Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα πήγα κι εγώ μία βόλτα στα κοντινά της Αττικής με την προσδοκία ότι λόγω κρύου και αέρα θα υπάρχει λίγο παραπάνω ενδιαφέρον!!!
Λίγο περπατητό και όντως σε κάποια σημεία υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση από τσίχλες και εμφανώς αυξημένη παρουσία κοτσυφιών!!!
Στο απογευματινό πέρασαν πάλι μετά τις πέντε και παρόλο τον αέρα πετάγανε πάλι ψηλά αλλά πέρασαν και κάποια εντός βολής! Αποτέλεσμα δύο κοτσύφια και μία τσίχλα στο περπατητό και τέσσερις τσίχλες στο καρτέρι!!!
Όντως πολύ ψηλά πέρναγαν παρά τον αέρα αλλά το ιζη54 δεν αστιεύεται!!!

Μετα απο μια ιωση (υποθετω...διαφορετικα dimdre με πετσοκοψε ο Αλιμπινισης στην Αρτακη) που με πηγε πιπα κωλο (με την καλη εννοια) απο το Σαββατο τα ξημερωματα μεχρι χθες, επανέρχομαι στην ενεργο δραση.terror...Δημητρη εχει βελτιωθει καθολου η εικονα με το κρυουλακι στα περπατητα?

Μετα απο μια ιωση (υποθετω...διαφορετικα dimdre με πετσοκοψε ο Αλιμπινισης στην Αρτακη) που με πηγε πιπα κωλο (με την καλη εννοια) απο το Σαββατο τα ξημερωματα μεχρι χθες, επανέρχομαι στην ενεργο δραση.terror...Δημητρη εχει βελτιωθει καθολου η εικονα με το κρυουλακι στα περπατητα?
Σε τρώει ο πωπος σου έτσι;

Σε τρώει ο πωπος σου έτσι;
Ναι ναι εχω απωθημένα τωρα..Ε ρε φιλε εφαγα μεγαλη φολα αφου στα ειπα, ηταν το τελευταίο γουρουνοκυνηγι που θα μπορουσα να κάνω για φετος (εκτος αμα παρει παραταση, που δεν το βλεπω), πηγα Παρασκευή κυριλε και ξύπνησα Σαββατο πρωι με 38 πυρετο! Και επρεπε να γυρισω και πισω Αθηνα! Μαμηθηκε ο Διας!

Σε τρομερή μέρα σήμερα δεν έχασα πουλί που τουφέκησα,παρά τον δυνατό και ψυχρό αέρα!!!Έχασα και 2 τσιχλάκια που δεν τα βρήκε ούτε το Ηράκι! Ρούμε 28γρ νο8-9 και πολύ ψηλωμένες τουφεκιές!!!View attachment 39825View attachment 39826
Αυτό είναι κυνήγι να πούμε!!!
Μπράβο!

@StefanosM περπατητο αύριο το μεσημέρι θα πάω Στεφανε και Φυσικά θα ενημερώσω!!!
@PredatoZ τις εκαψες ρε αλανι!!!
Κάτι ανακάτεψε ο Διομήδης.... Και ειχα και 3 χαμένα και έφαγα και 6-7 μηνύσεις για εκφοβισμό...
View attachment 39834
Μαύρισε ο τόπος!

@StefanosM περπατητο αύριο το μεσημέρι θα πάω Στεφανε και Φυσικά θα ενημερώσω!!!
@PredatoZ τις εκαψες ρε αλανι!!!
Κάτι ανακάτεψε ο Διομήδης.... Και ειχα και 3 χαμένα και έφαγα και 6-7 μηνύσεις για εκφοβισμό...
View attachment 39834
Με ρούμε;;;

Μαύρισε ο τόπος!
Πέρασαν κοτσύφια αλλά τα πιο πολλά μέσα στο ποτάμι δεν εβγαιναν στα καρτερια. Πιστεύω με την παγωνιά που θα κάνει τα βράδια τωρα θα κατεβάσει κι αλλά μαυρα.
Εγώ πάλι δεν είδα ούτε ένα...
Κισσο έχετε Χρηστο??? Κοντεύει να γινει. Η τίποτα μυρτιές άμα έχουν καρπό κρατάνε 100% μαυρα.

Πιστεύω θα το κατεβάσει μέχρι τους πρόποδες.Αυτες οι βροχές πριν τον χιονιά δεν είναι και ότι καλύτερο βέβαια.
Πάντως η κατάσταση πιστεύω θα βελτιωθεί. Θα αρχίσουν να κινούνται περισσότερο τα πουλιά μαζί κοτσύφια τώρα με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες και τα χιόνια στα ψηλά.
@PredatoZ @DimDre
alefantos-alefas (1).gif
.yel. .yel.
Κάτι κατέβασε ο καιρός τελικά.Αντε να δούμε το Σαββατοκύριακο.

@PredatoZ @DimDre
View attachment 39839
.yel. .yel.
Κάτι κατέβασε ο καιρός τελικά.Αντε να δούμε το Σαββατοκύριακο.
Για λίγο χάσαμε χιονοστρωση πιο χαμηλα. Για εμένα το ιδανικό είναι γανουδιτσα μέχρι τα 250-300 μετρα. Περιμένω το Σ/Κ με ανυπομονησία....

Για λίγο χάσαμε χιονοστρωση πιο χαμηλα. Για εμένα το ιδανικό είναι γανουδιτσα μέχρι τα 250-300 μετρα. Περιμένω το Σ/Κ με ανυπομονησία....
Ναι ήθελε λίγο ακόμα να το κατεβάσει χαμηλότερα.Και έτσι κάτι γινεται,ειδικά αν παραμείνουν οι θερμοκρασίες σε λογικά για την εποχή επίπεδα και δεν έχουμε πάλι καλοκαίρι όπως τις προηγούμενες εβδομάδες.
Κάτι δείχνουν πάλι τα μοντέλα για χιονοπτώσεις προς το τέλος της άλλης εβδομάδας,αλλά είναι πολυυυυύ νωρίς ακόμα για να βγει άκρη.

Status
Not open for further replies.
Back