Τρόποι κλεισίματος φυσιγγίων

Αυτο δεν ειναι σύντηξη
View attachment 11289
Αυτο ειναιView attachment 11290
Οτι νομιζεις φιλε δεν θα διαφωνησω μαζι σου γιαυτο....αν ομως διαβασεις ενα αποσπασμα που σου ανεβασα,ειναι του Αιγινητη νομιζω,κανει ιδιαιτερη μνεια στην κεντρικη συντηξη του IMBERIAL που ανεβασα!!!Αληθεια εσυ πως θα το χαρακτηριζες αυτο το κλεισιμο????

το ενα εγινε με λιοσιμο του πλαστικου απο πιρομενο μεταλο κ το αλο απο εναν αξονα που περιστρεφεται γρυγορα. εχει μεγαλη διαφορα στο αποτελεσμα
Σε ολα τα εργοστασιακα Γιαννη ,η συντηξη γινετε με το στροφειο,οπως ακριβως το περιγραφεις....ειναι μεγαλη η τριβη με το πλαστικο, που υπερθερμενετε και λυωνει σαν με πυρομενο σιδερο....ειναι το ιδιο πραγμα!!

Σε ολα τα εργοστασιακα Γιαννη ,η συντηξη γινετε με το στροφειο,οπως ακριβως το περιγραφεις....ειναι μεγαλη η τριβη με το πλαστικο, που υπερθερμενετε και λυωνει σαν με πυρομενο σιδερο....ειναι το ιδιο πραγμα!!
Σαν οικονα των δύο φυσιγγιων που ανέβαζα δεν μου φενετε να εχουν το ιδιο αποτέλεσμα. Ζτα μαυρα ειναι μακραν πιοτικοτερο το αποτέλεσμα

Σαν οικονα των δύο φυσιγγιων που ανέβαζα δεν μου φενετε να εχουν το ιδιο αποτέλεσμα. Ζτα μαυρα ειναι μακραν πιοτικοτερο το αποτέλεσμα
Το θεμα της εικονας ειναι υποκειμενικο,στην αισθητικη του καθενος μας....ομως το ζητουμενο ειναι το λιωσιμο του πλαστικου και η ενοποιηση του!!!!Τωρα το ποιο ειναι πιο ομορφο αυτο ειναι αλλο θεμα νομιζω!!

Το θεμα της εικονας ειναι υποκειμενικο,στην αισθητικη του καθενος μας....ομως το ζητουμενο ειναι το λιωσιμο του πλαστικου και η ενοποιηση του!!!!Τωρα το ποιο ειναι πιο ομορφο αυτο ειναι αλλο θεμα νομιζω!!
Δεν εινάι μονο εμφανισικο, αλη συνοχη κανει το πλαστικο οταν λιωνει με θερμοκρασία κ αλλη με τριβή. Ολα αυτα τα 《ρινισματα》 πλαστικου που φενοντε με την περιστροφη+ το ποσο αφαιρέθηκε στη μεθοδο αυτη, με την θερμοκτασια δεν υπαρχει κ ασκει μεγαλητερη αντίστασή

Ελα βρε Νικο μου μην εισαι υπερβολικος...ενα κανουλακι ειναι...εχω μια...λεω να την πουλησω..εσυ τι με συμβουλευεις??Ειναι λιγο παλια !!1985!!!
Σκεφτομαι να τις κανω 2 φιλε με 3 κανες χαχαχα. Πουλα την και συ να δω τι θα καταλαβετε χαχαχα

Attachments

• 20200326_225022.jpg
    20200326_225022.jpg
    811,7 KB · Προβολές: 21
Δεν εινάι μονο εμφανισικο, αλη συνοχη κανει το πλαστικο οταν λιωνει με θερμοκρασία κ αλλη με τριβή. Ολα αυτα τα 《ρινισματα》 πλαστικου που φενοντε με την περιστροφη+ το ποσο αφαιρέθηκε στη μεθοδο αυτη, με την θερμοκτασια δεν υπαρχει κ ασκει μεγαλητερη αντίστασή
Διαβασε το αρθρο που σου εχω αναρτησει....γραφει ξεκαθαρα οτι επειδη η κεντρικη συντηξη ανεβαζει καπως τις πιεσεις που αναπτυσει το φυσιγγιο σε σχεση με ενα που δεν εχει,αν το φυσιγγι προερχεται απο γνωστο διασημο και με ποιοτικο ιστορικο κατασκευαστη,τοτε αυτο το κλεισιμο εχει υπολογιστει μεσα στις προδιαγραφες των πιεσεων που το φυσιγγι θα αναπτυξει κατα τη βολη!!!

