Εχεις 10 μερες για το κυνηγι της,20/2 η τελευταία μερα κυνηγιου της..
Σημερα απογευματινο με τον venetato υπο βροχη και 20 πουλακια μας ακολουθησαν. Τα τελευταια κυν. το λαμπραντορ του venetatou και το springer το δικομου ειναι εμφανως αδυνατισμενα απο τα πολλα aport.ta benelli εχουν παρει φωτια, και η αποθηκη απο τα υλικα αρχισε να εχει τις προτες εληψεις.Και εχουμε μπροστα μας μερες.Με βλεπω να αγοραζω μετα απο πολλα χρονια τσηχλοφυσ.και πιος τον ακουει τοv venetato.smashfrak..shoot..shoot..shoot..shoot.
Τυχερε, γλυτωσες και το μαγείρεμα!Τα Euromix 9-10 πολύ αγριεμένα με αυτόν τον καιρό, τις "καίγανε" τις λιγοστές τσιχλούρες που τουφέκισα
... το απόγευμα να παει στο Ολυμπιακό στάδιο.Εχει τσόντα live![]()
Η μετακινήσεις φαίνεται αποτελούν ρουλέτα για την εποχή και σε όποιον κάτσει η μπίλια. Έτσι και το μέρος που κυνηγάω εγώ, "βόγκαγε" στο τσιχλοκότσυφο για μιαμιση εβδομάδα....χρονια εχω να δω τον φλεβαρη να εχει τοσα πολλά πουλια
Εύβοια λοιπόν με το όριο να έρχεται γύρω στις 9-30 όχι εύκολα ομως .xm..δεν το περίμενα με τον σημερινό νότιά... Η συνέχεια ήταν πιο καλη με καλη παρέα σουβλάκι προβατίνας κ παγωμένες καιζερ
RC32 Τάσσο τα οποία σήμερα ήταν τελείως μάπα.Όντως μια χαρά..Μπράβο στον Διονύση και την παρέα του..
Διονύση αποφεύγεις να γράφεις για φυσιγγια..Αλλα τωρα πρέπει να γράψεις..![]()
Αυτο ειναι το χειρότερο γιατί δεν ειναι και λιγες..Αλλά δυστηχως δεν το αποφεύγουμε όσοι δεν έχουμε σκυλο και ειδικά όταν τα φυσίγγια μας κάνουν "νερα"..Αφησα στους γύρω θάμνους καμια δεκαριά ζωντανές τραυματισμενες
Ειχα την Σπιθα μαζι μου η οποία πια είναι πολύ δύσκολο να χασει πουλί.Αυτο ειναι το χειρότερο γιατί δεν ειναι και λιγες..Αλλά δυστηχως δεν το αποφεύγουμε όσοι δεν έχουμε σκυλο και ειδικά όταν τα φυσίγγια μας κάνουν "νερα"..
..