Ρε τι θα ακουσει ακομα ο σπεσιαλιστας... .goodboy.Ρε τι θα κανω εγω με σας δεν ξερω...Έχει αρχίσει να μου μοιάζει πολύ μικρό αυτό το όριο των 25 όμως.
ΕΕεεεεεεεε, Γιωργο η Beretta του συνωνοματου σου στενοτουφεκαει πολυ... .buy buy.Τον κάτω κότσυφα με μονόβολο τον έριξες Γιώργο;![]()
Πωωω ρε φιλε, ενεκα αλλου οπλου παλιοτερα αυτες τις αποστασεις στη τσιχλιτσα δεν τις ειχα ζησει και δεν τις πιστευα..
Τα καπνισματα του γαλαζιου ομως σε οποιαδηποτε αποσταση..και το εννοω χωρις δοσεις υπερβολης, με χαροποιησαν ιδιαιτερα..![]()
Τεράστια επιτυχία 25 πουλιά..![]()
Mπα ητανε εγκυο και τοχασεΤον κάτω κότσυφα με μονόβολο τον έριξες Γιώργο;![]()
Χα χα χα χα!το έχω ξαναπεί ότι με αυτό το πουλί μου έχουν συμβεί πράματα κ θάματα..Ωραιος κ ο Τασος, με τη μυρωδια θα τις πηγαινεις τις μακρομυτες σε λιγο...
Εσένα δεν σε ζαλίζει..Τι θα μπορουσε να πει σε ένα hard killer και μια μπενελι?Για κακή σκόπευση η για εμπλοκές?Τετοια λεγε του να μας ζαλισει τα κακαλα...![]()
.cool. Παρτε του την καραμπινα κ δωστε του ενα αεροβολο....για τον γιωργο μιλαω...
![]()
Γιώργο μάλλον το μακρύτερο απο τα τρία είναι μαύρο;Αρκετά πουλιά και σήμερα και πολλές τουφεκιές στην περιοχή.
Όμως σήμερα για πρώτη φορά δεν ''δούλεψε'' το καρτέρι μου.
Τόσα χρόνια πάω στο ίδιο σημείο τέτοιο χάλι πρώτη φορά.
Ενώ όλοι όσοι ήταν διασκορπισμένοι στο μέρος έκαναν αρκετά πουλιά εγώ πήρα τα τρία μου...
Ω
Ένα 4* τσοκ και Euromix 9-10. Μόνο σήμερα είχα μια φαινή ιδέα, έτσι για αλλαγή να βάλω το Seminole Spreader αλλά δεν μου άρεσε ο συνδιασμός. Ότι και να δοκιμάσω, στο Euromix ξαναγυρίζω και στο 4*.μπραβο παιδια για τις επιτυχιες σας.γιωργο αν επιτρεπεται τι συνδυασμο χρησιμοποιεις (τσοκ-φυσιγγι)στο περπατητο,διοτι εχω το ιδιο οπλο κ οτιδηποτε αλλο ευπροσδεκτο![]()
Φοβερός συνδυασμός κάνεις κηδείες.Ένα 4* τσοκ και Euromix 9-10. Μόνο σήμερα είχα μια φαινή ιδέα, έτσι για αλλαγή να βάλω το Seminole Spreader αλλά δεν μου άρεσε ο συνδιασμός. Ότι και να δοκιμάσω, στο Euromix ξαναγυρίζω και στο 4*.
Ήταν λίγο υπερβολικό αυτό που συνέβη με τον συγκεκριμένο κότσυφα, όπως θα έλεγε και μια ψυχή αλλά του έριξα στα 10 μέτραΤον κάτω κότσυφα με μονόβολο τον έριξες Γιώργο;![]()
Με αυτά που κανεις αρχίζεις και με ψηνεις να δοκιμασω μια ακόμη φορά τους ευρωμικτες. Τουλαχιστον να δω τι παιζει στ όπλο μουΈνα 4* τσοκ και Euromix 9-10. Μόνο σήμερα είχα μια φαινή ιδέα, έτσι για αλλαγή να βάλω το Seminole Spreader αλλά δεν μου άρεσε ο συνδιασμός. Ότι και να δοκιμάσω, στο Euromix ξαναγυρίζω και στο 4*.