Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρέβεζα σήμερα είχε ένα μικρό μπάσιμο από τσίχλες κοτσυφια και είδα πολλές κυργιαρινες,το πρωί παίξανε λίγες φασσες όπου πήραμε μια και μετά τέλος αλλά τα τσιχλοκοτσυφια συνέχιζαν να περνάν και έτσι έκαψα 5 φυσίγγια και σε αυτές γιατί μου είχε πάρει τα αυτιά η Πελαγία μου τουφεκατες και τουφεκατες.....
.
Να χαιρεσαι την κορη! Μπραβο φιλε!

Πω πωωω.....
Ολοι οι ασχετοι μαζευτηκατε εδω μεσα.
Οποιος θελει συμβουλες για γουρουνια σε θεματα τουφεκιας ιχνηλασιας κλπ κλπ,να ρωτησει εμενα που πηγα για τσιχλες σημερα...

View attachment 58989

.fff.

Quiz....Ποσα κιλα το κανετε;
40αρι-45αρι ζώο είναι

Τι να πει...Ότι εκεί που καθότανε ήρθε και έπεσε δίπλα του?
Ρουαγιαλ στα 60 μετρα.
Επεσε ελικοπτερακι...
Αστα αυτα ομως...Ειναι αντρικα κυνηγια...
Εμαθα κατω απο το αυλακι μπηκαν σιταρηθρες και ψαρονια..
Προλαβαινεις...
.sex hard..bye.peng

Κοντα στα 25 κιλα μεικτο ειναι...
Καθαρο δν ξερω...
Δεν το πηρα ακομα...

Σκατα....
Το γρουνι εχει πεσει στο ρεμα.
Ειναι χτυπημενο, βρηκα λιγα αιματα.
Φαινεται μπαινει στο νερο, αλλα πο την αλλη μερια δε φαινεται πουθενα που βγαινει αν βγαινει.
Εφαγα το τοπο,πονεσε και το ποδαρι (κομενος προσθιος χιαστος γαρ). Πως βγηκα τον ανηφορο, ενας θεος ξερει...
Κριμα το ζωντανο, δεν επρεπε να σηκωσω το οπλο.

Μετακίνηση μπορεί να δεις. Και μια και δυο και τρεις. Πλέον όμως θα είναι πιθανως καταβάσεις λόγω καιρου. Παρακαλά αδερφούλη να παγώσει Βουλγαρους και Σκοπιανούς φέτος. Επίσης να κάνει χιόνια φέτος από Λαμία και πανω επιτέλους και όχι Αττική Εύβοια Βοιωτία.
Ε ναι αυτο να δουμε και μεις καμια ασπρη μερα.Αν και φετος εχω κανει τα κουμαντα μου για 4-5 εξορμησεις οπου εχει πουλια.Αλλα αν δεν ριξει κρυο πανω την μαμησαμε.Ολα λενε για πρωτο δεκαημερο του δεκεμβρη.Μακαρι..

Για λαγό το πρωί με τον αέρα χωρίς υπερβολή να σπάει ακόμα και γερά ελατια... Βγάλαμε 1 αλλά ούτε ακούγαμε που τον έβγαλαν ακριβώς, ούτε που τον πήγαιναν τα σκυλιά ούτε τα τσοκανια για να τα μαζέψουμε... Μας έφυγε από ατυχία.. Ο. Πλούτο έβραζε στο ζουμί του που είχε μείνει μέσα στο αμάξι χωρίς δραση...
IMG_20221028_172224.jpg

Αφού τα μαζέψαμε τα λαγοσκυλα κατά τις 9:30 ο αέρας έκοψε μαχαίρι... Για περίπου μισή ώρα γέμισε ο τόπος μπασιματιαρες τσαρτσαρες και κοτσυφια... 6 φυσίγγια έριξα 4 πουλιά πήρα, οποτε δεν γυρίσαμε με άδεια χέρια ούτε με το σκύλο παραπονεμένο... Sx3, brain MR, 206 formula 32 gr no7 τρομερά ολα

IMG_20221029_130113.jpgIMG-d18f207992e85a7ccc95f50e416fdb04-V.jpg

Πω πωωω.....
Οποιος θελει συμβουλες για γουρουνια σε θεματα τουφεκιας ιχνηλασιας κλπ κλπ,να ρωτησει εμενα που πηγα για τσιχλες σημερα...

View attachment 58989

.fff.

Quiz....Ποσα κιλα το κανετε;
Αντε βρε πες, μας έσκασες.

Σκατα....
Το γρουνι εχει πεσει στο ρεμα.
Ειναι χτυπημενο, βρηκα λιγα αιματα.
Φαινεται μπαινει στο νερο, αλλα πο την αλλη μερια δε φαινεται πουθενα που βγαινει αν βγαινει.
Εφαγα το τοπο,πονεσε και το ποδαρι (κομενος προσθιος χιαστος γαρ). Πως βγηκα τον ανηφορο, ενας θεος ξερει...
Κριμα το ζωντανο, δεν επρεπε να σηκωσω το οπλο.
Με αυτή την ξέρα δύσκολο να φανεί που βγαίνει αν βγαίνει…Κάπου μέσα σε κάποιο πολύ σφιχτό είναι κολωμένο

Ρε σεις το εγραψα,στα 25 κιλα μεικτο βγηκε.
Αντε να πω και την αληθεια μου.
Με το αμαξι το βαρεσαμε αξημερωτα!
Πεταχτηκε στο δρομο και το καβαλησαμε.
Οχι τιποτε αλλο,αλλα μην το παιζω τσαμπα μαγκας!
Αμπαλος ειμαι και γω!.fff.
Παντως και με το αμαξι θελει τεχνη για να το παρεις του γουρουνι και να μεινεις ανεπαφος!
Με 39,5 πυρετο μαλακιζομαι ασυστολως.hair.

