Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πήγα σε ένα σημείο που απέχει 15 λεπτά με τα ποδια απο το σπιτι αποψε έτσι για να παω. Παρ όλα αυτά πέρασαν 10-12 πουλιά που έρχονται από σημεία που είναι κοντά η μεσα στο χωριο!!! Ατουφεκιστα πουλια και πέρασαν ωραία. Πήρα 3 τσιχλες και 2 κοτσυφινες με 6 φυσίγγια. Το ευχαριστήθηκα πολύ αποψε. Ποδαρατο πήγαινε-έλα στο απογευματινο όπως έκανα πιτσιρικας!
Είναι ωραία φάση και κοντά στο σπίτι και ποδαράτο μέχρι τον κυνηγότοπο περπατητό, καρτέρι και μετά πάλι σπίτι.Το κάναμε με φιλαράκι και οι 2 από τα σπίτια μας απόσταση 4χλμ μεταξύ μας.Σημείο συνάντησης κάπου ανάμεσα στα 2 χλμ, περπατητό-καρτέρι και πίσω πάλι.Παρέα πάντα τα σκυλάκια.Τα μαραφέτια έγραφαν πάνω απο 25χλμ περπάτημα!!!

Last edited:
Τελικώς, έριξα 12 χάμω, αλλά επειδή το μέρος εκεί είναι πολύ σφιχτό και κατηφοριαστό με βαθιές ρεματιές εκατέρωθεν, κατάφερα κι ανέσυρα μόνο τις μισές απ' αυτές που κατέρριψα...
IMG_20220108_231744.jpg

Καθενους, Ψαχνά , Πολιτικά , Γιδες Κεντρική Εύβοια γενικα. Έριξε μπόλικο νερό την νύχτα , έκοψε λίγο το ξημέρωμα, έπιασε παλι κατά τις 8 και τώρα έχει σταματήσει.
Πολλή λάσπη φίλε μου, βούρκος τα χωράφια.

Έρχεται βροχη!!!!
Πολλή λάσπη φίλε μου, βούρκος τα χωράφια.
Πήγα για σαλιαρες μανιτες όταν σταμάτησε η βροχη. Ακόμα και τα χέρσα βουλιάζουν!!! Και να φανταστείς ακόμη έχει να πέσει παρα πολυ νερό τις επόμενες ημέρες και πολύ πιθανόν να έχουμε και χιόνια!

Έρχεται βροχη!!!!

Πήγα για σαλιαρες μανιτες όταν σταμάτησε η βροχη. Ακόμα και τα χέρσα βουλιάζουν!!! Και να φανταστείς ακόμη έχει να πέσει παρα πολυ νερό τις επόμενες ημέρες και πολύ πιθανόν να έχουμε και χιόνια!
Υπομονή, μετά τις βροχές έρχεται χιονάκι και τότε να δούμε.....

Λοιπόν....Σήμερα πήγαμε ένα μάχιμο περπατητο 8-11 με το φίλο χαρη(hunter crete) με βροχή καθ' όλη τη διάρκεια του κυνηγιου.

Ο φίλος χαρης με ισοπεδωσε σημερα(χαχαχα).
Εκανε 9 πουλιά κι εγώ μονο 4.
Το καλό ήταν ότι εγώ προσωπικά είχα μόνο ένα χαμένο.

Παρόλο που έβρεχε το χάρηκα πολύ.
Είχα καιρό να κάνω τέτοιο τρελό κυνήγι.
Από όταν ήμουν καινούργιος κυνηγός και δεν καταλάβαινα από καιρούς κτλ...

Screenshot_20220109-122214_Samsung Health.jpgreceived_1208862859645975.jpeg

Status
Not open for further replies.
Back