Η προτελευταία τουφεκιά πολύ ωραία και δύσκολη

Η προτελευταία τουφεκιά πολύ ωραία και δύσκολη
Στέφανε εγώ από πέρυσι που τα ρίχνω τα imperial μπορώ να πω ότι δεν κολώνουν σε κανέναν καιρό...μη σ κάνει εντύπωση.Φετος απ' τα μπασιματα και μέχρι τώρα είναι τα μόνα που δεν με απογοητευσανε σε σύγκριση με κάποια άλλα π έριξα.Κυριακη περιξ Θηβας μιλαμε για πανδαισία ξεπουπουλιασματος! Και εγω και ο Γιαννης παθαμε σοκ απο τα ζωντανα που ανασταινονταν και εξαφανιζοντουσαν ενω ειχαν πεσει, αλλα και απο τις μπαλες με πουπουλα που εμεναν στον αερα και το πουλι αγέρωχο να συνεχιζει, για να το φαει η αλεπου πιθανον το βραδυ! Να μην τραβαει το b&p classic32 και να τραβάει το imperial με την csb μεσα!
Για να εχετε μια εικονα εγω εφυγα με 7 πουλια και ο Γιαννης με καμια 10-12, ενω επρεπε να φυγουμε με 18-20 πουλιά ο καθενας!
Συμβαίνουν και αυτα στα καλυτερα σπιτια!!!
Μιλαμε για τα ισπανικα ετσι?Στέφανε εγώ από πέρυσι που τα ρίχνω τα imperial μπορώ να πω ότι δεν κολώνουν σε κανέναν καιρό...μη σ κάνει εντύπωση.Φετος απ' τα μπασιματα και μέχρι τώρα είναι τα μόνα που δεν με απογοητευσανε σε σύγκριση με κάποια άλλα π έριξα.
ΚαρουτεςΦωκίδα πατρίδα 1000+ μετρα υψόμετρο
Ναι ισπανικάΜιλαμε για τα ισπανικα ετσι?
Ναι Κώστα τα Ισπανικά.....μέχρι στιγμής δεν με προδώσανε. Αλλά στα δίκανα άκουσα ότι κλωτσάνε λίγο σαν γαιδουρακια. Εγώ τα 30 γρ έριξα.Μιλαμε για τα ισπανικα ετσι?
Τα πηρα κ γω πρωτη φορα σε 32gr απο καλκατζακο 64,5 ε η κουτα. Μια χαρα μου φανηκαν και πολυ καλη τιμη σε σχεση με ολα τ αλλα θεωρω. Δεν νομιζω οτι υπαρχρι κατι ποιοτικοτερο σ αυτηνντην τιμη.Ναι Κώστα τα Ισπανικά.....μέχρι στιγμής δεν με προδώσανε. Αλλά στα δίκανα άκουσα ότι κλωτσάνε λίγο σαν γαιδουρακια. Εγώ τα 30 γρ έριξα.
Τσαρτσαρες και τσατσαρες...Γιωργαρα!Εχθές το πρωί σηκώθηκα και αφού ετοίμασα το καφεδάκι μου ξεκίνησα για το γνωστό μου καρτέρι...
Μετά από περίπου 15 με 20 λεπτά διαδρομή απολάμβανα την ανατολή του ηλίου περιμένοντας να ακούσω το γνώριμο κράξιμο από τις τσαρτσάρες!
Τα πουλιά πολύ ανήσυχα και λόγο καλοκαιρίας μη πιεσμένα για τροφή.Αυτό σημαίνει πολύ ανιαρή κίνηση άρα και λίγες ευκαιρίες για τουφεκιές.
Με πολύ υπομονή και λίγες αλλά καλές τουφεκιές κατάφερα να βάλω στην πουλιάστρα μου τρις τσαρτσάρες!
Την άλλη εβδομάδα πρώτα ο Θεός θα πάμε σε άλλο μέρος το οποίο ''δουλεύει'' πολύ από εδώ και πέρα που ωριμάζει το γκι στα δέντρα...
Μπραβο αλανι μου!Εχθές το πρωί σηκώθηκα και αφού ετοίμασα το καφεδάκι μου ξεκίνησα για το γνωστό μου καρτέρι...
Μετά από περίπου 15 με 20 λεπτά διαδρομή απολάμβανα την ανατολή του ηλίου περιμένοντας να ακούσω το γνώριμο κράξιμο από τις τσαρτσάρες!
Τα πουλιά πολύ ανήσυχα και λόγο καλοκαιρίας μη πιεσμένα για τροφή.Αυτό σημαίνει πολύ ανιαρή κίνηση άρα και λίγες ευκαιρίες για τουφεκιές.
Με πολύ υπομονή και λίγες αλλά καλές τουφεκιές κατάφερα να βάλω στην πουλιάστρα μου τρις τσαρτσάρες!
Την άλλη εβδομάδα πρώτα ο Θεός θα πάμε σε άλλο μέρος το οποίο ''δουλεύει'' πολύ από εδώ και πέρα που ωριμάζει το γκι στα δέντρα...
Καλός είσαι.....εχεις δρόμο ακόμα θα μάθεις και συ!!! Μια χαρά δεν πήγατε κ άσχημα!!Σαφώς πιο λίγα πουλιά σήμερα ...πολύ φοβισμένα. Καταφέραμε 31 και καμιά 10 χαμένα , "πέριξ Αττικής" φυσικά. Λόγο υγρασίας τα gorilla τσίχλα 8,5 μμμμμ έτσι κ έτσι...αίματα πολλά. Τα ΜΒ32 πολύ καλύτερα. 1256 φυσίγγια βέβαια έριξα για 20 πουλιά ....πολύ καλό ποσοστό για τα δεδομένα μου![]()
ΧαχαχαΣαφώς πιο λίγα πουλιά σήμερα ...πολύ φοβισμένα. Καταφέραμε 31 και καμιά 10 χαμένα , "πέριξ Αττικής" φυσικά. Λόγο υγρασίας τα gorilla τσίχλα 8,5 μμμμμ έτσι κ έτσι...αίματα πολλά. Τα ΜΒ32 πολύ καλύτερα. 1256 φυσίγγια βέβαια έριξα για 20 πουλιά ....πολύ καλό ποσοστό για τα δεδομένα μου![]()