Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βρηκα εχθες στην ευβοια κατι μανήτες.....σαν τηγανι ηταν.....αλλα δεν εμπιστευομαι να τα φαω..μιας και τα εχω διαβασει μονο .... και δεν εχω καποιον να μου δειξει....
Οσο για τα κούμαρα....τα τσακίζω
Στείλε φωτο να σου πω

Σήμερα έκλεισα συμφωνία πριβέ καρτέρι τσίχλας στο περιβόλι του κυρ Νίκου επιτρόπου της Εκκλησίας της ενορίας μας
με απόδοση 50-50 (μοιρασιά ) επι της συνολικής κάρπωσης .....sarcastic.
O ίδιος λόγω ηλικίας αφυπηρέτησε απο το κυνήγι αλλά θα μου κάνει εκεί παρέα .

Σήμερα έκλεισα συμφωνία πριβέ καρτέρι τσίχλας στο περιβόλι του κυρ Νίκου επιτρόπου της Εκκλησίας της ενορίας μας
Θα πάω να τον βρώ και θα του δώνω όλες τις τσίχλες..... πάει στο έφαγα το καρτέρι,,,.yelling.

Και γιατί δεν βάζετε όλη την καρπωση στο μαγκάλι και να τις φχαριστηθειτε παρέα...bbq2.beer.

Φίλιππα (και λοιποί φίλοι, ενδιαφερόμενοι καλοφαγάδες/μανιταρόφιλοι) εάν είσαι μανιταρόφιλος και γουστάρεις πραγματικά τις άγριες μανιταρογεύσεις, σου έχω το ιδανικό κατάστημα από τα Γρεβενά: την πόλη των μανιταριών (επίσημος χαρακτηρισμός παγκοσμίως)...!!!
Έχω ψωνίσει και θα ψωνίζω απ' εκεί...! Το συστήνω ανεπιφύλαχτα...! Διαθέτουν άπειρα μανιταροπροϊόντα, όλα εκλεκτά και αγνά, αποκλειστικά από άγρια μανιτάρια...! Μην ανησυχείς για τίποτα...! Οι άνθρωποι εκεί, είναι καθηγητές στο άγριο μανιτάρι...! Χρυσή εγγύηση μιλάμε...!
Ορίστε, λοιπόν, το κατάστημα (ηλεκτρονική διεύθυνση): tomanitari.gr

Last edited:
Φίλιππα (και λοιποί φίλοι, ενδιαφερόμενοι καλοφαγάδες/μανιταρόφιλοι) εάν είσαι μανιταρόφιλος και γουστάρεις πραγματικά τις άγριες μανιταρογεύσεις, σου έχω το ιδανικό κατάστημα από τα Γρεβενά: την πόλη των μανιταριών (επίσημος χαρακτηρισμός παγκοσμίως)...!!!
Έχω ψωνίσει και θα ψωνίζω απ' εκεί...! Το συστήνω ανεπιφύλαχτα...! Διαθέτουν άπειρα μανιταροπροϊόντα, όλα εκλεκτά και αγνά, αποκλειστικά από άγρια μανιτάρια...! Μην ανησυχείς για τίποτα...! Οι άνθρωποι εκεί, είναι καθηγητές στο άγριο μανιτάρι...! Χρυσή εγγύηση μιλάμε...!
Ορίστε, λοιπόν, το κατάστημα (ηλεκτρονική διεύθυνση): tomanitari.gr
Σε ευχαριστω παρα πολυ...
Ενας πολύ καλός λόγος να ανεβω και για κυνήγι....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Σε ευχαριστω παρα πολυ...
Ενας πολύ καλός λόγος να ανεβω και για κυνήγι....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Φίλιππα (και αγαπητοί φίλοι), εάν πράγματι ανέβεις Γρεβενά για κυνήγι ή απλώς εκδρομή, να πας οπωσδήποτε να φας στη μανιταροταβέρνα "Αυλαίς" (aulais.gr)...! Το μενού αποτελείται (σχεδόν) αποκλειστικά από πιάτα με διάφορα, φρέσκα, άγρια μανιτάρια...!!! Κι εκεί εγγύηση...!

Μικρό πέρασμα σημερα λίγα πουλάκια 3 στο χέρι και 2 χαμένα είχε αρκετό αέρα και τα ανακάτεψε αρκετά!Οπλο beretta a350 xtrema τσοκ anaconda mid και φυσίγγι ιδιογομωση c7 νο8 1/2 στα 30 γρ με στρογγυλό ρελι!

Last edited:
Μικρό πέρασμα σημερα λίγα πουλάκια 3 στο χέρι και 2 χαμένα είχε αρκετό αέρα και τα ανακάτεψε αρκετά!Οπλο beretta a350 xtrema τσοκ anaconda mid και φυσίγγι ιδιογομωση c7 στα 30 γρ με στρογγυλό ρελι!

Να υποθεσω και με GT βυσμα;

Status
Not open for further replies.
Back