Και δεν θα έχεις τα ίδια φυσίγγια..να τα λέμε και αυτά..Η μοναδική διαφορά θα είναι ότι είμαι 25 χρόνια μεγαλύτερος!

Και δεν θα έχεις τα ίδια φυσίγγια..να τα λέμε και αυτά..Η μοναδική διαφορά θα είναι ότι είμαι 25 χρόνια μεγαλύτερος!
Ευριπο στα Χανια παντα αργουν ναρθουν τα τσιχλονια. Τα ξερεις καλυτερα απο μενα. Την καλη χρονια ολοι στην κεντρικη και βορεια Ελλαδα εδιναν πονο και εμεις αρχισαμε μεσα Νοεμβρη μην σου πω τελη Νοεμβρη.Δυστυχώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα συνάδελφε Νικόλαε κι εξηγώ.περυσι που για μας εδώ η χρονιά ήταν κακή τέτοιες μέρες από τα καρτερια των μπασιματων τα οποία για κακη μου τύχη είναι πάνω από τη δουλειά μου ακριβώς ακούγονταν τουφεκιές.φετος δεν ακούγεται τίποτα.πηγα τη Δευτέρα το πρωί μια βόλτα και το μόνο που πέρασε ήταν 10 μικρά σπουργιτακια μετρημένα.σημειωνω ότι το συγκεκριμένο καρτέρι είναι βορεινό και το πρώτο σημείο που φαίνονται οι μπασιματιαρικες τσίχλες.οποτε προσωπικά είμαι απαισιόδοξος για την επερχόμενη χρονια
Ίσχυει!!!Και δεν θα έχεις τα ίδια φυσίγγια..να τα λέμε και αυτά..![]()
Δυστυχώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα συνάδελφε Νικόλαε κι εξηγώ.περυσι που για μας εδώ η χρονιά ήταν κακή τέτοιες μέρες από τα καρτερια των μπασιματων τα οποία για κακη μου τύχη είναι πάνω από τη δουλειά μου ακριβώς ακούγονταν τουφεκιές.φετος δεν ακούγεται τίποτα.πηγα τη Δευτέρα το πρωί μια βόλτα και το μόνο που πέρασε ήταν 10 μικρά σπουργιτακια μετρημένα.σημειωνω ότι το συγκεκριμένο καρτέρι είναι βορεινό και το πρώτο σημείο που φαίνονται οι μπασιματιαρικες τσίχλες.οποτε προσωπικά είμαι απαισιόδοξος για την επερχόμενη χρονια
Μα πέρυσι ρε παιδιά το δυνατό το μπάσιμο έγινε 27 Οκτώβρη γιατί τέτοια πρεμούρα και απογοήτευση φέτος??!
Γιατί μεσιασε ο Οκτώβρης και δεν την έχουμε δει ούτε ζωγραφιστή...
Μου φαίνεται όλο και πιο απίθανο όσο περνούν οι μερες να εμφανιστούν ξαφνικά και όλες μαζί...
Τι όμορφες οι ρουφιανες !!!! Η μια με την αγριοφρυδαρα της και τα ωραία χρώματα της και άλλη με τον επιβλητικό της όγκο και την αρχοντιά της. Είναι απ τα είδη που όταν το καρπώνεσαι γεμίζεις.
αλημερα. ΒΑ Αττικη παλι κουλουρι, ουτε ντουφεκια. Η μεεα ξεκινησε ασχημα αφου και το καρτερι μου ηταν πιασμενο. Με το που ελυσα το οπλο στο αμαξι με καβαλησε ενα ωραιο κοπαδακι αγριοπεριστερα που τους ειπα καλημερα και εφυγα ακομα πιο τσαντιλας.
Καλημερα.Ώπα φιλαρακί!!!
Αρχικά καλημέρα!
ΒΑ Αττική πού??
Σήμερα ήμουν στα γνωστά καρτέρια της BA Αττικής και από τα τριγύρω βουνά από τις 07:30 και μετά οι ντουμπλέδες και οι 3άρες πηγαίνανε σύννεφο μέχρι τις 08:30.
Μπορεί πέρασμα να μην το λές το σημερινό αλλά κανείς δεν έφυγε ατουφέκιστος...πόσο μάλλον χωρίς πουλιά. Ο καλύτερος μια "μούτζα" τσίχλες την έκανε!
Στα highlights....πολλά πιασμένα κύριοι! Το "τσιν" "τσιπ" "τσιχ" "τσαν" όπως θέλετε πείτε το....μας πήρε τα μυαλά!!