Ουτε εγω πηγα σημερα,λογω οτι ειχα παει ολη την εβδομαδα,τωρα ελπιζουμε την εβδομαδα που ερχετε να μπουν εστω κοτσυφια και να μην ηταν πυροτεχνημα οτι εγινε ως τωρα!
Και τα ταίρια τους φιλε Στέφανε. Να σε ρωτήσω η αφινιτι βγαίνει σε τέτοια έκδοση ή την έχεις βάψει εσύ?
Καλημέρα!Καλημέρα Άρχοντες
Πρώτη εξόρμηση για τσίχλες στα Δερβενοχώρια με παρουσία πολλών Συναδέλφων
και καρέκλακια με φωτοκύτταρο επάνω στην άσφαλτο
για κράτηση prive καρτεριων
Από τις 07.30 έως 8.30 εμφανίστηκαν ελάχιστα πουλιά
οπότε το περπατητο ήταν μονόδρομος
Απολογισμός
View attachment 34733
Περασαν και απο Χαλκουτσι, ειχαν βγει παγανια για κασετοφωνα...Καλημέρα, πρωί πρωί στο καρτέρι, δεν με σηκώνει το κρεββάτι. Καφέ στο βουνό. Συκάμινο. Πολύ λίγα και ψηλωμενα πουλιά. Πέρασε και η θηροφυλακή
Ετσι βγαινει, ειναι "μαμα" το εργαλειο!Και τα ταίρια τους φιλε Στέφανε. Να σε ρωτήσω η αφινιτι βγαίνει σε τέτοια έκδοση ή την έχεις βάψει εσύ?
Στέφανε μου εγώ δεν κάνω δοκιμές τώρα πια εκτός αν είναι κάτι που βγάζει μάτια. SaKaBa 66εκ 2 & 4 άστρα με πρώτο το 4. Φυσίγγια Ζώτος 30 γρ νο 8 ( έχω 10 κουτιά από πέρσι) και Oscar sporting 28 γρ ( σήμερα την άκουγα στον ώμο, φόραγα μόνο ένα φούτερ). 4 στα 4 άλλα δύο τις μοιράστηκαν με την αλεπούΠερασαν και απο Χαλκουτσι, ειχαν βγει παγανια για κασετοφωνα...
Σημερα για να μην ειδατε τιποτα οι υπολοιποι μαλλον επεσα σε καποια εσωτερικη μετακινησουλα...
Τα πουλια ψηλωμενα και οι πειραματισμοί μου χθες και σημερα με νεο φυσιγγι και νέο στενοτερο τσοκ, με αφησαν με 3 πουλια τραυματισμενα (ολοζωντανα), και 6 κλαμπανιασμενα μεχρι τις 9... Στις 9 λοιπον μου εδωσε ένας απο αλλο καρτερι 3 b&p light no9 να δοκιμασω γτ με ακουγε που κατεβαζα καντήλια, και εκεινη την στιγμή περναει μια τσιχλιτσα στα 30-35 μετρα... Έτοιμος ψυχολογικα να της ριξω 3αρα για κλαμπανιασμα, ριχνω παφ μονοτουφεκια κατω...Ωπα λεω, παω στο αμαξι και βγαζω οτι φυσιγγι υπήρχε, φτιαχνω ενα συνολο απο 28κενταυρος 8&9, 32 κενταυρος 8, 32 b&p 8, και ξεκινάω (το ιδιο τσοκ πανω TM brain)...
Σε μιση ωρα απο τα 12 πουλια που τουφεκισα πηρα τα 9, ολα ταβλα πριν φτασουν στο εδαφος...ειδικα μια επεσε απο τα 40-45 μετρα χαλαρα..
![]()
Ότι πιο ευχάριστο διάβασα σήμερα αυτό ..Φίλε ..Καμία 15αριά σήμερα μαζί με τις χαμένες...
View attachment 34739
Μικρό το μπάσιμο και μικρής διάρκειας.
Μπήκαν και αρκετά κοτσύφια μάλλον είμαστε στα τελειώματα!
Και μεθαύριο σε εμας????Ότι πιο ευχάριστο διάβασα σήμερα αυτό ..Φίλε ..
Αύριο θα έχει περισσότερες.σε.εσας
Και μεθαύριο σε εμας????