Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα, πρωί πρωί στο καρτέρι, δεν με σηκώνει το κρεββάτι. Καφέ στο βουνό. Συκάμινο. Πολύ λίγα και ψηλωμενα πουλιά. Πέρασε και η θηροφυλακή

Attachments

• IMG_20211024_060646.jpg
    IMG_20211024_060646.jpg
    161,9 KB · Προβολές: 48
  • IMG_20211024_091903.jpg
    IMG_20211024_091903.jpg
    320 KB · Προβολές: 50
Kαλημερα και από εμένα, και καλή χρονιά να έχουμε:)
Πρώτη έξοδο ( μετά την 20η Αυγούστου) ημι- ορεινά Ν.Καβαλας, δεν είχε πουλιά... Δυστυχώς όπως και πολλα παιδιά, δεν μπόρεσα να πάω Τρίτη-Τεταρτη.
Δύο ντουφεκιες έριξα όλο κι όλο, πήρα την πρώτη της σεζόν..
Δεν πειράζει, πήραμε τον αερα μας, γεροί να είμαστε να βγαίνουμε:)

Attachments

• IMG_20211024_092041.jpg
    IMG_20211024_092041.jpg
    434,2 KB · Προβολές: 47
.my man.

Σημερα Ταναγρα μπασιματιαρες μηδεν...μαυρες αρκετες αλλα με το ΤΜ πανω δεν παω πουθενα στις μπηχτες...μετα παίξανε κατι λιγα και τουλαχιστον δεν φυγαμε άπραγοι!
Την παρτιδα εσωσε το πλιάτσικο σε μια ροδια!
Και τα ταίρια τους φιλε Στέφανε. Να σε ρωτήσω η αφινιτι βγαίνει σε τέτοια έκδοση ή την έχεις βάψει εσύ?

Καλημέρα Άρχοντες
Πρώτη εξόρμηση για τσίχλες στα Δερβενοχώρια με παρουσία πολλών Συναδέλφων
και καρέκλακια με φωτοκύτταρο επάνω στην άσφαλτο
για κράτηση prive καρτεριων :p
Από τις 07.30 έως 8.30 εμφανίστηκαν ελάχιστα πουλιά
οπότε το περπατητο ήταν μονόδρομος
Απολογισμός ;)

IMG_20211024_100149.jpg

Καλημέρα Άρχοντες
Πρώτη εξόρμηση για τσίχλες στα Δερβενοχώρια με παρουσία πολλών Συναδέλφων
και καρέκλακια με φωτοκύτταρο επάνω στην άσφαλτο
για κράτηση prive καρτεριων :p
Από τις 07.30 έως 8.30 εμφανίστηκαν ελάχιστα πουλιά
οπότε το περπατητο ήταν μονόδρομος
Απολογισμός ;)

View attachment 34733
Καλημέρα!
Περπατητό στα αμπέλια;

Καλημέρα σε όλους,
αν και υποψιαζόμουν ότι θα είναι μια μέρα χωρίς περάσματα, βγήκα τη βόλτα μου και άνοιξα λογαριασμό. Καρτεράκι καμιά ώρα ατουφέκιστος και τελικά μια ώρα περπατητό χωρίς πολλά πουλιά. Το ευχάριστο είναι ότι τα βρήκα και τα δύο που χτύπησα. Η φύση ποτίστηκε και μας ανταμοίβει με ωραία χρώματα!

1635063337676.jpg
1635063385860.jpg

Καλημέρα, πρωί πρωί στο καρτέρι, δεν με σηκώνει το κρεββάτι. Καφέ στο βουνό. Συκάμινο. Πολύ λίγα και ψηλωμενα πουλιά. Πέρασε και η θηροφυλακή
Περασαν και απο Χαλκουτσι, ειχαν βγει παγανια για κασετοφωνα...
Σημερα για να μην ειδατε τιποτα οι υπολοιποι μαλλον επεσα σε καποια εσωτερικη μετακινησουλα...
Τα πουλια ψηλωμενα και οι πειραματισμοί μου χθες και σημερα με νεο φυσιγγι και νέο στενοτερο τσοκ, με αφησαν με 3 πουλια τραυματισμενα (ολοζωντανα), και 6 κλαμπανιασμενα μεχρι τις 9... Στις 9 λοιπον μου εδωσε ένας απο αλλο καρτερι 3 b&p light no9 να δοκιμασω γτ με ακουγε που κατεβαζα καντήλια, και εκεινη την στιγμή περναει μια τσιχλιτσα στα 30-35 μετρα... Έτοιμος ψυχολογικα να της ριξω 3αρα για κλαμπανιασμα, ριχνω παφ μονοτουφεκια κατω...Ωπα λεω, παω στο αμαξι και βγαζω οτι φυσιγγι υπήρχε, φτιαχνω ενα συνολο απο 28κενταυρος 8&9, 32 κενταυρος 8, 32 b&p 8, και ξεκινάω (το ιδιο τσοκ πανω TM brain)...
Σε μιση ωρα απο τα 12 πουλια που τουφεκισα πηρα τα 9, ολα ταβλα πριν φτασουν στο εδαφος...ειδικα μια επεσε απο τα 40-45 μετρα χαλαρα..

