Bλεπω που δεν συμμετεχεις ενεργα κ προσπαθω να σε προσεγγισω![]()
.... είναι που δεν προλαβαίνω .......... να γεμίζω .

.... μόλις τελειώσουν και οι "ψηλές" ... που είναι κοντές , δλδ 6 ακόμα μερούλες , θα επανέλθω....

Bλεπω που δεν συμμετεχεις ενεργα κ προσπαθω να σε προσεγγισω![]()
Οι μερες τους ειναι αυτες, ζεστη κ ελαφρα αερακια Κωστα, λογικο ειναι να μετακινουνται... Παντως τα καρτερια στα χαμηλα ειναι λιγο πεσμενα, στα ορεινα ειναι καλα ακομα.... αυτη την περιοδο απο τη μια μερα στην αλλη μπορεις να δεις εντελως αλλο εργο...
Τωρα που θα αλλαξει ο καιρος θα εχουμε ανακαταταξεις παλι...
Δεν θελω να ακουω τη φραση "πολυ ψηλα" απο Πυργιωτη ομως...Οποτε ξαναπας στο Σωτηρη να του δωσεις χαιρετιαματα κ να του πεις οτι ο Αρις μου ειπε να μην ξαναπω τη λεξη ψηλά οσο ειμαι στον Πυργο...
![]()
ειδικες δυναμεις εισαι στα παπια φιλαρακι?Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ...!
Ωπα φιλαράκι για τέτοιες ερωτήσεις θα απευθύνεσαι σε Αμφίβιους...ειδικες δυναμεις εισαι στα παπια φιλαρακι?![]()
Αυτός απευθύνεται σε υδρόβιους όμως...Ωπα φιλαράκι για τέτοιες ερωτήσεις θα απευθύνεσαι σε Αμφίβιους...![]()
Όχι ρε ρυ......"παιδικές δυνάμεις"....ειδικες δυναμεις εισαι στα παπια φιλαρακι?![]()
Μια χαρα πηγατε,στα κλενια να δεις τι γινεται!!!!! Απο κοσμο!!!Ίσως το τελευταίο απογευματινό σήμερα και κάτι έγινε πάλι. Βρέθηκα με τα κολλητάρια, κάναμε λίγο περπατητό σε κάτι λεμονιές για καμιά ώρα και μετά πιάσαμε πόστο για καρτέρι. Στις λεμονιές αρκετά έως πολλά πουλιά. Στο καρτέρι όχι πολλά πράγματα, σχετικά αναμενόμενο βέβαια γιατί η συγκεκριμένη ζώνη έχει καεί από το τουφεκίδι το τελευταίο 20ήμερο. Σήμερα μέτρησα 10 τουφέκια χωρίς τα 3 δικά μας... Μεταξύ Ελληνοχωρίου-Στιμάγκας.
