Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τασο οχι με το MId Range ξεκινησα το περπατητο, σαν ενα LM αποδιδει γενικα, που δνει την αισθηση οτι ανοιγει λιγο πιο γρηγορα την κατανομη κ κρατα καλη συγκεντρωση σε μεγαλυτερες αποστασεις,...
Ναι η αληθεια ειναι Γιωρικα οτι σημερα σε ηθελα παρεα... Πραγματικα απιστευτες τουφεκιες εγιναν σημερα, να τουφεκαω, να περνα αισθητος χρονος κ να βλεπεις την τσιχλα να γυριζει κοιλια επιτοπου... Τα Ωμεγακια παρα τον πολυ δυσκολο καιρο ηταν εξαιρετικα, οπως κ πολυ καλα ηταν κ με παγο... Σε πιο ζεστες κ ξηρες μερες ωστοσο πιστευω θα ειναι λιγο υπερβολικα... Περιμενω να τα δω για να βγαλω πιο ασφαλες συμπερασμα περα απο τον Οκτωβρη που οντως ειχαν τη συμπεριφορα που αναφερεις...

Ετσι ακριβως..ζεστη με ψιλοβροχο σημερα και λιγα πουλια με βολες ¨τραβηγμενες απτα μαλλια¨..
Με τη σειρα μου να σημειωσω οτι το γαλαζιο απο καποιο σημειο και μετα σταματησε να ασχολειται και εδειξε
respect στις αγριες διαθεσεις του Μ2 οπου με patternmaster και Ωμεγακια νο8 ξεπερασε τα ορια των αποστασεων
και χαριζε μονο επιφωνηματα..

Highlight της ημερας λιγο πριν τιο αυτοκινητο κ ενω μιλαγα στο τηλεφωνο περνα μια πολυ μακρια κονταριστα στο αερακι, σηκωνω με το αλλο χερι το οπλο, βαζω μπροσταααααααα ενω συνεχΝαιζα να μιλαω κ με το μπαμ το πουλι ηρθε πατσαβουρι... .RESPECT.
Αν σε δω του χρόνου στα μπασίματα του Οκτώβρη, επωμισμένο στον έναν ώμο το Browning με ''ψιλά'' και την Benelli στον άλλο με ''χοντρα'' και να ντουφεκίζεις ταυτόχρονα φάσσες και κίχλες...
Να ξέρεις μετα, θα τις κόψω τις κακές συναναστροφές, εδω μέσα....sarcastic.
Και μη με ρωτήσεις γιατι....sarcastic.

Οχι απλα παρακολουθουσα το ¨εργο¨ και δεν εδειξε τα δοντια του....ha ha ha..ha ha ha.

Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ... ανατριχιασαμε....ghe.

Αν σε δω του χρόνου στα μπασίματα του Οκτώβρη, επωμισμένο στον έναν ώμο το Browing με ''ψιλά'' και την Benelli στον άλλο με ''χοντρα'' και να ντουφεκίζεις ταυτόχρονα φάσσες και κίχλες...
Χαχαχα, η αληθεια ειναι οτι το εχω δουλεμενο στην... πρπονηση αυτο με το ενα χερι περνωντας αφορμη απο ενα DVD του Λοβερδου οπως ειπε κ ο Τασος που εξηγουσε την κινηση του σωματος στην καταδειξη του στοχου και το εχω κανει αρκετες φορες στο σκοπευτηριο με το 725...

Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ... ανατριχιασαμε....ghe.

Χαχαχα, η αληθεια ειναι οτι το εχω δουλεμενο στην... πρπονηση αυτο με το ενα χερι περνωντας αφορμη απο ενα DVD του Λοβερδου οπως ειπε κ ο Τασος που εξηγουσε την κινηση του σωματος στην καταδειξη του στοχου και το εχω κανει αρκετες φορες στο σκοπευτηριο με το 725...
.buy buy.Το 'πα 'γω...
Οπου να ναι θα σκάσει και το βιντεάκι....buy..sarcastic.

