Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οποτε ας πούμε οτι θα μπορούμε να λέγαμε τα εξης:Στο απογευματινό που τουφεκαμε συνήθως μακρια το ιδανικό νούμερο για τσίχλα (εφόσον υπάρχουν κ κοτσυφια) ειναι το 8.
Ενώ στο περπατητο που συνήθως τουφεκαμε κοντά το ιδανικό νούμερο ειναι το 9 και για τα δυο θηράματα.
τασο εγω χρησ.9 ειτε πρωι ειτε απογευμα ειτε περπατητο ειτε καρτερι.μονο στα μπασιματα στα ψηλωμενα πουλια 8αρια και lf. με το 9 και 3 αστρα τσοκ εισαι καλυμενος μεχρι τα 45 μετρα και σε τσιχλα και σε κοτσυφι.δεν ειναι αναγκη να εχεις πολλα νουμερα φυσιγγια μαζι σου εκτος αν το μερος κραταει κεδροτσιχλες γερακοτσιχλες κ.τ.λ.αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη.ο καθενας οπως τον βολευει

Μπράβο Γιάννη!!!.congrats.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την φωτο..;)
Θύμισε μου 5-4 τσοκ?
Τάσο το Μπαϊκάλ είναι 4-2, το εβγαλα γιατί αύριο θα ξαναγίνει μάχιμο στις βασίλισσες.
Όπως σου είχα υποσχεθεί έτσι; .sarcastic.

Θα θυμίσω κάτι στο Φώτη και στο Θάνο.Εύβοια τέτοιες μέρες, κυνήγι απόγευμα,έφτασε η ώρα του γυρισμού και κάνω τηλέφωνο από τον κυνηγότοπο και παραγγέλνω σουβλάκια.Σε 15 λεπτά παρκάραμε στου Κούλη και συνεχίστηκαν τα σμπαροκοπίδια με τα πιτόγυρα και τις μπύρες.Τελικά τα χρόνια περνάνε αλλά κάτι τέτοιες στιγμές μένουν χαραγμένες στο μυαλό.
Αν χιονισει στην Διρφη αρκετα θα ζήσουμε πάλι ενδοξες μέρες φίλε Στέφανε.

Κυριακή στη Ρόδο σε πρωινό περπατητό 2 άτομα κάναμε 35 πουλάκια. ξεκινήσαμε από το σ'πιτι κατά τις 8 αλλά λόγω βροχής βγήκαμε από το αμάξι κατά τις 10. Κυνηγήσαμε μέχρι τις 2.30 και αν τα φυσίγγια τα πήγαιναν καλύτερα μπορεί να πλησιάζαμε στο όριο. Με το αμάξι αλλάζαμε μικρά μέρη με θάμνους, αλλάξαμε γύρω στις 5 (κοντινές τοποθεσίες). Φυσίγγια εγώ λάμπρο tordo 30, euromix 8-9 και express 32 και το ξαδελφάκι μου hit. κανένα δεν ήταν καλό, λίγο καλύτερο ίσως το euromix. Πείτε μου ρε παιδιά κανά φυσσίγι για τέτοιους καιρούς....Πήρα να δοκιμάσω το jordan 32 κόκκινο (καμιά αποψη?) που μου πρότεινε ο μαγαζότορας όταν ξαναπέσω σε τέτοιο καιρό με 7,20 ήθελα το BP classic 32 αλλά δεν το βρήκα...

Τάσο το Μπαϊκάλ είναι 4-2, το εβγαλα γιατί αύριο θα ξαναγίνει μάχιμο στις βασίλισσες.
Όπως σου είχα υποσχεθεί έτσι; .sarcastic.
Γιάννη από κατασκευής είναι 4/2* ή ήταν 3/1* και εσύ το μετετρεψες; Γιατί σπάνια ακούς Baikal 4/2*.

Κυριακή στη Ρόδο σε πρωινό περπατητό 2 άτομα κάναμε 35 πουλάκια. ξεκινήσαμε από το σ'πιτι κατά τις 8 αλλά λόγω βροχής βγήκαμε από το αμάξι κατά τις 10. Κυνηγήσαμε μέχρι τις 2.30 και αν τα φυσίγγια τα πήγαιναν καλύτερα μπορεί να πλησιάζαμε στο όριο. Με το αμάξι αλλάζαμε μικρά μέρη με θάμνους, αλλάξαμε γύρω στις 5 (κοντινές τοποθεσίες). Φυσίγγια εγώ λάμπρο tordo 30, euromix 8-9 και express 32 και το ξαδελφάκι μου hit. κανένα δεν ήταν καλό, λίγο καλύτερο ίσως το euromix. Πείτε μου ρε παιδιά κανά φυσσίγι για τέτοιους καιρούς....Πήρα να δοκιμάσω το jordan 32 κόκκινο (καμιά αποψη?) που μου πρότεινε ο μαγαζότορας όταν ξαναπέσω σε τέτοιο καιρό με 7,20 ήθελα το BP classic 32 αλλά δεν το βρήκα...
Με υγρασία και κρύο δοκίμασε NSI SIPE ή S4 και B/P F2.Γενικα οι διβασικες και οι τροποποιημενες μονοβασικες θεωρουνται καλύτερες στην υγρασία. Σφιξε επίσης λίγο το τσοκαρισμα και χοντρυνε και τα σκαγια σε ν.8