![]()
Μπράβο παιδιά.Καλησπερα σας! Σημερινό απογευματινό περπατητό από τις 1 μέχρι τις 6 με τον αδελφό μου, πέριξ του χωριού μου, ΒΔ Χανιά, και πήραμε 40 πουλιά στο χέρι.ο φίλος ο Μιχάλης δούλευε πρωι και κατάφερε και ήρθε κατα τις 3:30 και πήρε και αυτος αλλά 10 πουλιά.φυσιγγια ρίχναμε Ρουμελιωτη gm3 32γρ Ν8 και Α1 33γρ Ν8.ριξαμε και λίγα sporting.ολα δούλεψαν καλα.μας τελείωσαν του Ρουμελιωτη και ρίξαμε και ένα κουτάκι nsi OK 30γρ N8/9 mix.πουλια κατα τόπους αρκετά,γυρίσαμε μια μεγάλη περιοχή.χασαμε ελαχιστα πουλιά 2-3 αλλά το ψάξιμο μας τρώει παρά πολυ ωρα.ειδικα σε εμας που δεν έχουμε σκύλο..και μια φωτο με τα πουλιά του αδελφου μου και τα δικά μου.Όπλα Blaser F16,IC-LM τσοκ και benelli Centro,τσοκ Gemini ported IC.ο Μιχάλης είχε φέρει την Benelli Raffaello 123 61cm κανη εξωτερικό τσοκ 3 άστρα.![]()
John....κάνατε καλό νταβαντούρι βλέπω........Καλησπερα σας! Σημερινό απογευματινό περπατητό από τις 1 μέχρι τις 6 με τον αδελφό μου, πέριξ του χωριού μου, ΒΔ Χανιά, και πήραμε 40 πουλιά στο χέρι.ο φίλος ο Μιχάλης δούλευε πρωι και κατάφερε και ήρθε κατα τις 3:30 και πήρε και αυτος αλλά 10 πουλιά.φυσιγγια ρίχναμε Ρουμελιωτη gm3 32γρ Ν8 και Α1 33γρ Ν8.ριξαμε και λίγα sporting.ολα δούλεψαν καλα.μας τελείωσαν του Ρουμελιωτη και ρίξαμε και ένα κουτάκι nsi OK 30γρ N8/9 mix.πουλια κατα τόπους αρκετά,γυρίσαμε μια μεγάλη περιοχή.χασαμε ελαχιστα πουλιά 2-3 αλλά το ψάξιμο μας τρώει παρά πολυ ωρα.ειδικα σε εμας που δεν έχουμε σκύλο..και μια φωτο με τα πουλιά του αδελφου μου και τα δικά μου.Όπλα Blaser F16,IC-LM τσοκ και benelli Centro,τσοκ Gemini ported IC.ο Μιχάλης είχε φέρει την Benelli Raffaello 123 61cm κανη εξωτερικό τσοκ 3 άστρα.![]()
Μπράβο παιδιά.
Γιάννη το gm3 στα 32 πόση πυρίτιδα έχει καψύλι κ βύσμα άν μπορείς να μας πείς ...
Μπραβο γιαννη ,πολυ καλα το ευχαριστηθηκατε
Σας ευχαριστώ! Ναι ρίξαμε πολλές τουφεκιες ήταν τελεια!John....κάνατε καλό νταβαντούρι βλέπω........![]()
Καλησπερα σας! Σημερινό απογευματινό περπατητό από τις 1 μέχρι τις 6 με τον αδελφό μου, πέριξ του χωριού μου, ΒΔ Χανιά, και πήραμε 40 πουλιά στο χέρι.ο φίλος ο Μιχάλης δούλευε πρωι αλλα κατάφερε και ήρθε κατα τις 3:30..πήρε και αυτος αλλά 10 πουλιά.φυσιγγια ρίχναμε Ρουμελιωτη gm3 32γρ Ν8 και Α1 33γρ Ν8.ριξαμε και λίγα sporting.ολα δούλεψαν καλα.μας τελείωσαν του Ρουμελιωτη και ρίξαμε και ένα κουτάκι nsi OK 30γρ N8/9 mix.πουλια κατα τόπους αρκετά,γυρίσαμε μια μεγάλη περιοχή.χασαμε ελαχιστα πουλιά 2-3 αλλά το ψάξιμο μας τρώει παρά πολυ ωρα.ειδικα σε εμας που δεν έχουμε σκύλο..και μια φωτο με τα πουλιά του αδελφου μου και τα δικά μου.Όπλα Blaser F16,IC-LM τσοκ και benelli Centro,τσοκ Gemini ported IC,σε κλειστά μέρη εβαζα κύλινδρο optima plus..ο Μιχάλης είχε φέρει την Benelli Raffaello 123 61cm κανη εξωτερικό τσοκ 3 άστρα.![]()
Μπράβο παίχτες !Εγώ σχόλασα και έφυγα σφαίρα με το φίλο μου Δημήτρη για καρτέρι αφού οριακά προλάβαμε διότι ήρθαν άλλα δύο άτομα τα οποία μετά πήγαν στην απέναντι πλαγιά
Είχε το αεράκι του την ψύχρα κ την υγρασία του.....ξαφνικά είχε αρκετά πουλιά σήμερα κ δούλεψαν κ τα γύρω καρτέρια....Ο φίλος μου έκανε 5 πουλάκια κ κανένα χαμένο με G.M SPORTING 28gr No:7,5 με Franchi Black Magic 3*...
