Ο Χρήστος το θυματε..Για αυτό περνει μαζί του σοκοφρετες..

Δεν ξέρω τι να πω , στο συγκεκριμένο μέρος που κρατάει πολύ υγρασία το είχαμε αυτο το πρόβλημα και τα δύο άτομα σε τουλάχιστον τρεις εξόδους. Με αρκετά διαφορετικά φυσίγγια . Σε άλλες περιοχές (πχ Αττική το ΣΚ είχα άμεσες καταβολές).Το έχω δει αρκετές φορές να συμβενει..Και ίσως η απάντηση να είναι ότι το σκάγι δεν βρήκε εγκέφαλο.Λεω τώρα εγώ...xm.
Όχι σοκοφρετα Τάσο, σερενάτα και πάσης Ελλάδος....Ο Χρήστος το θυματε..Για αυτό περνει μαζί του σοκοφρετες..![]()
Καλα λες..Πολύ σκέφτομαι την σοκοφρετα γιατί είναι αγαπημένη μου..
Ειδες για να πας κυνήγι πρωί απογευμα:; Επαθες υπογλυκαιμία.Καλα λες..Πολύ σκέφτομαι την σοκοφρετα γιατί είναι αγαπημένη μου..
Πριν λίγο έφαγα μια με γεύση φράουλα..Πάω νωρίς για σακχαρο πιστεύω...![]()
Γιάννη, κάτι παρόμοιο συνέβη και σε μένα προχθές, μια μέρα - την Πέμπτη ήτανε νομίζω - εκεί που ήμουν εγώ να μην έχει περάσει φτερό για πάνω από μισή ώρα και σε 2 σημεία 100 και 300 μέτρα παρακάτω να γίνεται πόλεμος!!! Αφού σκεφτόμουν, ρε γ@μωτο εδώ που έχει ησυχία δεν περνάει τίποτα, και εκεί που γίνεται της ... Συρίας, από εκεί πάνε να περάσουν όλες;;;Κατά τις 17:15 εμφανίστηκαν 2 αμάξια με 6 άτομα, καθησαν γύρω μας και τα έκαναν μπαχαλο, τουφεκαγαν παντού όπου τις έβλεπαν και ότι πετούσε λες και ήθελαν τα ξεστοκαρουν τα φυσίγγια τους.
Αρι το κοντακι του GP Sporter είναι το δικό του ή after market ;
custom απο Γιώργο Ψυλλάκη...Αρι το κοντακι του GP Sporter είναι το δικό του ή after market ;
Όντως πολύ ωραίο, το έχω πιάσει και τουφεκίσει, θυμίζει όπλο ανώτερης κατηγορίας.Ωραιο το Sporter. Απο χτες το χαζευω στις φωτογραφιες.
Ωραίος φώτο Μύρο. Αν και τώρα όπως τα βλέπω αν τα πάρουν χαμπαρι τίποτα καρακάξες ή κουρουνες θα τα κατεβάσουν σαν σοκολατάκια.....Όμορφα κοτσιφακια!!!
image host
Ποιος να μας το' λεγε πριν 15-20 χρόνια οτι οι κοτσυφοί θα γίνουν ''ημιενδημικό'' είδος...Όμορφα κοτσιφακια!!!
image host
Δεν είχα ακούσει ποτέ ούτε το ήξερα ότι τα κοτσιφια μεταναστευουν όπως οι τσίχλες. Από παιδί θυμάμαι κοτσιφια όλο το χρόνο εδώ στα μέρη μουΠοιος να μας το' λεγε πριν 15-20 χρόνια οτι οι κοτσυφοί θα γίνουν ''ημιενδημικό'' είδος...
Η μη διάθεση (πλεον), σημαντικού αριθμού κοτσυφών, για αποδημία, είναι και η αιτία (πιστεύω) που βρίσκουμε αρκετά πλέον πουλιά τον Φλεβάρη, χωρίς να έχουν ''πιάσει'' το χαρακτηριστικό, για την εποχή, λίπος ...