περνωντας αφορμη απο ενα DVD του Λοβερδου οπως ειπε κ ο Τασος που εξηγουσε την κινηση του σωματος στην καταδειξη του στοχου
Χα Χα Χα απο εκει τον εχω δει και εγώ.."Σκοπευση στο κυνηγι" κυνηγι τρυγονιού-παπιας..
Αλλα ποτέ του δεν εχει κανει ταινία με κυνηγι τσιχλας..:(
Τι λες δεν πάτε να σκαρώσετε μια?
Ιδιοι κεντροτουφεκαω είστε .my man..my man..my man.

Με αρχισατε στο ψιλο μου φαινεται... .sarcastic..sarcastic.
Γενικα παντως κ απο αλλους ακουσα οτι ψιλοχαθηκαν τα λιγα σχετικα πουλια που υπηρχαν τις τελευταιες μερες,... Για να δουμε τι θα αλλαξει στο σκηνικο τωρα που θα ξαναφτιαξιε ο καιρος...

Χάλι μαύρο η σημερινή έξοδοςμε πανούτσο.Περπάτημα 13χλμ εκ των οποίων τα μισα σε τόπο δύσκολο που δεν ειχαμε ξανακυνηγήσει.Λίγα πουλιά σήμερα, αλλά αφού τραβήξαμε μια φωτό ας την βάλω.

upload jpg
Γιατί το λές ρε Δημήτρη?
Κάνατε 13 χλμ. σε καινούριο κυνηγότοπο, που όσο να' ναι το καινούριο έχει το ενδιαφέρον του άγνωστου και τι θα συναντήσεις...
πήρατε τα πουλάκια σας...
Καλή παρέα...
Όλα μια χαρα μου φαίνονται εκ πρώτης όψεως...

Γιατί το λές ρε Δημήτρη?
Κάνατε 13 χλμ. σε καινούριο κυνηγότοπο, που όσο να' ναι το καινούριο έχει το ενδιαφέρον του άγνωστου και τι θα συναντήσεις...
πήρατε τα πουλάκια σας...
Καλή παρέα...
Όλα μια χαρα μου φαίνονται εκ πρώτης όψεως...
Το καινούργιο κομμάτι Σπύρο ήταν γύρω στα 4 με 5 χλμ.Ηταν πλαγιά και δεν μας διευκόλυνε στο να πάμε παράλληλα. Πήραμε από 8 πουλιά ,χάσαμε άλλα 6.
Απλά θέλαμε κάτι παραπάνω ,ίσως όχι αναγκαστικά από αριθμό θηραμάτων αλλά να ευχαριστιόμασταν μερικές ντουφεκιές.

Το καινούργιο κομμάτι Σπύρο ήταν γύρω στα 4 με 5 χλμ.Ηταν πλαγιά και δεν μας διευκόλυνε στο να πάμε παράλληλα. Πήραμε από 8 πουλιά ,χάσαμε άλλα 6.
Απλά θέλαμε κάτι παραπάνω ,ίσως όχι αναγκαστικά από αριθμό θηραμάτων αλλά να ευχαριστιόμασταν μερικές ντουφεκιές.
Ακόμα και τα κιχλοκότσυφα Δημήτρη, επαψαν να είναι το κυνήγι που μπορεί να προσφέρει σε κάθε έξοδο, αυτό που λέγαμε παλιά ''παμε για κανα κιχλοκότσυφο να ευχαριστηθούμε καμιά ντουφεκιά''...
Πλέον ειναι λίγες οι μέρες μέσα στην σεζόν που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και αυτες υπο ειδικές συνθήκες...
Τι να κάνουμε...απολαμβάνουμε το γεγονός οτι συνεχίζουμε και καταφέρνουμε να βρισκόμαστε στον κυνηγότοπο, και ότι κατεβάσει...

Mε τον νοτια εδω που φυσαγε ουτε τολμησα να βγω απο το σπιτι. Μιλαμε ζεστη Απριλιατικη, οποτε δεν ειχα και ορεξη να το προσπαθησω καν. Δε ξερω αν βγηκε ο Ευριπιδης....