Σκεφτομαι να τις κανω 2 φιλε με 3 κανες χαχαχα. Πουλα την και συ να δω τι θα καταλαβετε χαχαχα
ΑΑΑΑΑ!!!!εγω δεν εχω με τετοιο σκαλισμα....ζηλευω!!!!Ολο κατι παλιομαυρες εχω μαζεψει!!!!Γαμωτο μου,εχε χαρει που δεν ξερω να ανεβαζω βιντεακια,γιατι εχω ενα με τον GIANLUKA GAROLINI,που κανει τις δοκιμες του στον βλητικο σταθμο της B&P με μια βερεττα 301!!!!Τυχαιο????δεν νομιζω!!!

Attachments

• Screenshot_2020-03-27-02-54-05.png
    Screenshot_2020-03-27-02-54-05.png
    1 MB · Προβολές: 15
  • Screenshot_2020-03-27-02-56-49.png
    Screenshot_2020-03-27-02-56-49.png
    963 KB · Προβολές: 16
  • Screenshot_2020-03-27-02-58-11.png
    Screenshot_2020-03-27-02-58-11.png
    864,2 KB · Προβολές: 14
Διαβασε το αρθρο που σου εχω αναρτησει....γραφει ξεκαθαρα οτι επειδη η κεντρικη συντηξη ανεβαζει καπως τις πιεσεις που αναπτυσει το φυσιγγιο σε σχεση με ενα που δεν εχει,αν το φυσιγγι προερχεται απο γνωστο διασημο και με ποιοτικο ιστορικο κατασκευαστη,τοτε αυτο το κλεισιμο εχει υπολογιστει μεσα στις προδιαγραφες των πιεσεων που το φυσιγγι θα αναπτυξει κατα τη βολη!!!
Αυτο που με εκπλισει με εμενα ειναι οτι το συγκεκριμένων + μερικων ακομα τα ειχα συμπερανει πριν τα διαβασω καπου η μου τα πουν, διαβαζοντας τα κατα κερους αλλού απλα επιβεβεωνουν το σκεπτικο μου, οτι καλα παω στο θεμα ιδιογομωση. Η συγκεκριμενη μεθοδος πλεον θα ειναι η τελευταία που θα πρεπει να δοκιμάσει καποιος σε ενα φυσιγγι για να καψει την πιριτηδα ή αν δεν του φτανει ο καλικας για να ρελιασει

Αυτο που με εκπλισει με εμενα ειναι οτι το συγκεκριμένων + μερικων ακομα τα ειχα συμπερανει πριν τα διαβασω καπου η μου τα πουν, διαβαζοντας τα κατα κερους αλλού απλα επιβεβεωνουν το σκεπτικο μου, οτι καλα παω στο θεμα ιδιογομωση. Η συγκεκριμενη μεθοδος πλεον θα ειναι η τελευταία που θα πρεπει να δοκιμάσει καποιος σε ενα φυσιγγι για να καψει την πιριτηδα ή αν δεν του φτανει ο καλικας για να ρελιασει
Σε αυτο που λες συμφωνω απολυτως,ειδικα εμεις που δεν εχουμε καμια δυνατοτητα ελεγχου,πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι!!Να σου πω και τουτο Γιαννη...ρυθμιζοντας τις μηχανες μου ορισμενα πρωτα φυσιγγια εχουν τρυπουλα ,λογω μη σωστης ρυθμισης!Αυτα λοιπον δεν τα σφαζω αλλα κανω πεισαματισμους!!ειτε με κολυτηρι,ειτε με κερι,ειτε με σιλικονη ακομα και με βουλοκερι!!!!Τωρα τι να σου πω....χανεται η μπαλλα,,

το ενα εγινε με λιοσιμο του πλαστικου απο πιρομενο μεταλο κ το αλο απο εναν αξονα που περιστρεφεται γρυγορα. εχει μεγαλη διαφορα στο αποτελεσμα
Γιάννη αυτό παρατήρησα και γω σε φυσίγγια browning (στην ουσία winchester) καινούργια και είχα γράψει αυτό σε άλλο θέμα.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Τεχνολογία-φυσιγγίων-καινούργια-προϊόντα.950/post-466461

Προσέξτε τα γρεζια από το πλαστικό.

Back