Μπράβο Γιάννη!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την φωτο..
Θύμισε μου 5-4 τσοκ?

Θύμισε μου 5-4 τσοκ?
τασο εγω χρησ.9 ειτε πρωι ειτε απογευμα ειτε περπατητο ειτε καρτερι.μονο στα μπασιματα στα ψηλωμενα πουλια 8αρια και lf. με το 9 και 3 αστρα τσοκ εισαι καλυμενος μεχρι τα 45 μετρα και σε τσιχλα και σε κοτσυφι.δεν ειναι αναγκη να εχεις πολλα νουμερα φυσιγγια μαζι σου εκτος αν το μερος κραταει κεδροτσιχλες γερακοτσιχλες κ.τ.λ.αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη.ο καθενας οπως τον βολευειΟποτε ας πούμε οτι θα μπορούμε να λέγαμε τα εξης:Στο απογευματινό που τουφεκαμε συνήθως μακρια το ιδανικό νούμερο για τσίχλα (εφόσον υπάρχουν κ κοτσυφια) ειναι το 8.
Ενώ στο περπατητο που συνήθως τουφεκαμε κοντά το ιδανικό νούμερο ειναι το 9 και για τα δυο θηράματα.
Τάσο το Μπαϊκάλ είναι 4-2, το εβγαλα γιατί αύριο θα ξαναγίνει μάχιμο στις βασίλισσες.Μπράβο Γιάννη!!!
Θύμισε μου 5-4 τσοκ?
Αν χιονισει στην Διρφη αρκετα θα ζήσουμε πάλι ενδοξες μέρες φίλε Στέφανε.Θα θυμίσω κάτι στο Φώτη και στο Θάνο.Εύβοια τέτοιες μέρες, κυνήγι απόγευμα,έφτασε η ώρα του γυρισμού και κάνω τηλέφωνο από τον κυνηγότοπο και παραγγέλνω σουβλάκια.Σε 15 λεπτά παρκάραμε στου Κούλη και συνεχίστηκαν τα σμπαροκοπίδια με τα πιτόγυρα και τις μπύρες.Τελικά τα χρόνια περνάνε αλλά κάτι τέτοιες στιγμές μένουν χαραγμένες στο μυαλό.
Γιάννη από κατασκευής είναι 4/2* ή ήταν 3/1* και εσύ το μετετρεψες; Γιατί σπάνια ακούς Baikal 4/2*.Τάσο το Μπαϊκάλ είναι 4-2, το εβγαλα γιατί αύριο θα ξαναγίνει μάχιμο στις βασίλισσες.
Όπως σου είχα υποσχεθεί έτσι;![]()
Με υγρασία και κρύο δοκίμασε NSI SIPE ή S4 και B/P F2.Γενικα οι διβασικες και οι τροποποιημενες μονοβασικες θεωρουνται καλύτερες στην υγρασία. Σφιξε επίσης λίγο το τσοκαρισμα και χοντρυνε και τα σκαγια σε ν.8Κυριακή στη Ρόδο σε πρωινό περπατητό 2 άτομα κάναμε 35 πουλάκια. ξεκινήσαμε από το σ'πιτι κατά τις 8 αλλά λόγω βροχής βγήκαμε από το αμάξι κατά τις 10. Κυνηγήσαμε μέχρι τις 2.30 και αν τα φυσίγγια τα πήγαιναν καλύτερα μπορεί να πλησιάζαμε στο όριο. Με το αμάξι αλλάζαμε μικρά μέρη με θάμνους, αλλάξαμε γύρω στις 5 (κοντινές τοποθεσίες). Φυσίγγια εγώ λάμπρο tordo 30, euromix 8-9 και express 32 και το ξαδελφάκι μου hit. κανένα δεν ήταν καλό, λίγο καλύτερο ίσως το euromix. Πείτε μου ρε παιδιά κανά φυσσίγι για τέτοιους καιρούς....Πήρα να δοκιμάσω το jordan 32 κόκκινο (καμιά αποψη?) που μου πρότεινε ο μαγαζότορας όταν ξαναπέσω σε τέτοιο καιρό με 7,20 ήθελα το BP classic 32 αλλά δεν το βρήκα...
Πανο είχα ρίξει πριν κάτι χρονια σε απογευματινο με πολύ κρύο κ όλα τα πουλιά έπεφταν μεσα στο αίμα.Το ίδιο κ σε περπατητο νωρίς το πρωί με πολύ δροσιά-υγρασια.Με ηλιόλουστες μέρες τα πηγεναν λίγο καλύτερα.Απορώ πως στα πρότεινε ο μαγαζάτορας με τέτοιο καιρό.Εκτος αν άλλαξαν κατασκευή..Τότε είχαν πυρίτιδα ακουιλα...Πήρα να δοκιμάσω το jordan 32 κόκκινο (καμιά αποψη?) που μου πρότεινε ο μαγαζότορας όταν ξαναπέσω σε τέτοιο καιρό
Γιάννη μετατροπή έγινε στο όπλο.Γιάννη από κατασκευής είναι 4/2* ή ήταν 3/1* και εσύ το μετετρεψες; Γιατί σπάνια ακούς Baikal 4/2*.
Βρήκες καμία φτερούγα να μαζέψεις η τον ανατίναξε;ρεμινγκτον νιτρο μαγκνουμ 6αρι
Πανο είχα ρίξει πριν κάτι χρονια σε απογευματινο με πολύ κρύο κ όλα τα πουλιά έπεφταν μεσα στο αίμα.Το ίδιο κ σε περπατητο νωρίς το πρωί με πολύ δροσιά-υγρασια.Με ηλιόλουστες μέρες τα πηγεναν λίγο καλύτερα.Απορώ πως στα πρότεινε ο μαγαζάτορας με τέτοιο καιρό.Εκτος αν άλλαξαν κατασκευή..Τότε είχαν πυρίτιδα ακουιλα.
Δες τα φυσίγγια που σου προτείνει ο Γιάννης(jnp)για πολλούς θεωρούνται ιδανικά με αυτές τις συνθήκες.
Τωρα μαλιστα!Ετσι εξηγητε..Εγω πριν 5-6 χρονια περιπου που τα είχα ρίξει ήταν με aguilla 100%.Αν το βρω θα το ξαναριξω!!Τα jordan 32 τα ρίχνω 3χρόνια! Είναι γεμισμένα με MB32
Ήτανε η βασική μου επιλογή το Jordan το μπλε στις τσαρτσάρες αλλά τώρα δεν το βρίσκω Θεσσαλονίκη.Επίσης θυμαμε οτι καποτε γέμιζε κ το μπλε 33γρ με mb..πολύ καλό φυσίγγι.