Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μπραβο παιδια για τις επιτυχιες σας.γιωργο αν επιτρεπεται τι συνδυασμο χρησιμοποιεις (τσοκ-φυσιγγι)στο περπατητο,διοτι εχω το ιδιο οπλο κ οτιδηποτε αλλο ευπροσδεκτο.RESPECT.

Έχει αρχίσει να μου μοιάζει πολύ μικρό αυτό το όριο των 25 όμως.
Ρε τι θα ακουσει ακομα ο σπεσιαλιστας... .goodboy.Ρε τι θα κανω εγω με σας δεν ξερω....sarcastic.
Ωραιο το διδυμο της Βοιωτιας... .shake hands.
Εεεεεεεε, συγνωμη εβρεχε τσιχλες παλι???.sarcastic.

Τον κάτω κότσυφα με μονόβολο τον έριξες Γιώργο;.sarcastic.
ΕΕεεεεεεεε, Γιωργο η Beretta του συνωνοματου σου στενοτουφεκαει πολυ... .buy buy..yelling.

Ωραιος κ ο Τασος, με τη μυρωδια θα τις πηγαινεις τις μακρομυτες σε λιγο... .buy.

Πωωω ρε φιλε, ενεκα αλλου οπλου παλιοτερα αυτες τις αποστασεις στη τσιχλιτσα δεν τις ειχα ζησει και δεν τις πιστευα..
Τα καπνισματα του γαλαζιου ομως σε οποιαδηποτε αποσταση..και το εννοω χωρις δοσεις υπερβολης, με χαροποιησαν ιδιαιτερα...micle..micle.

Καλα τι σοι περπατητο ηταν αυτο σημερα με τουφεκιες στα ορια δεν ξερω, αλλα τουλαχιστον πηρες μια γευση τι κανει το οπλο σου... ;) Σαν παιδακι τα χαζευες τα πουπουλα που εμεναν στον αερα....congrats.
Ειδες που σου λεω οτι το IC ειναι το καλυτερο πασπαρτου τσοκ για ψιλα σκαγια για ολες τις αποστασεις?;)

Τεράστια επιτυχία 25 πουλιά...congrats..congrats.

Τετοια λεγε του να μας ζαλισει τα κακαλα... .very funny.

Ωραιος κ ο Τασος, με τη μυρωδια θα τις πηγαινεις τις μακρομυτες σε λιγο...
Χα χα χα χα!το έχω ξαναπεί ότι με αυτό το πουλί μου έχουν συμβεί πράματα κ θάματα..:)

Τετοια λεγε του να μας ζαλισει τα κακαλα... .very funny.
Εσένα δεν σε ζαλίζει..Τι θα μπορουσε να πει σε ένα hard killer και μια μπενελι?Για κακή σκόπευση η για εμπλοκές?.my man.

Last edited by a moderator:
24 πουλακια σημερα εγω με τον πατερα μου στα γνωστα μεροι της βοιωτιας.Σημερα οι κουκλαρες μου ηταν ανήσυχες.Δεν δεχοντουσαν φερμα καθολου.Ξεκλαρωναν απο πολυ μακριά και μας εκαναν τα νευρα ζαρτιερες.Φυσιγγια tordo κιτρινο νο9 και euromix 8-9 με κυλινδρο.Καλα περασαμε το ευχαριστήθηκαμε μιας και ειναι η προτελευταία μας εξοδος για φετος λογο υποχρεωσεων.Μετα αρχιζουμε εγγλεζικο .fishing.

Αρκετά πουλιά και σήμερα και πολλές τουφεκιές στην περιοχή.
Όμως σήμερα για πρώτη φορά δεν ''δούλεψε'' το καρτέρι μου.
Τόσα χρόνια πάω στο ίδιο σημείο τέτοιο χάλι πρώτη φορά.
Ενώ όλοι όσοι ήταν διασκορπισμένοι στο μέρος έκαναν αρκετά πουλιά εγώ πήρα τα τρία μου...:D
Ω
Γιώργο μάλλον το μακρύτερο απο τα τρία είναι μαύρο; .sarcastic.
Δεν πειράζει, συνβαίνει και αυτό, την επόμενη θα πάρεις το αιμα σου πισω και πανω απο τρία. .sarcastic.

