Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το έχω δει αρκετές φορές να συμβενει..Και ίσως η απάντηση να είναι ότι το σκάγι δεν βρήκε εγκέφαλο.Λεω τώρα εγώ...xm.
Δεν ξέρω τι να πω , στο συγκεκριμένο μέρος που κρατάει πολύ υγρασία το είχαμε αυτο το πρόβλημα και τα δύο άτομα σε τουλάχιστον τρεις εξόδους. Με αρκετά διαφορετικά φυσίγγια . Σε άλλες περιοχές (πχ Αττική το ΣΚ είχα άμεσες καταβολές).

Ο Χρήστος το θυματε..Για αυτό περνει μαζί του σοκοφρετες...sarcastic.
Όχι σοκοφρετα Τάσο, σερενάτα και πάσης Ελλάδος.....sarcastic.
http://imgur.com/HgJTPja
X9rf5UA.jpg

Το έπαθα κ εγώ στο περπατητο σήμερα και μάλιστα με ν7..
Με το που πέφτει κάτω την βλέπω να χτυπάει φτερά..Λέω παει,θα μου τρυπωσει τώρα..Μέχρι να πάω ήταν σεκος!!
Δεν νομίζω να έχει να κάνει με υγρασία..Συμβενει και σε καλοκαιρινά θηράματα..

Κατά τις 17:15 εμφανίστηκαν 2 αμάξια με 6 άτομα, καθησαν γύρω μας και τα έκαναν μπαχαλο, τουφεκαγαν παντού όπου τις έβλεπαν και ότι πετούσε λες και ήθελαν τα ξεστοκαρουν τα φυσίγγια τους.
Γιάννη, κάτι παρόμοιο συνέβη και σε μένα προχθές, μια μέρα - την Πέμπτη ήτανε νομίζω - εκεί που ήμουν εγώ να μην έχει περάσει φτερό για πάνω από μισή ώρα και σε 2 σημεία 100 και 300 μέτρα παρακάτω να γίνεται πόλεμος!!! Αφού σκεφτόμουν, ρε γ@μωτο εδώ που έχει ησυχία δεν περνάει τίποτα, και εκεί που γίνεται της ... Συρίας, από εκεί πάνε να περάσουν όλες;;; o_O Λες και τις έπιασε ομαδικά τάση αυτοκτονίας !!! .what. .asking.
Αλλά σύντομα, από το ρυθμό και τη συχνότητα των πυροβολισμών, έβγαλα το συμπέρασμα ότι ... σε κάθε τσίχλα ή κοτσυφό που περνούσε άδειαζαν 2 ή και 3 καραμπίνες ταυτόχρονα!!! .buy buy..shoot.

Σε όλους τους φίλους πού είτε κυνήγησαν αυτές τις μέρες, είτε όχι (σαν εμένα που λόγω απουσίας/ δουλειάς τις μόνες τσίχλες που είδα ήταν αυτές στις φωτογραφίες σας) εύχομαι καλή υγεία, ανασύνταξη, βελτίωση με "μέτρα" ή σκοπευτήριο και με το καλό, νέα αρχή τον Αύγουστο.
"Κυριακή κοντή γιορτή"!!!!
Ελπίζω να είμαι μέρος της παρέας.
172 μέρες και Σήμερα μείνανε!!!!!!

Και του χρόνου εύχομαι σε όλα τα φιλαράκια να είστε καλά και να χαίρεστε την αγαπημένη μας δραστηριότητα και η καινούργια σεζόν να είναι καλύτερη από τη φετινή. Υπομονή ο καιρός περνάει σύντομα .buy buy.

Κυριακή - Δευτέρα περπατητό σε 1000μοδι και Κλειδί αντίστοιχα με άλλο ένα φιλαράκι. Στην Κόρινθο είχε ενδιαφέρον σε αντίθεση με χθες που η κακή διάθεση λόγω τελευταίας μέρας και τα σχετικά λίγα πουλιά μας έστειλαν από νωρίς για καφεδάκι. Την επόμενη σεζόν θα έχω παρέα ένα σπριγκεράκο που τώρα μαθαίνει τα πρώτα του βήματα και περιμένω το κυνήγι να αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον.

Όμορφα κοτσιφακια!!!

image host
Ποιος να μας το' λεγε πριν 15-20 χρόνια οτι οι κοτσυφοί θα γίνουν ''ημιενδημικό'' είδος...
Η μη διάθεση (πλεον) σημαντικού αριθμού κοτσυφών για αποδημία, είναι και η αιτία (πιστεύω) που βρίσκουμε αρκετά πλέον πουλιά τον Φλεβάρη, χωρίς να έχουν ''πιάσει'' το χαρακτηριστικό, για την εποχή, λίπος ...

Last edited:
Ποιος να μας το' λεγε πριν 15-20 χρόνια οτι οι κοτσυφοί θα γίνουν ''ημιενδημικό'' είδος...
Η μη διάθεση (πλεον), σημαντικού αριθμού κοτσυφών, για αποδημία, είναι και η αιτία (πιστεύω) που βρίσκουμε αρκετά πλέον πουλιά τον Φλεβάρη, χωρίς να έχουν ''πιάσει'' το χαρακτηριστικό, για την εποχή, λίπος ...
Δεν είχα ακούσει ποτέ ούτε το ήξερα ότι τα κοτσιφια μεταναστευουν όπως οι τσίχλες. Από παιδί θυμάμαι κοτσιφια όλο το χρόνο εδώ στα μέρη μου

Status
Not open for further replies.
Back