Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περπατητό σήμερα πέριξ του Ναυπλίου. Αρκετά πουλάκια στα ξινά, το ψηλό χόρτο όμως έκανε δύσκολη την ανεύρεση τους. Ακόμα και με σκύλο έχασα 6-7...
Μπραβο Κυριάκο και οπως και συ λες ,το προβλημα στην ευρύτερη περιοχή ειναι το ψηλό χόρτο που δυσκολεύει πολύ την ανεύρεση .

Περπατητό σήμερα πέριξ του Ναυπλίου. Αρκετά πουλάκια στα ξινά, το ψηλό χόρτο όμως έκανε δύσκολη την ανεύρεση τους. Ακόμα και με σκύλο έχασα 6-7...
Δεν έχεις πρόβλημα με τα περιφραγμένα; Πρόκειται για έναν λαβύρινθο, άσε τα πουλιά που πέφτουν μέσα στα περιφραγμένα και μένουν εκεί.

Μονος???!!! Εδω δυο ατομα και παλι μας φευγουν. Ωραιος!

Καλησπερα,

Πευκενεα μεγαρων περπατητο με τον πατερα 12 πουλια. Απο 6 ο καθενας. Ο πατερας 4,5 φυσιγγια ανα πουλι εγω 8!! Επρεπε να ειχαμε παρει σχεδον αλλα τοσα που μας περασαν καλα αλλα δεν τα πηραμε λογο βιαστικης επωμισης-αμπαλοσινης. Παλι καλα λεμε που δν φυγαμε χωρις φτερο ετσι οπως πετανε. PAZI 84 πως πηγε το κυνηγι αν επιτρεπεται;

Μια ερωτηση στους εμπιροτερους. Θεωρειτε υπερβολη για το περπατηρο τσοκ 3* με 8αρι 32 gr? Ποιο θα ηταν ιδανικο?

Αν βολεύει εσένα και δεν έχεις αστοχίες σε πολύ κοντινές αποστάσεις (λόγο τσοκ όμως και όχι για οποιονδήποτε άλλο λογο) δεν υπάρχει καμία υπερβολή.
Όλα είναι υποκειμενικά, ξέρω άτομο που κυνηγάει με σταθερό τσοκαρισμα 1* την τσίχλα και σε καρτέρι και σε περπατητο.

Έδωσε ο ύψιστος και είδαμε λίγο φως! Καρτέρι μόνο (της υπομονής ήταν) αλλά κάτι έγινε. Πέριξ Στιμάγκας. Ξεκίνησα με μισή καρδιά το πρωί αλλά ευτυχώς έφυγα χαμογελαστός! Κάτι παλικάρια που έκαναν περπατητό καμιά 500ριά μετρα από εμένα έριξαν κι αυτοί αρκετά τουφέκια.
PsPW7F0.jpg

ph8DynJ.jpg

Τώρα έχει μελέτη των σκηνών!

Μια ερωτηση στους εμπιροτερους. Θεωρειτε υπερβολη για το περπατηρο τσοκ 3* με 8αρι 32 gr? Ποιο θα ηταν ιδανικο?
Δεν μπορει κανεναs να σου πει παίζουν πολλοί παράγοντες μπάλα ο τοποs το τουφέκι το πoσο αγριεμενα είναι τα πουλιά το αν εχειs παρέα κατά τη γνώμη μου ρίξε ένα νούμερο στα φυσίγγια και παίξε με 3 4 άστρα και κράτα οποίο σου δίνει τα περισσότερα πουλια

Καλησπερα,

Πευκενεα μεγαρων περπατητο με τον πατερα 12 πουλια. Απο 6 ο καθενας. Ο πατερας 4,5 φυσιγγια ανα πουλι εγω 8!! Επρεπε να ειχαμε παρει σχεδον αλλα τοσα που μας περασαν καλα αλλα δεν τα πηραμε λογο βιαστικης επωμισης-αμπαλοσινης. Παλι καλα λεμε που δν φυγαμε χωρις φτερο ετσι οπως πετανε. PAZI 84 πως πηγε το κυνηγι αν επιτρεπεται;
Δεν βγηκα τλκ φιλαρακι λογω υποχρεωσεων με την οικογενεια.Μια χαρα ειναι τα πουλακια που κανατε αν σκεφτεις την εποχη.για μενα παντως περπατητο δουλευε ανοιχτα τσοκ(4* 5*).

Κύλινδρος με σκάγια νούμερο 10.
Φυσίγγια με συγκεντρωτηρα και τουφέκα την παντού.

Last edited:
Κωστα καλησπερα. Εφοσον δουλευει ο συνδυασμος στο μερος που πας και σου δινει θηραματα , ειναι οκ.
Φετος δουλευω 31γρ νο 8 με 3 αστρα να μασει τα κενα της τουφεκιας. Το 8αρι με βολευει σκοπευτικα και δεν κρεμαει το φυσιγγι στα δυσκολα. Βεβαια μερικα πουλια τα χαλαει και εκει σκεφτομαι να βαλω το 4 αστρα.

Δεν έχεις πρόβλημα με τα περιφραγμένα; Πρόκειται για έναν λαβύρινθο, άσε τα πουλιά που πέφτουν μέσα στα περιφραγμένα και μένουν εκεί.
Γιώργο εκεί που πάω δεν έχει πολλά περιφραγμένα. Ξέρω βέβαια και πολύ καλά τη διαδρομή επειδή το κυνηγάω χρόνια το μέρος...

Μονος???!!! Εδω δυο ατομα και παλι μας φευγουν. Ωραιος!
Όχι βρε Κώστα, μόνος ειδικά εκεί δεν περπατάς. Μάλιστα όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά....
3 ειμασταν, πάνω κάτω τόσα πουλιά πήραν και οι φίλοι μου, με περισσότερα χαμένα όμως.

Έδωσε ο ύψιστος και είδαμε λίγο φως! Καρτέρι μόνο (της υπομονής ήταν) αλλά κάτι έγινε. Πέριξ Στιμάγκας. Ξεκίνησα με μισή καρδιά το πρωί αλλά ευτυχώς έφυγα χαμογελαστός! Κάτι παλικάρια που έκαναν περπατητό καμιά 500ριά μετρα από εμένα έριξαν κι αυτοί αρκετά τουφέκια.
PsPW7F0.jpg

ph8DynJ.jpg

Ωραίος!
Βάλε και καμιά σκηνή :)

PsPW7F0.jpg

ph8DynJ.jpg

Μπράβο Μιχάλη, κούκλα η Ραφαέλο !

PsPW7F0.jpg

ph8DynJ.jpg

Πραγματικά η benelli είναι να την βάλεις σε βιτρίνα να την χαζεύεις...
Άρτα απογευματινό σήμερα μια τσίχλα μόνο και αυτή νύχτα σχεδόν, στα καρτέρια που κυνηγάω τέτοια χάλια είχα χρόνια να τα δω, περιμένουμε και ελπίζουμε, με σακατεψανε και τα κουνούπια .fiurius.

Status
Not open for further replies.
Back