Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους!!!
Εγώ τελικά πίκρα ένα χτύπημα στο δάχτυλο του να ποδιού με κράτησε σπίτι!!!! Όσο και να πρόσεξα όλη τη βδομάδα με πάγους και τα συναφή τελικά ο πόνος παραμένει, όσο για παπούτσι ούτε λόγος οπότε θα τις επισκεφτώ αργότερα τις ντοπιάρες!!!

Καλή έναρξη σε όλους...μια ωρίτσα και κάτι πριν πάμε για δουλειά.... Τα τρυγόνια λιγοστά και τα πιο πολλά αρσενικά... .hair. IMG_20210820_084249.jpg
Έπρεπε να είχα διασποράς σήμερα...τα περισσότερα μου ερχόντουσαν καρφί πάνω μου στα δέκα μέτρα... Τα πουλιά ξεκίνησαν να φαίνονται από τις 7 παρά 20.
Οι ντοπιαρες φάσες έχουν πάει καλά....πολυ καλα....και θα τις περιποιηθώ την επόμενη φορά από άλλο καρτέρι ...

Παιδιά εμένα μου εφεξε! 4 τουφεκιές ,4 πουλιά. 2 τρυγόνια και 2 αγριοπερίστερα! Μετά από τόσους μήνες απραξίας και με διαφορετικό τουφέκι στα χέρια μου ( Browning 2000 ) ,έμεινα υπέρ ευχαριστημένος!! Και του χρόνου να μαστε όλοι καλά. Το απόγευμα θα πάει κανείς ή μόνο εγώ είμαι λίγο άπληστος??.terror.

Τελειωσε το πρωτο μισο της πρωτης μερας(θα εχει και απογευματινο) με αναμεικτα συναισθηματα.
Μεχρι τις 10 που εκατσα,ειδα καμια 10αρια πουλια,αλλα εμπαιναν σπασμενα-τουφεκισμενα απο αλλους,με αλλοπροσαλλες πορειες και ταχυτητες με αποτελεσμα να με πιασουν στον υπνο.
Εγκατελειψα και 2 φορες ο ανυπομονος το καραουλι μου και κλασικα,περασαν απο 1 δυαδα καθε φορα.hair.
Για την ιστορια,τουφεκισα ενα που πετουσε πολυ χαμηλα και εκανα αλχημειες,σκυβοντας ωστε η τουφεκια να παει ψηλα,μην βρω κανεναν,αλλα ηταν αρσενικο.
Βαρεσα και ενα δευτερο,ψιλοτραυματισμενο απο εναν κυριο και του το εδωσα.
Αυτα τα ολιγα.Το απογευμα παλι.

Καλημερα μαγκες μου .. απο χαλκιδικη μερια αν και δεν το περιμενα ειδα 8 τρυγονακια σε μερος που βρεθηκα τυχαια. Δυστυχως δεν ειχα την ευκαιρια για τουφεκια. Ομως ευχαριστηθηκα να τα χαζευω να πετανε σφαιρα αναμεσα στα δεντρα .. η συνεχεια στα μερη μου στην καρδιτσα...

To be continued.....big smile..big smile.

Τελειωσε το πρωτο μισο της πρωτης μερας(θα εχει και απογευματινο) με αναμεικτα συναισθηματα.
Μεχρι τις 10 που εκατσα,ειδα καμια 10αρια πουλια,αλλα εμπαιναν σπασμενα-τουφεκισμενα απο αλλους,με αλλοπροσαλλες πορειες και ταχυτητες με αποτελεσμα να με πιασουν στον υπνο.
Εγκατελειψα και 2 φορες ο ανυπομονος το καραουλι μου και κλασικα,περασαν απο 1 δυαδα καθε φορα.hair.
Για την ιστορια,τουφεκισα ενα που πετουσε πολυ χαμηλα και εκανα αλχημειες,σκυβοντας ωστε η τουφεκια να παει ψηλα,μην βρω κανεναν,αλλα ηταν αρσενικο.
Βαρεσα και ενα δευτερο,ψιλοτραυματισμενο απο εναν κυριο και του το εδωσα.
Αυτα τα ολιγα.Το απογευμα παλι.
Και εγώ φίλε ενώ έκατσα σε περσινό πολύ καλό χωράφι ,όλοι οι κυνηγοί ήταν σε άλλο τέλειος λαγκάδι και όλα τα πουλιά ερχόντουσαν τρομαγμένα και παρά πολύ ψηλά για να τραβήξω τουφεκιές. Ευτυχώς αυτά τα 4 που έκανα ήταν επιπόλαια και τα πήρα!

Τι είναι αυτό το κίτρινο κάτω ρε προδότη?
Είναι πολυ κοντά ρε πατρίδα οι ντουφεκιες και μόνο αυτά τα σαλεποφυσιγγα κάνουν... Τα βαράνε με το συγκεντρωτηρα και τα βουτάει ο σκυλος ζαλισμένα... Καθαρό το πουλί να μπει στο κλουβί...
IMG_20210820_110517.jpg

Και εγώ φίλε ενώ έκατσα σε περσινό πολύ καλό χωράφι ,όλοι οι κυνηγοί ήταν σε άλλο τέλειος λαγκάδι και όλα τα πουλιά ερχόντουσαν τρομαγμένα και παρά πολύ ψηλά για να τραβήξω τουφεκιές. Ευτυχώς αυτά τα 4 που έκανα ήταν επιπόλαια και τα πήρα!
Θελει ψαξιμο καθε χρονια,αρκετο καιρο πριν την εναρξη,για να βρεις που τρωνε ή την κουρνια τους.
Ετσι γινεται δουλεια.
Μερος που φετος εδωσε πουλια,του χρονου ισως δεν....Ολα αλλαζουν....

Status
Not open for further replies.
Back