Αυτό ακριβώς εννουσαΠ&υτς@s μπλε ε

Αυτό ακριβώς εννουσαΠ&υτς@s μπλε ε
Το κατάλαβαΑυτό ακριβώς εννουσα![]()
Έχει αυτοκτονικές τάσεις ή είναι για τους ακόλουθους απο πισω αυτό.Δεν έχεις θέμα εσυ αγόρι μου ,και με τέτοιο πάλι εύστοχος θα σαι
View attachment 91441
Κόντεβη Από τώραΘα ξεπουλήσει ο Αλαγιαννης αν έχει τόσο ενδιαφέρον
Γι'αυτό του έδωσα ευχη!Βίντεο δεν έχει κανείς πλέον.
Βρε, εδώ σήμερα το βραδάκι χρειάστηκε να βάλω μπουφανακι για τη μηχανή και αμέσως τσίχλες σκέφτηκα
Όλα την θυμίζουν
Την Πέμπτη φίλος στην Αταλάντη είδε 3 μαζί ψηλωμένες...Είδαμε τις πρώτες τσίχλες εδώ φέτος. 2 πουλια σε 2 διαφορετικά σημεία! Τόσο νωρίς δεν έχω ξαναδεί εδώ τσίχλες.
Τόσο νωρίς δεν έχω ξαναδεί εδώ τσίχλες.
Πάω να φορτώσωΤην Πέμπτη φίλος στην Αταλάντη είδε 3 μαζί ψηλωμένες...
Αμπαααααα ....μετά της 20/10 δεν έλεγες.....Είδαμε τις πρώτες τσίχλες εδώ φέτος. 2 πουλια σε 2 διαφορετικά σημεία! Τόσο νωρίς δεν έχω ξαναδεί εδώ τσίχλες.
Ρε Λιακο για 2 πουλιά μιλάμε ωρε..Α
Αμπαααααα ....μετά της 20/10 δεν έλεγες.....![]()
Εξερετικα εσιοδοξω αδερφεΡε Λιακο για 2 πουλιά μιλάμε ωρε..
Φάσσες είδες τίποτα?Καλημερα αδελφια, εχθες ημασταν Αμφικλεια για φασσες, λοιπον, ειδαμε δυο τσιχλες εκει που καθομασταν, μια στην επιστροφη,στην διασταυρωση που παει για Τιθορεα και μια λιγο πριν την Πετρα.
5-6 πουλια περασανε μακρυα μαςΦάσσες είδες τίποτα?
Για κοίτα αυτό τον χάρτη για αρχές Οκτωβρίου και πες μου Πανο που βλέπεις το ευνοϊκό. Είναι αποκλίσεις θερμοκρασίας από τα κανονικά για την εποχή. Μην κοιτάς τι λέει για εδώ. Αν θυμάσαι πέρσι έκανε μεγάλα περασματα με νότια και λασποβροχες. Αλλά από πάνω είχε κρύο για την εποχή. Ωστόσο κάποια πουλιά θα κατέβουν λόγω ενστικτου ακόμη και με αυτές τις συνθήκες. Για κάτι καλό και μαζικό όμως θέλουμε κρύο στα ΒΔ μας. Μακάρι να αλλάξουν τα δεδομένα και να δείξουν πάλι οι χάρτες ότι έδειχναν Σάββατο πρωί....Ο καιρός ευνοεί, και ο Οκτώβριος θα μπει με βοριάδες αρχές του μήνα πραγμα πολύ θετικό, θα φανούν τα πρώτα αρκετά νωρίς.