Χάλι μαύρο η σημερινή έξοδοςμε πανούτσο.Περπάτημα 13χλμ εκ των οποίων τα μισα σε τόπο δύσκολο που δεν ειχαμε ξανακυνηγήσει.Λίγα πουλιά σήμερα, αλλά αφού τραβήξαμε μια φωτό ας την βάλω.

upload jpg

upload jpg
Διονυση εχω να τα ρίξω αρκετά χρονια γιατί εδώ είναι απλησίαστη η τιμή τους..Τότε ήμουν πολυ ευχαριστημένος.Πάντως τα φυσίγγια ειχαν σοβαρό πρόβλημα και σίγουρα κάτι έχει αλλάξει αφού τα χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς προβλήματα.
Μπραβο στον Πανο και τον ΔημήτρηΧάλι μαύρο η σημερινή έξοδοςμε πανούτσο.Περπάτημα 13χλμ εκ των οποίων τα μισα σε τόπο δύσκολο που δεν ειχαμε ξανακυνηγήσει.Λίγα πουλιά σήμερα, αλλά αφού τραβήξαμε μια φωτό ας την βάλω.
upload jpg
Τα MB τα δοκίμασες?Εγω σημερα δουλεψα λιγα σπορτινκ λαμπρο πολυ καλα...κ μετα τα prime του δουβρη με g 3000 ..δεν ειχα θεματα..2-3 ζωντανες μονο
Δεν πειράζει Κώστα..Το τσιπουρακι ήταν καλύτερο..Αυτα για σημερα περιξ των Δερβενοχωριων μαζι με αλλες 5 του συγκυνηγου μου
Ελαχιστα πουλια και οπως ειπε και ο Γιωργος μαλλον ετοιμαζονται για αναχωρηση αφου οσα βρηκαμε ηταν μαζεμενα σε ενα σημειο δεν παιζανε 2-3 τσιχλες σε πυκνα οπως τις προηγουμενες μερες
Στην συνεχεια ακολουθησε το καθιερωμενο τσιπουρακι για χαλαρωση
![]()
Nαι τα δοκιμασα οχι σημερα ομως κ δεν με επεισανΤα MB τα δοκίμασες?
Σωθηκα ΤασοΔεν πειράζει Κώστα..Το τσιπουρακι ήταν καλύτερο..
Το κορσακι σκυλί ε ε ε ε ??
Για να μάθεις να κάνεις εξυπνάδες με τα κασκόλ ...Περπάτημα 13χλμ εκ των οποίων τα μισα σε τόπο δύσκολο που δεν ειχαμε ξανακυνηγήσει.
Εσυ και ο λοβερδος..Highlight της ημερας λιγο πριν τιο αυτοκινητο κ ενω μιλαγα στο τηλεφωνο περνα μια πολυ μακρια κονταριστα στο αερακι, σηκωνω με το αλλο χερι το οπλο, βαζω μπροσταααααααα ενω συνεχιζα να μιλαω κ με το μπαμ το πουλι ηρθε πατσαβουρι...![]()
Με αυτο το τσοκ ξεκινησες το περπατητο η βλέποντας την συμπεριφορά των πουλιών το άλλαξες..?Τσοκ στη Μ2 το Anaconda mid Range
Ναι, τέτοια να του λες να μας πρίζει τα ... κάκκαλαΕσυ και ο λοβερδος..![]()