Γελάνε και τα μουστάκια σου Παναγιωτη!!!!τακη με 4* το γραφει ο γιανης optima φιλε![]()

Γελάνε και τα μουστάκια σου Παναγιωτη!!!!τακη με 4* το γραφει ο γιανης optima φιλε![]()
9 νουμερο φιλε ειναι με 4ρι μαμαΠολύ σφιχτή κατανομή δείχνει!!τι νούμερο σκάγια και τι σύσφιξη?
τακη με 4* το γραφει ο γιανης optima φιλε![]()
ίσως αν και στα μπασίματα λέω να το κάνω σε 8 αρι νούμερο35 μετρα πολυ σφιχτο αποτελεσμα..στα μπασιματα θα τις κατεβαζει απο τον Θεό!
έμενα να δειςΓελάνε και τα μουστάκια σου Παναγιωτη!!!!![]()
Το ότι οι οπτιμα έχουν σφιχτή ντουφεκια είναι το μόνο σίγουρο και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει...και στην τσίχλα με το τεσσάρι ντουφεκας πολύ μακρυά...τώρα δεν ξέρω από διάτρηση τι λέει σε σχέση με τον ανταγωνισμό και σίγουρα σε σκληρότερα θηράματα!Με το 3αρι στα μπασίματα τσίχλας και 8,5 σκάγια ντουφεκας πολυυυυ μακρυά!9 νουμερο φιλε ειναι με 4ρι μαμα
στα έλεγα?
ίσως αν και στα μπασίματα λέω να το κάνω σε 8 αρι νούμερο
έμενα να δεις![]()
Ωρεεέ!!Επιστροφή χτες βράδυ από τα πάτρια εδάφη στην Λευκάδα 2 κυνήγια πολύ κρασάκι και τσίπουρο πήγαμε καρτέρι Σαββάτο και περάσαν λίγα πουλιά 2 στο χέρι και 2 χαμένα και 2-3 που μου πήραν το όπλο τόσο χαμηλά που περάσαν ,ο ξάδερφος έκανε 7 στο χέρι άλλα είναι τουφέκι καλο ,την Κυριακή μαζευτήκαμε καμιά 15 άρια άτομα για περπατητο γρήγορο που ξεκίνησε 11 και 10 το πρωί think και τελείωσε για μένα και την μίση παρέα στην 13:00 γιατί είχαμε αρνί στην σούβλα και κοκοτο κοκκινιστό για να μαζευτούμε μετά να φάμε ( δεν έκατσα) έπρεπε να φύγω για ΑΘΗΝΆ
το αποτέλεσμα 14 πουλιά και 4 χαμένα στις βατσουνιεςπου λένε και στο χωρίο μου ,τα φυσίγγια μου πάλι έδωσαν ρεσιτάλ , (και εγώ το ίδιο)
όπου και να το γύριζα έπεφταν με την Α400 και 4 αρι τσοκ
έριξα και μια σε ένα ψυγείο στα 35 μέτρα περίπου 40 βήματα μεγάλα δικά μου και τα αποτελέσματα τα βλέπετε στην φώτο νομίζω είναι καλή τουφεκιά αν και οι ποιο έμπειροι θα μας πουν .
![]()
![]()
Να κόψεις χαρτόνια 1x1 να μετρήσεις με κορδέλα και όχι με βήματα στο περίπου.Με 4* στα 25μ. Με νο9 θέλω να δω κατανομη!!!Σορυ για το οφ τοπικ.9 νουμερο φιλε ειναι με 4ρι μαμα
στα έλεγα?
ίσως αν και στα μπασίματα λέω να το κάνω σε 8 αρι νούμερο
έμενα να δεις
σε κάθε περίπτωση όμως θα κάνω και άλλες τουφεκιές με ένα φυσίγγι δεν βγάζεις συμπεράσματα
Όταν έριξα για πρώτη φορά μία Α400 στο σκοπευτήριο, κοίταζα και ξανακοιταζα το τσοκ γιατί νόμιζα ότι μου είχε βιδωσει ο ιδιοκτήτης τού όπλου κρυφά το 2* για να μου κάνει πλάκα. Η φώτο με την τουφεκιά εξηγεί τον λόγο...Επιστροφή χτες βράδυ από τα πάτρια εδάφη στην Λευκάδα 2 κυνήγια πολύ κρασάκι και τσίπουρο πήγαμε καρτέρι Σαββάτο και περάσαν λίγα πουλιά 2 στο χέρι και 2 χαμένα και 2-3 που μου πήραν το όπλο τόσο χαμηλά που περάσαν ,ο ξάδερφος έκανε 7 στο χέρι άλλα είναι τουφέκι καλο ,την Κυριακή μαζευτήκαμε καμιά 15 άρια άτομα για περπατητο γρήγορο που ξεκίνησε 11 και 10 το πρωί think και τελείωσε για μένα και την μίση παρέα στην 13:00 γιατί είχαμε αρνί στην σούβλα και κοκοτο κοκκινιστό για να μαζευτούμε μετά να φάμε ( δεν έκατσα) έπρεπε να φύγω για ΑΘΗΝΆ
το αποτέλεσμα 14 πουλιά και 4 χαμένα στις βατσουνιεςπου λένε και στο χωρίο μου ,τα φυσίγγια μου πάλι έδωσαν ρεσιτάλ , (και εγώ το ίδιο)
όπου και να το γύριζα έπεφταν με την Α400 και 4 αρι τσοκ
έριξα και μια σε ένα ψυγείο στα 35 μέτρα περίπου 40 βήματα μεγάλα δικά μου και τα αποτελέσματα τα βλέπετε στην φώτο νομίζω είναι καλή τουφεκιά αν και οι ποιο έμπειροι θα μας πουν .
![]()
![]()
νικολα και οι optima plus δε πανε πισωKαι γω, θυμάμαι παιδιά, κατέβαζα κάτι τσιχλάκια από τον Θεό, με την 4άρα κάννη (και με την 3άρα) του Perennia επί δύο συναπτές σεζόν...!!!
Μάλλον η τεχνολογία "Optima High Performance" των καννών και των τσοκ της Beretta... "μαμάει"...!!!
Άλλωστε, γι' αυτό τα λένε... Beretta...!!!
4* στην optima hp όλα τα λεφτά. Το χω μόνιμα στην κάτω κι επάνω το 3*. Με σωστή σκόπευση απλά πέφτουν, κοντά μακριά!
Βλέπω το πλάγιο το έχεις στρώσει για δουλειά....
Θέλει την μπενελι της η τσίχλαΤο καλύτερο απογευματινό πέρασμα για φέτος σήμερα. 4 χλμ από τη θάλασσα. Αν ήμουν λίγο πιο εύστοχος θα είχα κάνει πανηγυράκι. Μπηχτές τουφεκιές ως επί το πλείστον. Υπήρχε μια συνεχής ροή από τις 5:30 και μετά. Τα πουλιά μάλλον ετοιμάζονται για δρόμο.Δυστυχώς έχασα και δύο.
![]()
Πολύ πλούσιο απογευματινό όντως. Όσο για τις αστοχίες η μυική μνήμη κάνει τη ζημιά... Μια τη benelli μια το beretta έχω μπερδέψει το είναι μου μάλλον! Χαχα! Το δίκανο 200 γραμμάρια παραπάνω αλλά και 15 πόντους πιο κοντό σε συνολικό μήκος...Θέλει την μπενελι της η τσίχλαΓια την φετινή χρόνια εξαιρετικό απογευματινο και πάλι!