα.Πιάσε κυπαρίσσια,καλαμιές, όχι ότι θα ρίξεις πράγμα αλλά αυτά έχει δεν έχει μαζεύει ολίγον τι κάτι πουλάκια.