ωραιωωωωωωωΆστον φίλε Σάκη, αυτός είναι νννα τον κλαιναε και οι...........ρεγγες .......![]()

ωραιωωωωωωωΆστον φίλε Σάκη, αυτός είναι νννα τον κλαιναε και οι...........ρεγγες .......![]()
γιασου ρε παναγιωτιιιιιη βολτα εγινε αφου μας αφησε ο καιρος και δεν εβρεξε παρα πολυ λιγα πουλια και με τον αερα σαιτες πηγε η 3αρα κορδονι
κατι καταφερα εχασα και 7 8 ηπιαμε και τα ουζα μας και του χρονου να μαστε καλα!
amegy atm locations
Κάπου τόσες μπεκάτσες δεν έκανες και εσύ;τι 3 4 φασουλες τουφεκησες φαιτως ρε ψευτηηηηη![]()
Οι τσιπούρες από τον Στρυμώνα ήτανε;και εγω ερηξα την μασεζμουυυψηνωντας 2 τσυπουρες και πηνωντας 2 τσιπουρακιαααα, τωρα ξαπλα και 5,30 ωρα στο καρτερακιμου για τσιχλονιαααα
![]()
Εγώ όπως ξέρεις με τσιροπουλια δεν ασχολούμαι, μόνο με ευγενή θυραματαφιλε χριστο παρε τηλ τον ΒΙΚ και πεστου να παη για καμια τουφεκιαααα ο καψοφυσεγκης![]()
...Λίγη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία δεν βλάπτει...!!! Σε τέτοιες περιπτώσεις, δείχνουμε πάντα ανωτερότητα και δεν γινόμαστε ίδιοι με τους... "μακάκες"...!!! Διότι, ως γνωστόν: "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρών' οι κότες...!!!" Διαφορετικά, εάν πάμε κόντρα και προσπαθούμε να "βάλουμε" μυαλό σε ανεγκέφαλους με τον άσχημο τρόπο, μπορεί να γίνει και κάνα... "μακελειό", και δεν νομίζω να "αξίζει" κάτι τέτοιο για 5 - 10 πουλάκια...!!! Αλίμονο τότες...!!!ντουφεκα ανοιχτα και να τους βρει κανα σκαγι και βλεπεις για ποτε φευγουν δυστηχως τετοιοι μακακες υπαρχουν πολλοι 10 11 νουμερο και ντουφεκα πανω απο το κεφαλι τους αποτελεσματικη μεθοδος και αν σουν πουν τιποτα εκει που εκατσες μπροστα μου τι να σου κανω
Μια χαρά είναι και τα 10ρια Γιάννη για τις τσιχλίτσες...!!! Ψιλούλια και "υπερπολυπληθή" για ιδιαιτέρως πυκνές κατανομές, σκέτο "δηλητήριο"...!!! Δεν ξεγλιστράει ούτε... "μύγα" από κει μέσα...!!!του Ρουμελιωτη τελείωσαν και το κατάστημα που τα φέρνει έχει μόνο 10αρια..
Την κάναμε τη βολτίτσα μας και σήμερα. Πιάσαμε υψόμετρο το πρωί για να γλιτώσουμε το βοριά και το ψιλόβροχο. Εκεί που φτάσαμε ψιλοχιόνιζε. Καρτεράκι περίπου δίωρο το πρωί και μετά κατεβήκαμε και κάναμε περπατητό σε επίπεδο πάνω από την εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών σε αμπέλια, ελιές και λεμονιές. Αρκετά πουλάκια αλλά στο περπατητό που έπιασε μποφόρ ο καιρός πήγαιναν σαν στούκας. Το πρωί έπαιξα λίγο με F2 Classic No8 και έτριβα τα μάτια μου από την απόσταση που έπεφταν τα πουλιά (τσοκ Carlson's ported F). Το άκρον άωτον ήταν ότι πρέπει να μου πέρασαν πάνω από 50 κοτσύφια στα 20 μέτρα το πρωί. Δεν είχα δει τόσα αθροιστικά σε όλη την περίοδο φέτος. Καλά ήταν πάντως. Δε λέω και του χρόνου γιατί παίζει να βγω απογευματινό κάποια μέρα ακόμα
Πήραμε περίπου 50 πουλιά 3 άτομα. Χάσαμε και καμια 15ρια δυστυχώς (πολύ χορτάρι στο περπατητό)...
![]()
Τα φιλαράκια ήταν ακατάδεκτοι, δεν ήθελαν να βγουν φωτό
Περιοχές Σούλι και Λαλιώτη
Με τα αδέρφια μου στο χωριό.
![]()
Δεν πετάνε, ούτε αποδημούν με τόοοοοσο ισχυρούς ανέμους...!!! Μα είναι αδύνατον φυσικά...!!!Καλά μου φαίνεται με αυτο το βοριά οι τσίχλες θα έχουν φτάσει νότιο πόλο!
Βρε αδερφέ μερικές εκεί με μονοβολα τις βαρεσατε......Με τα αδέρφια μου στο χωριό.
![]()
direct 32 και τα δικά μου διασποράς, δεν τα ανοίγει καλά ο διασπορέας ίσως να μην τα έφτιαξα σωστά. Τα δυο πουλιά όπως έφυγαν μπροστά μου έριχνα σε απόσταση στην τρίτη ελιά.Βρε αδερφέ μερικές εκεί με μονοβολα τις βαρεσατε......![]()