Παλι μεσα επεσες..Όπως κάθε χρόνο Ηλία δε θα αλλάξει τίποτα μεταξύ τους
Παλι μεσα επεσες..Όπως κάθε χρόνο Ηλία δε θα αλλάξει τίποτα μεταξύ τους
Υπάρχει και το 25-29 γιου νοου; Ή μας το παίζεις έτσι για να φανείς ψαγμένος;Βιάζεστε.... τα μεγάλα περασματα από όλα τα είδη τσίχλας φέτος θα είναι 25,26,27,28,29 Οκτωβρίου......
Δε πειράζει ρε ο οσφπ μόνο να χανειΠαλι μεσα επεσες..
Και ο χάρης να γίνει γουρλής.Δε πειράζει ρε ο οσφπ μόνο να χανει
Τονίζω ότι κάθε μέρα που θα κάθομαι θα έχει μεγάλο πέρασμα. Μόνο στο καρτέρι μου φυσικά. Εσύ κανόνισε δουλειά τότε η περίμενε όλες τις μέρες να για να πάρεις μια φασσα. Φιλικά πάντα, ε????Υπάρχει και το 25-29 γιου νοου; Ή μας το παίζεις έτσι για να φανείς ψαγμένος;![]()
Ρε άντε και πάντα φιλικάΤονίζω ότι κάθε μέρα που θα κάθομαι θα έχει μεγάλο πέρασμα. Μόνο στο καρτέρι μου φυσικά. Εσύ κανόνισε δουλειά τότε η περίμενε όλες τις μέρες να για να πάρεις μια φασσα. Φιλικά πάντα, ε????
Εχω παρει απο τον Μαιο ρε..Εγώ γεροξεκούτης;; Αλλά όποιος βλέπει τη φωτογραφία σου με μούσι και καλογερικό σκούφο.......καταλαβαίνει......Φυσίγγια πήρες;;; Τηλέφωνό για δε;
Να σου καει το βιδεο!Δε πειράζει ρε ο οσφπ μόνο να χανει
Θα ξεπουλήσει ο Αλαγιαννης αν έχει τόσο ενδιαφέρονΘα χουμε χειμώνα φέτος οπότε όλη η σαιζόν θα χει ενδιαφέρον..
Ολη η Ελλάδα απο αυτον πήρε φετος μου φαίνεταιΘα ξεπουλήσει ο Αλαγιαννης αν έχει τόσο ενδιαφέρον
...και οι φουρνάρισσεςΩραία πέφτει η 28η Δευτέρα ,θα αναστενάξουν οι φούρνοι στα πέρα δώθε 3 μέρες σερί
4 στα 5 μέχρι στιγμής, με ένα απλό τσιν τσιν, πριν 12 ώρες. Να συμπληρώσω οπαδικές διαφορές, fake news για γνωστό μετεωρολόγο, ματιάσματα και κρυφοί πόθοι για φουρνάρισσες! Αν δεν είναι αυτό, οξεία τσιχλίτιδα, τότε τι είναι; Τσιτωμένοι είμαστε όλοι, για τα κορίτσια!Το ξέρω Μητσάρα και σε βρίσκω και πολύ αισιόδοξο στις προβλέψεις σου, που πιστεύεις ότι θα κατέβουν κιόλας. Απλά έπρεπε να ξαναβγεί στην επιφάνεια, το θέμα Τσίχλα-κοτσύφι, γιατί βαριέμαι και ήθελα να διαβάσω, σε ένα μόνο θέμα, ότι πιο νέο για τον καιρό, τα τσοκ, προβλέψεις περασμάτων, φυσίγγια, αν σκοτώνουν οι benelli, κ.λ.π.
Αυτές είναι πιο ανυπομονες να ξεκινήσουν οι τσίχλες ,μαζί κοιτάμε τις ημερομηνίες...και οι φουρνάρισσες![]()
Αυτό είναι ίσως το μόνο λογικο που συμβαίνει στη χώρα διότι πρόσφερει επώνυμα φυσίγγια στην καλύτερη τιμή με διάφορα και είναι και σωστοτατος στις συναλλαγές του .Ολη η Ελλάδα απο αυτον πήρε φετος μου φαίνεται
Mε 2€+ φθηνότερο το κουτί λογικό είναι...Ολη η Ελλάδα απο αυτον πήρε φετος μου φαίνεται
Να δίνει cast off στο Guerini του και να του γυρνάει πίσω πες του. Βίντεο δεν έχει κανείς πλέον.Να σου καει το βιδεο!![]()
Βρε, εδώ σήμερα το βραδάκι χρειάστηκε να βάλω μπουφανακι για τη μηχανή και αμέσως τσίχλες σκέφτηκα4 στα 5 μέχρι στιγμής, με ένα απλό τσιν τσιν, πριν 12 ώρες. Να συμπληρώσω οπαδικές διαφορές, fake news για γνωστό μετεωρολόγο, ματιάσματα και κρυφοί πόθοι για φουρνάρισσες! Αν δεν είναι αυτό, οξεία τσιχλίτιδα, τότε τι είναι; Τσιτωμένοι είμαστε όλοι, για τα κορίτσια!
ΣαταναΝα δίνει cast off στο Guerini του και να του γυρνάει πίσω πες του. Βίντεο δεν έχει κανείς πλέον.
Π&υτς@s μπλε εΜε αυτές γυρνάμε συνήθως