Με αυτόν τον καιρό και κυρίως με αυτόν τον αέρα δεν είναι για πουθενά...Καλησπέρα για ρίξτε καμία ιδεα που να πάμε αυριο; Έχετε κάτι να προτείνετε;
της καψατε φιλε γιαννη της καψατεεεεε στης μπαλοθιες![]()
αμαν κηδια που της κανατεεεεεε,,ειδηκα στο τραπεζι που της εχης ειναι σαν να της εβαλες μεσα σε νεκροκασααα![]()
Ευχαριστώ παληκαρια!Μπράβο παίχτες !
Εγώ αν εχει Φασσα δεν πάω για τιποτα αλλο!!τωρα που τελείωσε η Φασσα τα τραβάει η τσίχλα ολα!!Ρε συ Κωστάκη.....Από τις φάσσες κατάπεσες στην τσίχλα; Δν το περίμενα
Στο εικονοστάσι τελαίσθεικε η νεκρόσιμος ακολουθεία;![]()
Αλήθεια ,είχατε φάσσες φέτος εκει ;Εγώ αν εχει Φασσα δεν πάω για τιποτα αλλο!!τωρα που τελείωσε η Φασσα τα τραβάει η τσίχλα ολα!!![]()
Βάρεσα 3-4 φασσούλες και εγώ καλα ήταν δεν είχε βέβαια τις περυσινές αλλα έβλεπες καμία όταν έβγαινες εξω!!Αλήθεια ,είχατε φάσσες φέτος εκει ;![]()
Εμ με αυτόν που έμπλεξε μέχρι στο ψαρεμα θα πάειΡε συ Κωστάκη.....Από τις φάσσες κατάπεσες στην τσίχλα; Δν το περίμενα
Στο εικονοστάσι τελαίσθεικε η νεκρόσιμος ακολουθεία;![]()
Ένα ποτήρι ρακή πίνεις με τέτοιο μεζέ.Τιποτα δεν παει χαμενο ακομα και τα κεφαλια![]()
Καραβίδες του κάμπου ειναι Σακητι ειναι νικολα;; νυχτεριδεςthink![]()
Σε εμάς θα έχουν έρθειΚαλά μου φαίνεται με αυτο το βοριά οι τσίχλες θα έχουν φτάσει νότιο πόλο!
τι 3 4 φασουλες τουφεκησες φαιτως ρε ψευτηηηηηΒάρεσα 3-4 φασσούλες και εγώ καλα ήταν δεν είχε βέβαια τις περυσινές αλλα έβλεπες καμία όταν έβγαινες εξω!!![]()
γιασου ρε γιαννη φιλεεεε ΚΑΨΤΕΣ και ασε τον γαλανωματι να σκουζηηηηηηηηΣήμερα η τελευταία ήταν αφιερωμένη στος κιχλίτσες με όλη τη παρέα παρών. Αφού στο ξημέρωμα μείναμε ατουφεκιστη !!!!!!!!!!! ξεκινήσαμε όλη η παρέα το περπατητο. Σαφώς λιγότερα τα πουλάκιαμε τα περισσότερα να είναι κοτσύφια αλλά και πάλι κάναμε τις τουφεκιές μας και η παρέα πέρασε καλά με αρκετά πειράγματα και χαβαλέ . Δυστηχως παρόλο που είχαμε δυο σκυλάκια για απορτ στη παρέα χάσαμε συνολικά 4 κιχλες. Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και η μέρα ήταν καλοκαιρινή με λίγο δροσιά το πρωί και μετά έβγαλε ζεστουλα. Σηνερα μς το δικανο και φυσηγγια bravo, στις λίγες που τουφέκισα όλες έπεσαν ξερές.
Συνεχίζουμε με κάνα απογευματινό στις μέρες που έμειναν.......
![]()
Άστον φίλε Σάκη, αυτός είναι νννα τον κλαιναε και οι...........ρεγγες .......γιασου ρε γιαννη φιλεεεε ΚΑΨΤΕΣ και ασε τον γαλανωματι να σκουζηηηηηηηη![]()
φιλε χριστο παρε τηλ τον ΒΙΚ και πεστου να παη για καμια τουφεκιαααα ο καψοφυσεγκηςΣήμερα είδα πάρα πολλά καρτέρια για τσίχλα. Γινόταν χαμός. Στο κυνήγι μπεκάτσας που έκανα, (ίσως ήμουν ο μοναδικός) πεταγόταν από παντού αμέτρητες τσίχλες (και λιγότερα κοτσύφια). Είδα ότι όλοι κυνήγησαν σήμερα τσίχλα και με μερικούς γνωστούς που μίλησα στο τηλέφωνο όταν με είδαν να περνάω με το αυτοκίνητο, μου είπαν ότι εχθές γινόταν περισσότερος χαμός!