Last edited:
..Πήρα να δοκιμάσω το jordan 32 κόκκινο (καμιά αποψη?) που μου πρότεινε ο μαγαζότορας όταν ξαναπέσω σε τέτοιο καιρό
Πανο είχα ρίξει πριν κάτι χρονια σε απογευματινο με πολύ κρύο κ όλα τα πουλιά έπεφταν μεσα στο αίμα.Το ίδιο κ σε περπατητο νωρίς το πρωί με πολύ δροσιά-υγρασια.Με ηλιόλουστες μέρες τα πηγεναν λίγο καλύτερα.Απορώ πως στα πρότεινε ο μαγαζάτορας με τέτοιο καιρό.Εκτος αν άλλαξαν κατασκευή..Τότε είχαν πυρίτιδα ακουιλα.
Δες τα φυσίγγια που σου προτείνει ο Γιάννης(jnp)για πολλούς θεωρούνται ιδανικά με αυτές τις συνθήκες.

Προχθές 5 τσίχλες στο χέρι κ 3 χαμένες σε πρωινό περπατητό.Η ξενέρα μου για τις χαμένες αντισταθμίστηκε με 2-3 βολές που θα τις θυμάμαι για πολύ καιρό..ειδικά η μια ηταν για βιντεο,αν κ απο κει που επεσε δ θα την επιανε η καμερα!η πιο μακρυνη μου τουφεκια ever! Χθες ξανα περπατητό με το επανιελακι για παρεα,5 τσιχλες στο χέρι παλι κ 2 κοτσύφια (το ένα με ....ρεμινγκτον νιτρο μαγκνουμ 6αρι που ειχα ξεχασει μεσα καθως ειχα βαλει πιο πριν για κατι φασσες π ειδα..χαχα),1 χαμένη τσιχλα! Σημερα ρεπό! :)

Πανο είχα ρίξει πριν κάτι χρονια σε απογευματινο με πολύ κρύο κ όλα τα πουλιά έπεφταν μεσα στο αίμα.Το ίδιο κ σε περπατητο νωρίς το πρωί με πολύ δροσιά-υγρασια.Με ηλιόλουστες μέρες τα πηγεναν λίγο καλύτερα.Απορώ πως στα πρότεινε ο μαγαζάτορας με τέτοιο καιρό.Εκτος αν άλλαξαν κατασκευή..Τότε είχαν πυρίτιδα ακουιλα.
Δες τα φυσίγγια που σου προτείνει ο Γιάννης(jnp)για πολλούς θεωρούνται ιδανικά με αυτές τις συνθήκες.

Τα jordan 32 τα ρίχνω 3χρόνια! Είναι γεμισμένα με MB32 είναι ιδιαίτερα μαλακό φυσίγγι, προσωπικά έχω παρει τσίχλες σε αποστάσεις που δεν θα σηκωνα όπλο. Τουφεκαω πάντα με 3*** και 8 ριά. Επειδή γεμίζω και ο ίδιος το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι για τα δικά μου γούστα θα το ήθελα λίγο ποίο γρήγορο. Παρόλα τα δεν έχει φύγει πότε πουλί ζωντανό ή τραυματισμενο!το θεωρώ τίμιο φυσίγγι ειδικά για τη τιμή του 6,20

Τάσο φτερούγες βρήκα,κεφάλι δ βρηκα! Ευτυχως το κεντρο της τουφεκιάς ήταν μπροστα. Ξερεις τι είναι να ρίχνεις 30-31γρ κ μια στιγμή ...αμέριμνος να πας στα 42? :ρ λεω τι σκατα,μπηκε τπτ στην καννη?!! Καπνιζε μέχρι κ απ τη παπια!χαχα! Το καλο είναι οτι εχει αρκετά πουλάκια,το κακό οτι θέλει ατομα να τα κυκλωσουν κ γω παω μονος μιας κ οι γνωστοι ειναι λαγαδες..

Τα jordan 32 τα ρίχνω 3χρόνια! Είναι γεμισμένα με MB32
Τωρα μαλιστα!Ετσι εξηγητε..Εγω πριν 5-6 χρονια περιπου που τα είχα ρίξει ήταν με aguilla 100%.Αν το βρω θα το ξαναριξω!!
Επίσης θυμαμε οτι καποτε γέμιζε κ το μπλε 33γρ με mb..πολύ καλό φυσίγγι.

Επίσης θυμαμε οτι καποτε γέμιζε κ το μπλε 33γρ με mb..πολύ καλό φυσίγγι.
Ήτανε η βασική μου επιλογή το Jordan το μπλε στις τσαρτσάρες αλλά τώρα δεν το βρίσκω Θεσσαλονίκη.
Πάρα πολύ καλό φυσίγγι ιδιαίτερα στις παγωνιές.

Καλησπέρα. Το πρωι έφτασα νωρίς στο μέρος που θα έβγαινα για μπεκατσα και έτσι βγήκα το πρωι για καμία πρωινή κιχλα μεχρι να σπάσει λίγο η παγωνιά. Βγήκαν λίγα πουλακια, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες που δε είχε τίποτα σήμερα ήταν σούπερ. Πήρα 4 κιχλες και 1 κοτσύφι, αστοχησα σε τρεις και μου βγηκα αλλα 6-7 που δεν τα πρόλαβα. Στο επομενο 20λεπτο απο τις πρωινες δεν πεταξε τιπιτα. Απο φυσίγγια lambro euromix 8-9, καθαρα και ακαριαία ολα τα πουλιά.
froPFYnh.jpg

Status
Not open for further replies.
Back