Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εχθες στην αττικη απογευματινο 3 στο χερι και 4 χαμενες τα euromix μου εκαναν νερα αφου χτηπαγα τα πουλια δυο επεσαν στο καθαρο και δεν της βρηκα ποτε μεχρι να παω την ειχαν κοπανησει δεν εξηγηται αλλοιως παντως στα μπασιματα μου ηχαν δουλεψει πολη καλα τη να πω ευτηχως ειχα express 32 και καπος μαζεψα την κατασταση

Σημερα απογευματινο με τον venetato υπο βροχη και 20 πουλακια μας ακολουθησαν. Τα τελευταια κυν. το λαμπραντορ του venetatou και το springer το δικομου ειναι εμφανως αδυνατισμενα απο τα πολλα aport.ta benelli εχουν παρει φωτια, και η αποθηκη απο τα υλικα αρχισε να εχει τις προτες εληψεις.Και εχουμε μπροστα μας μερες.Με βλεπω να αγοραζω μετα απο πολλα χρονια τσηχλοφυσ.και πιος τον ακουει τοv venetato.smashfrak..shoot..shoot..shoot..shoot.

Σημερα απογευματινο με τον venetato υπο βροχη και 20 πουλακια μας ακολουθησαν. Τα τελευταια κυν. το λαμπραντορ του venetatou και το springer το δικομου ειναι εμφανως αδυνατισμενα απο τα πολλα aport.ta benelli εχουν παρει φωτια, και η αποθηκη απο τα υλικα αρχισε να εχει τις προτες εληψεις.Και εχουμε μπροστα μας μερες.Με βλεπω να αγοραζω μετα απο πολλα χρονια τσηχλοφυσ.και πιος τον ακουει τοv venetato.smashfrak..shoot..shoot..shoot..shoot.
.congrats..congrats..congrats..congrats.
αυτο για το springer συναδελφε.καλυτερη επιλογη δεν μπορουσες να κανεις.τα κανει ολα και συμφερει

Περπατητό σήμερα με τον γνωστό πλέον ως Hezbollah της τσίχλας, αλλά οι τσίχλες εξαφανίστηκαν. Πάνε τα μπερεκέτια των προηγούμενων δύο εβδομάδων. Ο Νοτιάς τις βοήθησε για το ταξίδι τους και οι λίγες που έμειναν πίσω σηκώνονταν από τα 200 μέτρα, όσο αθόρυβα και αν προσπαθούσαμε να τις προσεγγίσουμε. Έριξα καμιά δεκαριά φυσίγγια με το ζόρι, πήρα 6 και στο ίδιο επίπεδο κυμάνθηκε και ο συνοδοιπόρος. Σπαστικό ψιλόβροχο από το πρωί, με ζέστη, μούσκεμα στον ιδρώτα από μέσα, από την βροχή απέξω. Κατά τις 10:30 τα μαζέψαμε και φύγαμε. Τα Euromix 9-10 πολύ αγριεμένα με αυτόν τον καιρό, τις "καίγανε" τις λιγοστές τσιχλούρες που τουφέκισα.

Αυριο έξοδο με τον πανούτσο που δεν κρατιέται μετά απο δυο χαμένα ΣΚ λόγω ίωσης.
Το σίγουρο είναι οτι θα ξεκινήσουμε απο Βοιωτία που θα φτάσουμε δεν ξέρω .......sarcastic.
Ξέχασα οτι το αγοράκι θελει να επιστρέψει το απόγευμα να παει στο Ολυμπιακό στάδιο.Εχει τσόντα live .sex.

Σημερα πηγα για απογευματινο με ενα κουτι φυσηγγια ιδιογομοσησ περισοτερο για δοκιμεσ σε ποστο που δεν περναγαν πανο απο 10 πουλια και μασ τρελανανε τα τσιχλοκοτσιφα.με 20 ντουφεκεσ πηρα14 στο χερι και 10 ο φιλοσ μουσ με πολυ προσεχτικεσ ντουφεκεσ στα πουλια για να μην μηνουμε απο φυσηγγια χρονια εχω να δω τον φλεβαρη να εχει τοσα πολλά πουλια

...χρονια εχω να δω τον φλεβαρη να εχει τοσα πολλά πουλια
Η μετακινήσεις φαίνεται αποτελούν ρουλέτα για την εποχή και σε όποιον κάτσει η μπίλια. Έτσι και το μέρος που κυνηγάω εγώ, "βόγκαγε" στο τσιχλοκότσυφο για μιαμιση εβδομάδα.

Κεντρική Εύβοια ,τρεις νοματαίοι, μια χαρά. ....μόνο καρτέρι , Πολλές κόκκινες
Εύβοια λοιπόν με το όριο να έρχεται γύρω στις 9-30 όχι εύκολα ομως .xm..δεν το περίμενα με τον σημερινό νότιά... Η συνέχεια ήταν πιο καλη με καλη παρέα σουβλάκι προβατίνας κ παγωμένες καιζερ.well done.

Όντως μια χαρά..Μπράβο στον Διονύση και την παρέα του...well done.
Διονύση αποφεύγεις να γράφεις για φυσιγγια..Αλλα τωρα πρέπει να γράψεις...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
RC32 Τάσσο τα οποία σήμερα ήταν τελείως μάπα.
Αφησα στους γύρω θάμνους καμια δεκαριά ζωντανές τραυματισμενες

Αυτα για σημερα περιξ των Δερβενοχωριων μαζι με αλλες 5 του συγκυνηγου μου ;)
Ελαχιστα πουλια και οπως ειπε και ο Γιωργος μαλλον ετοιμαζονται για αναχωρηση αφου οσα βρηκαμε ηταν μαζεμενα σε ενα σημειο δεν παιζανε 2-3 τσιχλες σε πυκνα οπως τις προηγουμενες μερες

Στην συνεχεια ακολουθησε το καθιερωμενο τσιπουρακι για χαλαρωση ;)

Αφησα στους γύρω θάμνους καμια δεκαριά ζωντανές τραυματισμενες
Αυτο ειναι το χειρότερο γιατί δεν ειναι και λιγες..Αλλά δυστηχως δεν το αποφεύγουμε όσοι δεν έχουμε σκυλο και ειδικά όταν τα φυσίγγια μας κάνουν "νερα"..

..

Αυτο ειναι το χειρότερο γιατί δεν ειναι και λιγες..Αλλά δυστηχως δεν το αποφεύγουμε όσοι δεν έχουμε σκυλο και ειδικά όταν τα φυσίγγια μας κάνουν "νερα"..

..
Ειχα την Σπιθα μαζι μου η οποία πια είναι πολύ δύσκολο να χασει πουλί.
Η περιοχή ομως ειναι γεμάτη με πυκνές αγριοτριανταφυλλιες και δεν την άφηνα να μπει μέσα γιατί φοβόμουνα μην βγάλει κανα μάτι.
Παρόλα αυτά γύρισε γδαρμενη.
Πάντως τα φυσίγγια ειχαν σοβαρό πρόβλημα και σίγουρα κάτι έχει αλλάξει αφού τα χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς προβλήματα.

Status
Not open for further replies.
Back