Last edited:
Περασαν και απο Χαλκουτσι, ειχαν βγει παγανια για κασετοφωνα...
Σημερα για να μην ειδατε τιποτα οι υπολοιποι μαλλον επεσα σε καποια εσωτερικη μετακινησουλα...
Τα πουλια ψηλωμενα και οι πειραματισμοί μου χθες και σημερα με νεο φυσιγγι και νέο στενοτερο τσοκ, με αφησαν με 3 πουλια τραυματισμενα (ολοζωντανα), και 6 κλαμπανιασμενα μεχρι τις 9... Στις 9 λοιπον μου εδωσε ένας απο αλλο καρτερι 3 b&p light no9 να δοκιμασω γτ με ακουγε που κατεβαζα καντήλια, και εκεινη την στιγμή περναει μια τσιχλιτσα στα 30-35 μετρα... Έτοιμος ψυχολογικα να της ριξω 3αρα για κλαμπανιασμα, ριχνω παφ μονοτουφεκια κατω...Ωπα λεω, παω στο αμαξι και βγαζω οτι φυσιγγι υπήρχε, φτιαχνω ενα συνολο απο 28κενταυρος 8&9, 32 κενταυρος 8, 32 b&p 8, και ξεκινάω (το ιδιο τσοκ πανω TM brain)...
Σε μιση ωρα απο τα 12 πουλια που τουφεκισα πηρα τα 9, ολα ταβλα πριν φτασουν στο εδαφος...ειδικα μια επεσε απο τα 40-45 μετρα χαλαρα..
Στέφανε μου εγώ δεν κάνω δοκιμές τώρα πια εκτός αν είναι κάτι που βγάζει μάτια. SaKaBa 66εκ 2 & 4 άστρα με πρώτο το 4. Φυσίγγια Ζώτος 30 γρ νο 8 ( έχω 10 κουτιά από πέρσι) και Oscar sporting 28 γρ ( σήμερα την άκουγα στον ώμο, φόραγα μόνο ένα φούτερ). 4 στα 4 άλλα δύο τις μοιράστηκαν με την αλεπού

Καμία 15αριά σήμερα μαζί με τις χαμένες...
View attachment 34739

Μικρό το μπάσιμο και μικρής διάρκειας.
Μπήκαν και αρκετά κοτσύφια μάλλον είμαστε στα τελειώματα!
Ότι πιο ευχάριστο διάβασα σήμερα αυτό ..Φίλε ..
Αύριο θα έχει περισσότερες.σε.εσας

Κυκλοφόρησαν κάποια πουλακια αλλά αρκετά ψηλωμενα πολλα, ψηλωναν κι άλλο επειδή κάποιοι αδειαζαν τις καραμπινες πανω τους, είδαμε και κανα δυο φάσσες στα συννεφα. Κάναμε το κέφι μας ευτυχώς γλυτωσαμε τη βροχή. Να μαστε καλα την άλλη βδομάδα παλι..

Attachments

• IMG_20211024_105720_compress52.jpg
    IMG_20211024_105720_compress52.jpg
    673,8 KB · Προβολές: 60
Μόνο καρτερι έκανα σημερα. Ανεμιζαν μέχρι τις 9:30 . Το πρωί μαύρες αρκετές και μετά που και που εμφανιζόταν από καμία μπασιματιαρα ψηλωμενη. Ήρθαν και τα περιστερακια μου από την απέναντι χαραδρα. Το κοπάδι είναι σε καλό νουμερο! Στις τσιχλες προσθέστε και 3 χαμενες. Όλα με Ρουμελιώτη csb32 no8 .Πολύ χορτάρι ξερό φέτος!20211024_102736.jpg

Status
Not open for further replies.
Back