Για φέτος δε τον βλέπω αφου δεν πήγα μέχρι τώρα.Να πας με το Fabarm!
Οχι με το σιχαμενο.....![]()
Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος!Σήμερα πήγε το κλαμπανι συνεφο λες και ξέχασα να κυνηγάω.
Είδες πόσο μεγάλη υπόθεση είναι να πηγαίνεις με τα πόδια από το σπίτι σου; Για μένα πολύ μικρή σημασία έχει η (μεγάλη) κάρπωση.Πήγα σε ένα σημείο που απέχει 15 λεπτά με τα ποδια απο το σπιτι αποψε έτσι για να παω. Παρ όλα αυτά πέρασαν 10-12 πουλιά που έρχονται από σημεία που είναι κοντά η μεσα στο χωριο!!! Ατουφεκιστα πουλια και πέρασαν ωραία. Πήρα 3 τσιχλες και 2 κοτσυφινες με 6 φυσίγγια. Το ευχαριστήθηκα πολύ αποψε. Ποδαρατο πήγαινε-έλα στο απογευματινο όπως έκανα πιτσιρικας!
Αδικαιολόγητος φίλε Στέλιο .Είναι δυνατόν να μην έχεις βγάλει τοΓια φέτος δε τον βλέπω αφου δεν πήγα μέχρι τώρα.
Οπότε τι μενει;
Το σίχαμα.
Κοίτα....το Καλώς και το κακώς είναι κάτι που μόνο εγώ μπορώ να το κρίνω με βάση το σκεπτικό μου.Αδικαιολόγητος φίλε Στέλιο .Είναι δυνατόν να μην έχεις βγάλει το
φαμπαρμ στο τερέν .Από βδομάδα αν είναι που περιμένω μήπως φύγω κάπου να σου πω να πας να κάψεις 3/4 κουτιά μια μέρα να το στρώσεις .Αν κάνει τον καιρό που λέει και κρατήσει λίγο το ΒΑ με χιόνι χαμηλά θα πάω κάπου σε κάτι φασομπεκατσοτσιχλοκηδειες με κόπο αλλά και τρόπο κυνηγώντας από το πρωί ως το βράδυ .Πάντως φίλε πολύ κακώς αφήνεις όλη τη σεζόν το όπλο εκτός τερέν αν είχε στόμα θα τα άκουγες .
Αυτό που περιγράφεις θα γινει πιθανον με ενα δικό μου όπλο.Εγώ θα θελα να το έχει κυνηγήσει ο πατέρας μου πριν μου το δώσει....
Και όχι μόνο αυτό, αλλά να έχει και τα σημάδια του...
Διαφορετική φιλοσοφία....
Φίλε μη μασάς! Κι εμένα μου συμβαίνει 2-3 φορές στην σεζόν να ρίχνω 10-12 τουφεκιές και να είναι σα να ρίχνω άσφαιρα!Σήμερα πήγε το κλαμπανι συνεφο λες και ξέχασα να κυνηγάω.
Γιάννη πολύχρονος και για προχτές ειμουν έτοιμος να το πετάξω.Φίλε μη μασάς! Κι εμένα μου συμβαίνει 2-3 φορές στην σεζόν να ρίχνω 10-12 τουφεκιές και να είναι σα να ρίχνω άσφαιρα!
Μακάρι να τον είχα να του τα έδινα καινούρια όχι να τα σημαδέψει... να τα καταστρέψει αν γινόταν...Εσύ όταν αγοράζεις ένα όπλο καινούργιο το κυνηγάει το ρίχνει και το σημαδεύει πρώτα ο πατέρας σου;
Ακριβώς και εγώ μακάρι να ήταν μαζί μου, αυτό μένει οι αναμνήσεις είναι τα παράσημα του ότι είναι εργαλείο χρηστικό και ρε παιδιά μπορεί να κάνω λάθος αυτά έχουν μια άλλη αύρα.Μακάρι να τον είχα να του τα έδινα καινούρια όχι να τα σημαδέψει... να τα καταστρέψει αν γινόταν...
Σιγά που θα φυλάω τα σίδερα!