Εγώ έκανα 7 τσίχλες κ διστυχώςτέσσερα χαμένα σε καλαμιώνα.....
screenshot program
Φυσίγγια με επιφύλαξη πείρα 2 κουτάκια Navaro 30gr No:9 με πουλιά μισοζώντανα κ δν πέθαιναν αμέσως...
Αυτό ήταν ένα οικανοποιητικό για μ'ένα απογευματινό καρτέρι για φέτος....
κ. Μάνο ρίχνουμε και στα 40 μέτρα με λίγη παραπάνω προσκόπευση......Δν δειλιάζουμε.......Νότια Λακωνία. Στο καρτέρι και σήμερα. Τα πουλιά λιγότερα από χθες. Εξαφανίστηκαν και τα χιλιάδες ψαρόνια που χθες έκαναν όμορφους σχηματισμούς ψηλά στον ουρανό στο βάθος του κάμπου. Τα πουλιά (μόνο τσίχλες και τις 3 ημέρες) πέρασαν από τις 16 15 για ένα τέταρτο και από 17 15 πάλι για ένα τέταρτο. Στο διάστημα που περνούσαν δεν ήξερες που να ρίξεις, δεν προλάβαινες να μαζέψεις το χτυπημένο, Και μετά στη μια ώρα 1,2 τουφεκιές. Από τις 17 30 και μετά δεν κρίνεται βέβαια γιατί ήλθαν 2-3 κυνηγοί και κάθισαν μπροστά και χαμηλότερα από το καρτέρι, πάνω στο δρόμο (30-40 μέτρα απόσταση), με αποτέλεσμα να αλλάζουν πορεία τα πουλιά.
Δεν πειράζει καλά ήταν και σήμερα. Βέβαια τα πουλιά περνούσαν πολύ ψηλά, τουλάχιστον 40 μέτρα και αυτό συν τον δυνατό αέρα, περιόρισε αρκετά την ευστοχία. Ο καιρός από το μεσημέρι έχει χειροτερεύσει και ελπίζω τουλάχιστον αύριο και μεθαύριο να μη βρέξει.
Καλή νύκτα σε όλους.
της καψατε φιλε γιαννη της καψατεεεεε στης μπαλοθιεςΚαλησπερα σας! Σημερινό απογευματινό περπατητό από τις 1 μέχρι τις 6 με τον αδελφό μου, πέριξ του χωριού μου, ΒΔ Χανιά, και πήραμε 40 πουλιά στο χέρι.ο φίλος ο Μιχάλης δούλευε πρωι αλλα κατάφερε και ήρθε κατα τις 3:30..πήρε και αυτος αλλά 10 πουλιά.φυσιγγια ρίχναμε Ρουμελιωτη gm3 32γρ Ν8 και Α1 33γρ Ν8.ριξαμε και λίγα sporting.ολα δούλεψαν καλα.μας τελείωσαν του Ρουμελιωτη και ρίξαμε και ένα κουτάκι nsi OK 30γρ N8/9 mix.πουλια κατα τόπους αρκετά,γυρίσαμε μια μεγάλη περιοχή.χασαμε ελαχιστα πουλιά 2-3 αλλά το ψάξιμο μας τρώει παρά πολυ ωρα.ειδικα σε εμας που δεν έχουμε σκύλο..και μια φωτο με τα πουλιά του αδελφου μου και τα δικά μου.Όπλα Blaser F16,IC-LM τσοκ και benelli Centro,τσοκ Gemini ported IC,σε κλειστά μέρη εβαζα κύλινδρο optima plus..ο Μιχάλης είχε φέρει την Benelli Raffaello 123 61cm κανη εξωτερικό τσοκ 3 άστρα.![]()