Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τους εκοψα με πορσελανη, πιατέλα.
Περαστικά, καλή ανάρρωση. Έφαγα κι εγώ μια τούμπα μέσα στο σπίτι κρατώντας δύο πορσελάνινα πιάτα και μαχαίρι και ευτυχώς δεν με κόψανε, ούτε το μαχαίρι, ούτε τα σπασμένα κομμάτια των πιάτων που και αυτά έγιναν σα μαχαίρια.

Μακαρι να εχουμε παντα τετοια....! Αλλα θα επρεπε να δημοσιευτει το ονομα του και το μαγαζι του.....
Αλεξη δεν εχω την περιέργεια να μάθω..
Αυτό κ άλλα πολλά (σφυρίχτρες, ομοιώματα κλπ) θα τα πουλουσε κ στο μαγαζί του...

Μου αρέσει στις διαφημίσεις που σου πετανε κ ενα "Απαγορευονται στην Ελλάδα" για να το παιξουν σωστοι.......
Τότε γιατί τα πουλας?
Μήπως θα τα παρει ο Έλληνας για να παει να κυνηγήσει Ιταλία?
Μήπως αν σου πει τα θέλω για να παω να τα δοκιμάσω το πρωι, θα τον αποτρέψεις?

Θυμάμαι παλια σε περιοδικό μέχρι κ διαφήμιση για κασετόφωνα.......

Και πραγματικα πως γίνεται να ζεις από το κυνήγι κ ταυτόχρονα να προσπαθεις να το καταστρέψεις ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω...
Που θα έπρεπε να είσαι "κύριος" κ να συμβουλεύεις σωστά κ τους κυνηγούς που επισκέπτονται το μαγαζί σου....

Αλλά όπου υπάρχει κέρδος πανε ολα στον διάολο.......

Last edited:
Καλημέρα! Όλο το βράδυ είναι η αλήθεια ότι οι ριπές του ανέμου ήταν μεγάλες.. Πολιτικά τώρα έχει κόψει.. Ειδωμεν!
Και εγώ έπιασα μόλις ανάμεσα Καθενους και Τριάδα. Κόβει εδώ και δεν έχει τις ριπες που έχει στην Τριάδα αλλά πιο πάνω ακούγεται σαν να περνάει τρένο! Ακούγονται και τσιν αρκετά άλλα όπως σοφά ειπώθηκε από τον @Leon 50 αυτά δεν μπορείς να τα τουφεκισεις....

Από μαύρες τίποτα παρά τα ατουφεκιστα τσιν...Νέκρα μέχρι και τις 08.15 όπου φάνηκαν 2 τριάδες και 1 πεντάδα από τις οποίες κράτησα 2...Μετά ξανά νέκρα μέχρι τώρα που φάνηκε άλλη μια 3αδα απλά για να μας κρατήσει ένα ακόμη τέταρτο! Και αύριο μέρα είναι..

Πολυ σωστα τα λεει εξηγει και το φαινομενο της νυχτας που εχει απολυτη λογικη.Περιμενουμε δευτερα τριτη και τεταρτη λοιπον.
Δεν μας χεζει και ο Καραμαουνας αδερφούλη! Από μέρα σε μέρα το πάμε και φτάσαμε Νοέμβρη. Ο καιρός μας ξεπατωσε, τέλος! Η χειρότερη μέρα με διάφορα σήμερα. Όχι ότι περιμέναμε κάτι άλλο εδώ με τόσο αέρα. 2 τσίχλες και μια κόκκινη 4 άτομα. Από τις 8 και μετά δεν πετάει τίποτα. Όχι μπάσιμο ούτε κλάσιμο δεν ήταν αυτό. Και όλη νύχτα περνάνε σωρό.

Θα το γραψω δω, γιατι πηγα για καρτερι τσιχλας.
Στο καρτερι λοιπον, βλεπω αλαργα ενα κοπαδακι φασσες.
Προλαβαινω αλλαζω και βαζω Νο5 condor (φυσιγγαρα, εχω 10, πλεων 9, καμια 10αρια χρονια).
Οι φασσες στριψανε και χαθηκαν, αλλα απο το πουθενα σκαει μπροστα μου ενας καπρος ΤΕΡΑΣ!!!! Του βαραω ενα και το παιρνει στο λαιμο. Αποσταση 6 μετρα. Τσοκ 3.
Το γρουνι δεν επεσε, εκανα περα και τιναζε το κεφαλι. Πηρε το κατηφορο και το εβλεπα να χανεται μεσα στο ντυμενο με κατευθυνση το ρεμα.
Υπαρχει περιπτωση να τη βγαλει καθαρη??
Ουτε τσιχλα φανηκε, και να φαινοταν δλδ, δε θα σηκωνα τουφεκι.
Τα μαζεψα και εφυγα.

Προλαβαινω αλλαζω και βαζω Νο5 condor (φυσιγγαρα, εχω 10, πλεων 9, καμια 10αρια χρονια).
Οι φασσες στριψανε και χαθηκαν, αλλα απο το πουθενα σκαει μπροστα μου ενας καπρος ΤΕΡΑΣ!!!! Του βαραω ενα και το παιρνει στο λαιμο. Αποσταση 6 μετρα. Τσοκ 3.
Το γρουνι δεν επεσε, εκανα περα και τιναζε το κεφαλι. Πηρε το κατηφορο και το εβλεπα να χανεται μεσα στο ντυμενο με κατευθυνση το ρεμα.
Τα μαζεψα και εφυγα.
Θα ψοφήσει κάπου, πολύ κοντά τα 6 μέτρα έχει πάθει ζημιά απλά δεν ήταν ακαριαία τρύπα πρέπει να του έκανες σε τέτοια απόσταση και στο λαιμό εκτός αν το πήρε ξοφαλτσα

Πηρε το κατηφορο και το εβλεπα να χανεται μεσα στο ντυμενο με κατευθυνση το ρεμα.
Υπαρχει περιπτωση να τη βγαλει καθαρη?
Οχι θα τα τιναξει τα πεταλα, αλλα θα χει φτασει στου διαολου την μανα..εδω με μονοβολα και δε πέφτουν ξερα...δεν ειναι περίεργο, μιλαμε για δυνατα ζωα..

Τα μαζεψα και εφυγα.
Είναι εκεί τούμπανο και σε περιμένει.Κακως που δεν του έριξες έστω και 10ρακια από πίσω σε τόσο κοντινή απόσταση,μονοβολο πάνε.Αν έχεις κάποιον με σκυλί βάλτο πάνω στο πάτημα που πήρε ή πήγαινε και και ακολουθα το αίμα.Προλαβαινεις πριν μυρίσει.

Τα μαζεψα και εφυγα.
Καλημέρα, θελει προσεκτική ιχνηλασία, εγρήγορση και μεγάλη υπομονή. Το πιθανότερο ειναι να καταλήξει αλλα πολυ μακρια απο το σημείο που εβληθει. Προσοχή ενα τραυματισμένο γουρούνι είναι άκρως επικίνδυνο. Προσοχή προσοχή.

Status
Not open for further replies.
Back