Κεντρική Εύβοια ,τρεις νοματαίοι, μια χαρά. ....μόνο καρτέρι , Πολλές κόκκινες

Εχτές λοιπόν με τα δυό καρντάσια κάναμε πολύ καλή δουλειά εκεί που δεν το περιμέναμε......
Πολλά πρωινά πουλιά να έρχονται σχετικά χαμηλά και συνεχόμενα.....λασπούρα παντού, αλλά έβγαλε μετά έναν ολόλαμπρο ανοιξιάτικο ήλιο.....
Ευχάριστη έκπληξη τα 28gr sporting (8) όπου άφηναν τα πουλιά στον τόπο και μάλιστα σε 2 περιπτώσεις και σε "απαγορευτικό" ύψος.....όταν τέλειωσαν , γύρισα στον αγαπημένο Ευρομίκτη που κατέβαζε τα πουλιά ζωντανά.....!
Όλα καλά όμως και το πάρτυ συνεχίστηκε σε απόκρυφο στέκι σε παραδίπλα χωριό με σουβλάκι προβατίνα, τυροπιτάρι , πατάτα στο χέρι, λουκάνικα χωριάτικα και KAISER......
Άιντε και στην επόμενη με περισσότερες συμμετοχές...

Λίγο ο καλοκαιρινός καιρός με αρκετή ζέστη,λίγο που δεν είχε πολλούς κυνηγούς η περιοχή και οι τσίχλες δεν είχαν όρεξη για βόλτες.
Πέντε τσίχλες βάρεσα εγώ αλλά τις δύο δεν τις βρήκα συν ένα ντουμπλέ σε δύο καρακάξες που ήρθαν ανέμελες πάνω από το καρτέρι μου και δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε.Άλλες δύο τσίχλες πήρε ο πατέρας μου.
Τα 20άρια τα Lambro(25γρ) σε νούμερο 9 ήταν φωτιά και λαύρα σήμερα.Πολύ ωραίες τουφεκιές ειδικά με τις καρακάξες οι οποίες ''έπαθαν ηλεκτροπληξία'' στον αέρα.

Πρωινο στο Μαυροματι πουλια ελαχιστα και πολύς αέρας.Όσες σηκώθηκαν απο το ραχάτι τους στις ελιές έφευγαν με ταχύτητα τέτοια που θα έπρεπε να έχεις αντανακλαστικά 18χρονου και σκοπευτική ικανότητα πρωταθλητή.Εγω ούτε το ένα είμαι ούτε το άλλο και έτσι βάρεσα ενα κοτσύφι μόνο.Δυστυχώς πολύ λίγα τα πουλιά

Λίγο ο καλοκαιρινός καιρός με αρκετή ζέστη,λίγο που δεν είχε πολλούς κυνηγούς η περιοχή και οι τσίχλες δεν είχαν όρεξη για βόλτες.
Πέντε τσίχλες βάρεσα εγώ αλλά τις δύο δεν τις βρήκα συν ένα ντουμπλέ σε δύο καρακάξες που ήρθαν ανέμελες πάνω από το καρτέρι μου και δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε.Άλλες δύο τσίχλες πήρε ο πατέρας μου.
Τα 20άρια τα Lambro(25γρ) σε νούμερο 9 ήταν φωτιά και λαύρα σήμερα.Πολύ ωραίες τουφεκιές ειδικά με τις καρακάξες οι οποίες ''έπαθαν ηλεκτροπληξία'' στον αέρα.
''Μινιμαλιστής'' σήμερα Γιώργο...
Ωραίος!
Όπως και να το κάνουμε, το 20αράκι έχει άλλη χάρη...
έστω και αν κάθε ντουφεκιά την πληρώνεις με καπέλο:(

Μπραβο Γιώργο...congrats..congrats.
Ναι αλλά το δίκαννο δεν το βλεπω..:(
Σε κατάφερε ο Γιάννης ο μπεκατσοκυνηγος και πήγες με το 20αρι...buy buy..sarcastic..sarcastic.
Ναι εχθές με έβαλε φιτίλια ο Γιάννης..sarcastic.
Ενώ είχα σκοπό να πάω με το πλάγιο,άλλαξα γνώμη.
Έτσι αναβάλλονται για μια εβδομάδα και οι δοκιμές που ήθελα να κάνω...αλλά θα γίνουν όμως.;)

Status
Not open for further replies.
Back