Πες μου που είσαι να ρθω.τις αγαπάω τις χαμηλες
Και εγώ το ίδιο.ομοιοπαθεις είμαστε..Με αυτά που κανεις αρχίζεις και με ψηνεις να δοκιμασω μια ακόμη φορά τους ευρωμικτες. Τουλαχιστον να δω τι παιζει στ όπλο μου
Μεγάλη η απουσία του Πανούτσου αλλά πιστεύω να κατάλαβες πλέον με ποιον βαράς πουλάκια και με ποιον πας για ... μυρωδιές της φύσηςΑλλη μια ωραία εξοδος έλαβε τέλος χωρίς όμως τον συνπερπατητή πανούτσο
Μητσε πρώτα ο Θεός το άλλο ΣΚ θα τα εξετάσουμε ενδελεχώς τα τσιχλόνια και το 15 αρι (χλμ) θα είναι κολότσεπη...
Μεγάλη η απουσία του Πανούτσου αλλά πιστεύω να κατάλαβες πλέον με ποιον βαράς πουλάκια και με ποιον πας για ... μυρωδιές της φύσης.
Πανούτσο η ομάδα χωρίς εσένα δεν έχει ... χρώμα, μας έλειψες![]()
τα βρήκες κέντρο και τα κάπνισες που λένεΡε παιδιά σήμερα τράβηξα ένα κοτσυφα και μια τσίχλα σε νορμάλ απόσταση και την ώρα που φάγανε τη τουφεκιά κάναν ένα πουφ από φτερά στον αέρα και πέσαν ξερά, αυτό γίνεται επειδή είναι κλειστή η τουφεκιά μου? ? Τα φυσίγγια είναι ιδιογομωσης. ...
άλλαξα συγκεντρωτηρα φέτος και αν χώθηκα! Ευχαριστώ φίλε!τα βρήκες κέντρο και τα κάπνισες που λένε
σε νορμάλ αποστάσεις όλα τα φυσίγγια αν είσαι κέντρο τα σκάνε τα πουλιά![]()
... τι σε προβληματίζει;
![]()
Πάρα πολύ ωραία !!! Γεια σου ρε Τάσο τσιχλοκοτσυφοkiller με τη Mossbergάρα σου !!!Αρκετό ποδαρι και σήμερα..7 πουλιά κατάφερα και ένα χαμένο στα χόρτα..
Φυσιγγια σιπε ν7 ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα κ δεν "τράβηξαν" τόσο καλά..το πρωί με υγρασία καθαρά σκοτωμένα αλλά μετά μετά που ζέστανε η μερα ήταν ζωντανά με αίμα..όμως ανημπορα να κουνηθούν..
Άκρη από ένα μεγάλο βατιωνα σήκωσα και μια μυτη,με την δεύτερη τουφεκιά είδα που απότομα εγυρε δεξιά και υπέθεσα σκάγι στην φτερούγα(μου έχει ξανασυμβεί..)Αλλά δεν είχα ορατότητα να δω αν έπεσε..Έψαξα καλά αλλά μάλλον την κοπανησε..
Τα συνηθίζει αυτά τα κόλπα η κύρια..Αν την επερνα θα έκανα το 4 στα 4 αλλά μην είμαι ππλεονεκτης όμως..Ήταν ωραία φάση..
Πολύ με κυνηγάνε η μύτες φέτος..
photo sharing
Γιώργο δοκίμασες τα Tordo Διασποράς;;; Βλέπω μπροστά από το κλείστρο πράσινο φυσίγγι, αλλά δεν μπορώ να διακρίνω αν είναι αυτό.
Ναι Στέλιο αυτό το φυσίγγι είναι στο κλείστρο.Γιώργο δοκίμασες τα Tordo Διασποράς;;; Βλέπω μπροστά από το κλείστρο πράσινο φυσίγγι, αλλά δεν μπορώ να διακρίνω αν είναι αυτό.
Αν και από ότι λες δεν είχες πολλές ευκαιρίες, σαν πρώτη εντύπωση πως σου φάνηκαν;
Πολυ καπνα Στελιο..Ειτε ρίξω 10 είτε 30 τουφεκιες το αποτέλεσμα είναι το ίδιο,πολύ μαυρίλα γύρω από αποθηκη,ποτήρι καννης και πιστόνι..Αν δεν ήθελε και καθάρισμα μετά από κάθε χρήση! ...![]()