Μαζί σου !!!!Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για αύριο για να περάσει λίγο η ώρα το πρωι!!!!

Μαζί σου !!!!Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για αύριο για να περάσει λίγο η ώρα το πρωι!!!!
Κοιμήθηκα 2 ώρες, ξύπνησα και στριφογυρίζω άλλες 3 ώρες.Δενμε βολεύει το στρώμα του κρεβατιού απόψε.. φύσημα και ξανά φύσημα και δεν περνάει η ώρα..4.06 ..ε στις 4.30 θα σηκωθώ να φτιάξω καφέ...πφφφφ ποιος περιμένει άλλη μισή ώρα; ( Σαν παιδάκι κάνω..τι τρέλα θεέ μου)Ναι μόνο εσύ είσαι Μάνο μου!!!! Σε 4 ώρες εγερτήριο όχι ξύπνημα. Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για αύριο για να περάσει λίγο η ώρα το πρωι!!!! Καμία 30άρια φυσίγγια καφέ και νερο. Άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε και τα υπόλοιπα αύριο.
ΥΓ: Στο απαγορευμένο έχει πουλιά γαμωτο!!!! Απο εκει γιατί δεν φεύγουν άραγε ολα???
Καλημερα.Ησυχια και εδω στον καμπο.Παιζει να ειμαι μονος μου τωρα.Καλημερα!!! Σε μισή ωρα αναχωρηση. Όχι να μην μας πιάσουν τα καρτερια αλλά η κυνηγοπαρεα και οι κουβέντες της περιμένοντας το χάραμα στον κυνηγετικό είναι το κάτι αλλο!!!! Δυνατό μελτέμι και σύννεφα στο βουνο! Η θα τα έδιωξαν όλα η θα έφεραν τίποτα καινούργια!
Τελικά αερίστηκαν καλά τα ΜΒ Light...!!!View attachment 31080
Μας έβαλε τα γυαλιά και φέτος ο δάσκαλος
Δεν πρέπει να έχει άλλο πουλί ο κάμπος.
Να μαστε καλά και του χρόνου, το χουφτωσαμε και φέτος.
Οι παλιές Benelli σκοτώνουν,οι καινούργιες έχουν θεματακιαView attachment 31080
Μας έβαλε τα γυαλιά και φέτος ο δάσκαλος
Δεν πρέπει να έχει άλλο πουλί ο κάμπος.
Να μαστε καλά και του χρόνου, το χουφτωσαμε και φέτος.