Πω πωωω.....

View attachment 58989

.fff.

Quiz....Ποσα κιλα

Εχτές και προχτές η, συνήθης εφέτος, μετριότητα... Λίγες τσίχλες φανήκανε κι ακόμη λιγότερες μπήκανε στο γιλέκο... Και αρκετούτσικες φάσσες φανήκανε, αλλά δεν μού έκαμαν τη χάρη...

Σήμερον πρωίαν δε, σα να "ζωήρεψε" κάπως η τσιχλο-κατάσταση...! Φανήκανε αρκετές, μαζί με κοτσυφάδες...! Αντελήφθην και 1 κυριάρα μακριά απ' το ντουφέκι μου (μία τέτοια βάρεσα προχτές - όλο και παρουσιάζεται και καμιά τέτοια τελευταίως). Και μερικές σταρηθρούλες άκουσα και είδα τη σήμερον, αλλά δεν μού έδωκε καμιάν τους ευκαιρία... Φάσσες φανήκανε πολύ-πολύ λίγες σήμερα... Τελική, σημερινή, πρωινή συγκομιδή: 10 κελαηδότσιχλες, συν 2 κοτσυφάδες, αλλά είχα, δυστυχώς, και 6 τσιχλίτσες που κατέρριψα μεν, ωστόσο δεν κατάφερα να τις περισυλλέξω. Έφυγα κατά τις 12 παρά, και ακόμη άκουγα και έβλεπα τσιχλοκότσυφα... Θα πάω και τ' απόγεμα, μπας και περάσει και καμιά φασσούλα (μολονότι έχουν αρκετές μέρες να φανούν τ' απόγιομα...).

Last edited:
Πολυ σωστα τα λεει εξηγει και το φαινομενο της νυχτας που εχει απολυτη λογικη.Περιμενουμε δευτερα τριτη και τεταρτη λοιπον.

Πολύ καλά μάς τα εξηγεί ο θείος Καραμαούνας...!! Ψύχραιμα και νηφάλια...
(Δώστε προσοχή και στο τέλος της ομιλίας του... Κυρίως για τους απαισιόδοξους αυτό...)

Τον έχω συναντήσει από κοντά σε ολοήμερο καρτέρι για τσιχλοκότσυφα! Ένα θα σας πω: διαθέτει τη μεγαλύτερη τσιχλό-ΚΑΒΛΑ απ' όλους μας εδώ μέσα...!!! .hunter.

Κεντροανατολική Εύβοια σε απογευματινό καρτέρι που μου είπαν και πήγα για πρώτη φορά χθες. Επίσης πρώτη φορά ήταν που τουφεκισα και το καινούριο πλαγιοκαννο baikal μου όπως και πρώτη φορά που τουφεκισα για φετος σε θήραμα. Ειδα καμια 10αρια τσίχλες και όλες πέρασαν σε διάρκεια περίπου 2-3 λεπτών. Οι μισές ήταν πολύ μακριά. Από τις άλλες πρόλαβα και τουφεκισα 3 σκοτώνοντας την μία μόνο αλλά εκεί που έπεσε δεν μπόρεσα να την βρω. Επίσης αυτές που πέρασαν σε καλή απόσταση ήταν αρκετά κοντά οπότε ο συνδιασμός 1-3 τσοκ με φυσίγγια με συγκεντρωτηρα δεν βοηθούσε πολύ. Αυτή που σκότωσα ήταν η τελευταία και επειδή το κατάλαβα είχα βάλει διασποράς στο φουλ τσοκ οπότε βοήθησε και αυτό. Οπότε γύρισα με άδεια χέρια. Σήμερα θα ξαναπάω αλλά θα καθίσω σε διαφορετικό σημείο ελπιζοντας να έχω καλύτερη ορατότητα και να βολεύει να τις χτυπήσω σε πιο βατό μέρος για να μπορώ να τις βρω γιατί χθες εκεί που κάθισα ίσα που προλάβαινα να τις δω και δεν είχα περιθώριο να τις χτυπήσω ώστε να πεσουν και σε καλό σημείο.

Δεν μας χεζει και ο Καραμαουνας αδερφούλη! Από μέρα σε μέρα το πάμε και φτάσαμε Νοέμβ""ρη. Ο καιρός μας ξεπατωσε, τέλος! Η χειρότερη μέρα με διάφορα σήμερα. Όχι ότι περιμέναμε κάτι άλλο εδώ με τόσο αέρα. 2 τσίχλες και μια κόκκινη 4 άτομα. Από τις 8 και μετά δεν πετάει τίποτα. Όχι μπάσιμο ούτε κλάσιμο δεν ήταν αυτό. Και όλη νύχτα περνάνε σωρό.
Καλά λες Δημήτρη.Οι "ειδικοί"έχουν γίνει σαν τους "φαρμακο-τριφτες" του Μεσαίωνα .Άμα σωθεί ο άρρωστος "θαυμα" άμα πεθάνει "θέλημα Θεού".

Status
Not open for further replies.
Back