Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κισσο έχετε Χρηστο??? Κοντεύει να γινει. Η τίποτα μυρτιές άμα έχουν καρπό κρατάνε 100% μαυρα.
Κισσό και μυρτιές εδώ χαμηλά δύσκολα, δεν έχω δει κιόλας αν έχει.Πρέπει να πας πιο ψηλά αλλά πρέπει να ρισκάρεις να κάτσεις να βρεις μέρος κλπ.Θέλει μελέτη το πράγμα!

Ναι ήθελε λίγο ακόμα να το κατεβάσει χαμηλότερα.Και έτσι κάτι γινεται,ειδικά αν παραμείνουν οι θερμοκρασίες σε λογικά για την εποχή επίπεδα και δεν έχουμε πάλι καλοκαίρι όπως τις προηγούμενες εβδομάδες.
Κάτι δείχνουν πάλι τα μοντέλα για χιονοπτώσεις προς το τέλος της άλλης εβδομάδας,αλλά είναι πολυυυυύ νωρίς ακόμα για να βγει άκρη.
Καλά τα λες αλλά για το τέλος της άλλης εβδομάδας άστο ακόμα, εδώ δεν πετυχαίνουν ούτε την αυριανή... .yel.

Ναι ήθελε λίγο ακόμα να το κατεβάσει χαμηλότερα.Και έτσι κάτι γινεται,ειδικά αν παραμείνουν οι θερμοκρασίες σε λογικά για την εποχή επίπεδα και δεν έχουμε πάλι καλοκαίρι όπως τις προηγούμενες εβδομάδες.
Κάτι δείχνουν πάλι τα μοντέλα για χιονοπτώσεις προς το τέλος της άλλης εβδομάδας,αλλά είναι πολυυυυύ νωρίς ακόμα για να βγει άκρη.
Καλοκαίρι δεν θα έχουμε μαλλον. Δηλαδή το έκτρωμα με 18-20 βαθμούς τις ημέρες των Φώτων δεν φαίνεται πουθενα. Κατά βάση ξεροκρυο δείχνουν αλλά ποτέ δεν ξερεις...

@PredatoZ @DimDre
View attachment 39839
.yel. .yel.
Κάτι κατέβασε ο καιρός τελικά.Αντε να δούμε το Σαββατοκύριακο.
Γιάννη καλά τα έλεγες και εδώ, αλλά το προηγούμενο χιόνι ήταν κλάσεις ανώτερο από τον αρχιμήδη εεε διομήδη...Σε αυτό το μέρος φέτος εκεί κυμαίνεται η κάρπωσή μου και με ευστοχία κιόλας.Οπότε πάλι δεν είναι τίποτα σπουδαίο, όσο κι αν φαίνεται.Τα φαινομένα απατούν.

Κισσό και μυρτιές εδώ χαμηλά δύσκολα, δεν έχω δει κιόλας αν έχει.Πρέπει να πας πιο ψηλά αλλά πρέπει να ρισκάρεις να κάτσεια να βρεις μέρος κλπ.Θέλει μελέτη το πράγμα!
Όντως θέλει ψάξιμο και να χάσεις μέρες αλλά μπορεί να χτυπήσεις φλέβα χρυσου.... Είχα ανακαλυψει ένα σημείο φιλε που επιανες το όριο με μαύρα σε μισή ωρα. Καβατζα το είχα για τέτοιους καιρους. 4-5 φορές το χρόνο πήγαινα και μαζευα τα πάντα , ούτε αποτσίγαρα δεν άφηνα κατω για να μην το προδωσω! Τελικά κάηκε στην μεγάλη πυρκαγια πριν τρία χρονια....

Καλοκαίρι δεν θα έχουμε μαλλον. Δηλαδή το έκτρωμα με 18-20 βαθμούς τις ημέρες των Φώτων δεν φαίνεται πουθενα. Κατά βάση ξεροκρυο δείχνουν αλλά ποτέ δεν ξερεις...
Το ΣΚ για 7-8-9 βαθμους το δείχνει για την ωρα εκει περιξ Αρτακης... Και κατι ψιχαλες βλεπω αλλα πολλλυυυ λιγες...

Γιάννη καλά τα έλεγες και εδώ, αλλά το προηγούμενο χιόνι ήταν κλάσεις ανώτερο από τον αρχιμήδη εεε διομήδη...Σε αυτό το μέρος φέτος εκεί κυμαίνεται η κάρπωσή μου και με ευστοχία κιόλας.Οπότε πάλι δεν είναι τίποτα σπουδαίο, όσο κι αν φαίνεται.Τα φαινομένα απατούν.
Αν ρίχνεις 10 τουφεκιές κάθε απόγευμα κοντά στο σπίτι είσαι άρχοντας φίλε.Εσας εκεί που είστε πιο νότια και παραλιακά θέλει σοβαρό χιονιά για να γίνει καλό παιχνίδι.

Το ΣΚ για 7-8-9 βαθμους το δείχνει για την ωρα εκει περιξ Αρτακης... Και κατι ψιχαλες βλεπω αλλα πολλλυυυ λιγες...
Δεν νομίζω να μας χαλάσει το Σ/Κ ο καιρός. Και να κάνει όπως σωστά λες , τίποτα ψιχάλες θα ριξει. Σάββατο έχει παλι περπατητο και Κυριακή καρτερι γιατί θα έχει πολύ περισσότερο κοσμο.

Δεν νομίζω να μας χαλάσει το Σ/Κ ο καιρός. Και να κάνει όπως σωστά λες , τίποτα ψιχάλες θα ριξει. Σάββατο έχει παλι περπατητο και Κυριακή καρτερι γιατί θα έχει πολύ περισσότερο κοσμο.
Καλός και ανοιχτός νομίζω θα είναι ο καιρός το Σ/Κ.

Αν ρίχνεις 10 τουφεκιές κάθε απόγευμα κοντά στο σπίτι είσαι άρχοντας φίλε.Εσας εκεί που είστε πιο νότια και παραλιακά θέλει σοβαρό χιονιά για να γίνει καλό παιχνίδι.
Για 10 λεπτά με αμάξι από το σπιτι μια χαρά είναι!

Ρε μην παίζεις με τον πόνο μας..
Δέκα λεπτά θέλω για να περάσω τα δύο φανάρια δίπλα από το σπίτι .yelling. .
Τα έχω περάσει και εγώ Γιαννάρα τι να κάνουμε, πάμε τώρα που μπορούμε και δεν αφήνουμε ευκαιρία ανεκμετάλλευτη!

Ρε μην παίζεις με τον πόνο μας..
Δέκα λεπτά θέλω για να περάσω τα δύο φανάρια δίπλα από το σπίτι .yelling. .
σορρυ που στριβω το μαχαιρι στην πληγη, αλλα στα 10 λεπτα (βαρια) ειμαι εγω με το αμαξι
ο χρηστος ειναι στα 3 λεπτα στην πραγματικοτητα.yelling.

σορρυ που στριβω το μαχαιρι στην πληγη, αλλα στα 10 λεπτα (βαρια) ειμαι εγω με το αμαξι
ο χρηστος ειναι στα 3 λεπτα στην πραγματικοτητα.yelling.
Εγώ έχω 2 σημεια στο δεκάλεπτο με τα ποδια!!! Αλλά όλα τα καλά και αγαπημενα είναι 10-15 λεπτά με το αμάξι αναλόγως βέβαια την ωρα. Άμα έχω αργήσει πέφτει ο χρόνος.....

Status
Not open for further replies.
Back