Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως τα φυσίγγια ειχαν σοβαρό πρόβλημα και σίγουρα κάτι έχει αλλάξει αφού τα χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς προβλήματα.
Διονυση εχω να τα ρίξω αρκετά χρονια γιατί εδώ είναι απλησίαστη η τιμή τους..Τότε ήμουν πολυ ευχαριστημένος.
Απο αυτά που διαβάζω όμως και ακούω έχουν θεμα σε υγρασιες κλπ..και θέλουν καλό καιρό για να αποδώσουν τα μέγιστα με πολυ μακρινά σκοτωματα κλπ..
Δεν ξέρω αν ισχύει και τι παίζει..

Χάλι μαύρο η σημερινή έξοδοςμε πανούτσο.Περπάτημα 13χλμ εκ των οποίων τα μισα σε τόπο δύσκολο που δεν ειχαμε ξανακυνηγήσει.Λίγα πουλιά σήμερα, αλλά αφού τραβήξαμε μια φωτό ας την βάλω.

upload jpg
Μπραβο στον Πανο και τον Δημήτρη.congrats.
Τι κάνουμε μαγκες..Πολυ περπάτημα πάντως ρίξατε..
Ολα τα λεφτά ο καφές..Παλια που δούλευαν τα απογευματινα στην τσιχλα τους αγόραζα με την κούτα..:)

Αυτα για σημερα περιξ των Δερβενοχωριων μαζι με αλλες 5 του συγκυνηγου μου ;)
Ελαχιστα πουλια και οπως ειπε και ο Γιωργος μαλλον ετοιμαζονται για αναχωρηση αφου οσα βρηκαμε ηταν μαζεμενα σε ενα σημειο δεν παιζανε 2-3 τσιχλες σε πυκνα οπως τις προηγουμενες μερες

Στην συνεχεια ακολουθησε το καθιερωμενο τσιπουρακι για χαλαρωση ;)

Δεν πειράζει Κώστα..Το τσιπουρακι ήταν καλύτερο..:)
Το κορσακι σκυλί ε ε ε ε ??

Κάποια φυσίγγια είχαν θέμα σήμερα.Ηθελα να δοκιμάσω τα tordo 30γρ. αλλά λίγα τα πουλιά και λόγω υγρασίας δεν βγήκε συμπέρασμα.Καλύτερα σήμερα τα sipe και τα gm3.Ειχαμε 6 χαμένα με τον Πάνο που πέσαν ζωντανά και δε βρέθηκαν .

κινήθηκε κανείς σήμερα προς Αμφίκλεια,οι δρόμοι είναι ανοιχτοί ;

λέμε αύριο να κάνουμε μια βόλτα προς τα εκεί

Η αληθεια ειναι οτι αυτο που εζησα σημερα στο περπατητο με τη συμπεριφορα των πουλιων δεν το ειχα ξαναζησει... Νοτιας, ζεστη και ψιλοβροχο και οι τσιλχες να σηκωνονται απο τα 100 μετρα... Περπατητουλι με τον τιμωρο με λιγα κ πολυ δυσκολα πουλια... Μου ηρθε πολλες φορες στο μυαλο η θεικη ατακα του χουνταλα "μακριααααα???? ποτε δεν ειναι μακρια...".yelling. μιας κ το 80 % των πουλιων το τουφεκισα σε αποστασεις μακρυτερες κ απο αυτες των μπασιματων... Για καποιο λογο βεβαια ηταν η μερα μου που λενε σημερα κ εκανα κατι τουφεκιες που ομολογω πως θα τις θυμαμαι... Αφου εκανα υπομονη στην αρχη κ δεν τουφεκαγα τις μακρινες μηπως κ πλησιασουμε καμια πιο κοντινη κ δεν εβλεπα φως, αλλαξα τροπαριο κ αρχισα τα "οπου τη δω"... Σε πολλες περιπτωσεις τουφεκαγα, μετραγα πανω απο ενα δευτερολπετο κ μετα εφτανα τα σκαγια στην τσιχλες που ξεραινονταν εντυπωσιακα...Αν πω μετρα σε μερικες θα φανω υπερβολικος... Highlight της ημερας λιγο πριν τιο αυτοκινητο κ ενω μιλαγα στο τηλεφωνο περνα μια πολυ μακρια κονταριστα στο αερακι, σηκωνω με το αλλο χερι το οπλο, βαζω μπροσταααααααα ενω συνεχιζα να μιλαω κ με το μπαμ το πουλι ηρθε πατσαβουρι... .RESPECT.
Αλλο ενα θετικο οτι απο τα 17 πουλια που πηρα εχασα μονο ενα με την εξαιρετικη δουλεια του επανιελου που σε πολλες περιπτωσεις μου εφρενε τσιχλες 10-15 πιο μακρια απο εκει που υπολογιζα...
Τσοκ στη Μ2 το Anaconda mid Range κ φυσιγγακια Κουτουμανος Ωμεγα 31 γρ ν8 που παρα το γεγονος οτι τα θεωρω πολυ γρηγορα για την τσιχλα ηταν απλα εξαιρετικα...

Highlight της ημερας λιγο πριν τιο αυτοκινητο κ ενω μιλαγα στο τηλεφωνο περνα μια πολυ μακρια κονταριστα στο αερακι, σηκωνω με το αλλο χερι το οπλο, βαζω μπροσταααααααα ενω συνεχιζα να μιλαω κ με το μπαμ το πουλι ηρθε πατσαβουρι... .RESPECT.
Εσυ και ο λοβερδος..:).congrats..RESPECT.
Τσοκ στη Μ2 το Anaconda mid Range
Με αυτο το τσοκ ξεκινησες το περπατητο η βλέποντας την συμπεριφορά των πουλιών το άλλαξες..?
Αποδίδει ποιο κλειστό απο 3*?

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα trick shooting με το ένα χέρι, τα έχεις δει από αλλού .... .my man. Οι μακρινές τουφεκιές σε όλα τα θηράματα είναι εντυπωσιακές. Κρίμα που δεν μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί για ένα-δύο κυνηγάκια, να πάρουν εικόνες long range shooting τα παιδάκια που παίρνεις μαζί σου. .sarcastic.
Μπράβο για τις τσιχλίτσες και στους δύο σας .well done.. Είδες για να τα έχει "φορτωμένα" τα ωμέγα, που δούλεψαν με την υγρασία; Στα μπασίματα ωστόσο με τα βοριαδάκια δεν μου άρεσαν. Θυμάμαι ότι είχαμε κάνει τις ίδιες διαπιστώσεις. Πολύ δυνατά για 31γρ, την ξεπέρναγαν τα σκάγια την τσίχλα, άνοιγε τα φτερά της και ψόφαγε αλλού.

Status
Not open for further replies.
Back