Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπάρχει και το 25-29 γιου νοου; Ή μας το παίζεις έτσι για να φανείς ψαγμένος; 😂
Τονίζω ότι κάθε μέρα που θα κάθομαι θα έχει μεγάλο πέρασμα. Μόνο στο καρτέρι μου φυσικά. Εσύ κανόνισε δουλειά τότε η περίμενε όλες τις μέρες να για να πάρεις μια φασσα. Φιλικά πάντα, ε????

Τονίζω ότι κάθε μέρα που θα κάθομαι θα έχει μεγάλο πέρασμα. Μόνο στο καρτέρι μου φυσικά. Εσύ κανόνισε δουλειά τότε η περίμενε όλες τις μέρες να για να πάρεις μια φασσα. Φιλικά πάντα, ε????
Ρε άντε και πάντα φιλικά

Εγώ γεροξεκούτης;; Αλλά όποιος βλέπει τη φωτογραφία σου με μούσι και καλογερικό σκούφο.......καταλαβαίνει...... .sarcastic. Φυσίγγια πήρες;;; Τηλέφωνό για δε;
Εχω παρει απο τον Μαιο ρε..

Αφου ολο στο χωριο εισαι μωρε , μας εχεις ρημάξει στα story 🤣🤣🤣
Κανονισε να παμε για κανα καφε με το αλλο το γεροσαψαλο

Το ξέρω Μητσάρα και σε βρίσκω και πολύ αισιόδοξο στις προβλέψεις σου, που πιστεύεις ότι θα κατέβουν κιόλας. Απλά έπρεπε να ξαναβγεί στην επιφάνεια, το θέμα Τσίχλα-κοτσύφι, γιατί βαριέμαι και ήθελα να διαβάσω, σε ένα μόνο θέμα, ότι πιο νέο για τον καιρό, τα τσοκ, προβλέψεις περασμάτων, φυσίγγια, αν σκοτώνουν οι benelli, κ.λ.π.
4 στα 5 μέχρι στιγμής, με ένα απλό τσιν τσιν, πριν 12 ώρες. Να συμπληρώσω οπαδικές διαφορές, fake news για γνωστό μετεωρολόγο, ματιάσματα και κρυφοί πόθοι για φουρνάρισσες! Αν δεν είναι αυτό, οξεία τσιχλίτιδα, τότε τι είναι; Τσιτωμένοι είμαστε όλοι, για τα κορίτσια!

Ολη η Ελλάδα απο αυτον πήρε φετος μου φαίνεται
Αυτό είναι ίσως το μόνο λογικο που συμβαίνει στη χώρα διότι πρόσφερει επώνυμα φυσίγγια στην καλύτερη τιμή με διάφορα και είναι και σωστοτατος στις συναλλαγές του .

4 στα 5 μέχρι στιγμής, με ένα απλό τσιν τσιν, πριν 12 ώρες. Να συμπληρώσω οπαδικές διαφορές, fake news για γνωστό μετεωρολόγο, ματιάσματα και κρυφοί πόθοι για φουρνάρισσες! Αν δεν είναι αυτό, οξεία τσιχλίτιδα, τότε τι είναι; Τσιτωμένοι είμαστε όλοι, για τα κορίτσια!
Βρε, εδώ σήμερα το βραδάκι χρειάστηκε να βάλω μπουφανακι για τη μηχανή και αμέσως τσίχλες σκέφτηκα
Όλα την θυμίζουν

Status
Not open for further replies.
Back