μπραβο παιδια για τις επιτυχιες σας.γιωργο αν επιτρεπεται τι συνδυασμο χρησιμοποιεις (τσοκ-φυσιγγι)στο περπατητο,διοτι εχω το ιδιο οπλο κ οτιδηποτε αλλο ευπροσδεκτο.RESPECT.
Ένα 4* τσοκ και Euromix 9-10. Μόνο σήμερα είχα μια φαινή ιδέα, έτσι για αλλαγή να βάλω το Seminole Spreader αλλά δεν μου άρεσε ο συνδιασμός. Ότι και να δοκιμάσω, στο Euromix ξαναγυρίζω και στο 4*.

Ένα 4* τσοκ και Euromix 9-10. Μόνο σήμερα είχα μια φαινή ιδέα, έτσι για αλλαγή να βάλω το Seminole Spreader αλλά δεν μου άρεσε ο συνδιασμός. Ότι και να δοκιμάσω, στο Euromix ξαναγυρίζω και στο 4*.
Φοβερός συνδυασμός κάνεις κηδείες.

Τον κάτω κότσυφα με μονόβολο τον έριξες Γιώργο;.sarcastic.
Ήταν λίγο υπερβολικό αυτό που συνέβη με τον συγκεκριμένο κότσυφα, όπως θα έλεγε και μια ψυχή αλλά του έριξα στα 10 μέτρα :cool:
Αρίστο ωραία τα λες ρε μπαγάσα, γέλασα πολύ ... :) Εέεε .... ναι φιλαράκι, έβρεχε τσίχλες, τι να κάνουμε .yelling.
Ρε παιδιά μπαίνει ο αλεπουδιάρης σε έναν μεγάλο λόγκο ως εργασιακός ξεπεταχτής, αλλά πραγματικά μεγάλο που δεν μπορούν να τον δουλέψουν δύο άτομα και σε κάποια φάση νόμιζα ότι έβγαλαν φτερά τα πουρνάρια. Σηκώθηκαν με ένα φτερό, δεν ξέρω και γω πόσα τσιχλοκότσυφα, κοπάδι με τσίχλες δεν έχω ξαναδεί ούτε στα μπασίματα. .what. Ωστόσο αν και δάγκωσα την κάννη, δεν έριξα ούτε μια τουφεκιά αφού δεν υπήρχε περίπτωση να βρω πουλί εκεί μέσα. Έχουν αρχίσει και κοπαδιάζουν οι τσιχλίτσες για δρόμο ... :)

Σήμερα ωραία έξοδο με τον Γιώργο με καμια 40 πουλιά στο χέρι και ευτυχώς ελάχιστα χαμένα.
Στην αρχή μας σπασανε τα νεύρα.Πολύ νευρικά τα πουλιά σηκώνοταν απο πολυ μακριά και φευγαν πολύ μπροστά χωρίς να σπάνε δεξιά η αριστερά.Ευτυχώς υπήρξαν κάποια σημεία που τα στριμώξαμε και πήραμε πουλιά μαζεμένα.Οπως σε δυο σημεια που πήραμε 5 και 7 πουλιά.
Πολλα τα κοτσύφια σήμερα
μέσα στα πυκνά.Ομως κι αυτά αδύνατα σαν τις τσίχλες.
Ειδαμε και μερικά αγριοπερίστερα αλλά δεν μας ζύγωσαν.
Αλλη μια ωραία εξοδος έλαβε τέλος χωρίς όμως τον συνπερπατητή πανούτσο που βρίσκεται σε ανάρωση.Ειχα αρχίσει να ανησυχώ όταν η ώρα ειχε περάσει απο 10 και δεν ειχε πάρει τηλέφωνο.Απλά το έκανε ...λίγο καθυστερημένα.
Πανούτσοοοοοοοο..ha ha ha.

Last edited:
Με αυτά που κανεις αρχίζεις και με ψηνεις να δοκιμασω μια ακόμη φορά τους ευρωμικτες. Τουλαχιστον να δω τι παιζει στ όπλο μου

Τις δυο τελ.εβδομαδες αρκετα πουλια οχι παντου ομως.Σε απογ. καρτερια τοσο ντουφεκ.ειχα νο ριξω πολλα χρονια.δεν εφιγα ποτε με κατο απο 12.Θα ειχα περ. ευκαιριες αν δεν ειχα την εμονη να καθομαι σε καρτερια που περναν ψηλα αλλα δεν μου αρεσουν τα χαμιλα. Θελω να χαιρομαι τις ντουφεκιες μου..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back