Όντως ΠΟΛΥ ωραίο!Ωραίο μερος....

Όντως ΠΟΛΥ ωραίο!Ωραίο μερος....
Με μπεκατσοτοπο ΑΑΑ μοιάζει το μέρος.Πήγα, πρόλαβα να ρίξω μια τουφεκιά και μετά άρχισε να ψιλορίχνει.Αρχικά, έπιασα ένα πεύκο μπας και κόψει αλλά όλο και δυνάμωνε.Γύρισα σπίτι, καθάρισα το όπλο, στέγνωσα το σκυλάκι...View attachment 39665View attachment 39669View attachment 39670
Με 3Α φυσίγγιΜε μπεκατσοτοπο ΑΑΑ μοιάζει το μέρος.
Ποιο σκυλί?Ο νεκροθάφτης?Με 3Α φυσίγγι. Αλλά που είναι οι μπεκάτσες;Το όργωσε το σκυλί αλλά τίποτα...
Ο νεκροθάφτης άμα δει μπεκάτσα θα την περάσει για τον Πινόκιο.Κάνουμε κάτι κηδείες μαζί!!!![]()
Ναι αλλα ξερεις ποσες γενιες εχουν αγαπησει τον πινοκιο;Ο νεκροθάφτης άμα δει μπεκάτσα θα την περάσει για τον Πινόκιο.
Κι εγώ έκανα άλλη μια με περπατητο και μετά απογευματινό καρτέρι.είναι απίστευτο.
χτες ολόκληρη μέρα, ανέβηκε μία φωτό μέ μία τσίχλα!!
για μια μερα και αν . . . . τα μαζεψανε τωρα απο μεθαυριο ανεβαινει παλι και η θερμοκρασια .Μαυρίλα, αχ... Αλλά δεν θα χιονίσει, θα χιονίσει....
Ίδωμεν, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (εκτός αν είναι η πεθερά σου...)για μια μερα και αν . . . . τα μαζεψανε τωρα απο μεθαυριο ανεβαινει παλι και η θερμοκρασια .
Πηγες ρε???? Ζηλευω.....Και 2 χαμένες, δεν πήρα το σκυλί μην το παιδεύω με τόσο αέρα και περίπτωση να πιάσει βροχή.Τις τσίχλες τις πήγαινε ο αέρας πολλά μέτρα πέρα φέρνοντάς τες σβούρες...Στο γυρισμό το αμάξι έλεγε 3°C...View attachment 39721
Αν δεν έβρεχε θα πήγαινα και εγω. Ο αέρας δεν με πειραζει. Κάθισα και μαδησα όσα ειχα στο ψυγείο. Περα απο μια κοτσυφινα που ήταν σαν γουρουνι όλα τα άλλα στεγνά τελειως. Τα εγραψα για στιφάδο.....Δεν μασάω...![]()
Πήρα το δίκανο πρώτη φορά φέτος και στην αρχή πήγε το κλαμπάνι σύνεφο αλλά μετά το βρήκα και έκανα ωραίες τουφεκιές με μόνο μία τραυματισμένη και παρόλο που δεν πήρα το σκυλάκι μου μαζί δεν έχασα καμία!Καλησπέρα πήγα κι εγώ μία βόλτα στα κοντινά της Αττικής με την προσδοκία ότι λόγω κρύου και αέρα θα υπάρχει λίγο παραπάνω ενδιαφέρον!!!
Λίγο περπατητό και όντως σε κάποια σημεία υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση από τσίχλες και εμφανώς αυξημένη παρουσία κοτσυφιών!!!
Στο απογευματινό πέρασαν πάλι μετά τις πέντε και παρόλο τον αέρα πετάγανε πάλι ψηλά αλλά πέρασαν και κάποια εντός βολής! Αποτέλεσμα δύο κοτσύφια και μία τσίχλα στο περπατητό και τέσσερις τσίχλες στο καρτέρι!!!
![]()