Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι μόνο εσύ είσαι Μάνο μου!!!! Σε 4 ώρες εγερτήριο όχι ξύπνημα. Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για αύριο για να περάσει λίγο η ώρα το πρωι!!!! Καμία 30άρια φυσίγγια καφέ και νερο. Άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε και τα υπόλοιπα αύριο.
ΥΓ: Στο απαγορευμένο έχει πουλιά γαμωτο!!!! Απο εκει γιατί δεν φεύγουν άραγε ολα???
Κοιμήθηκα 2 ώρες, ξύπνησα και στριφογυρίζω άλλες 3 ώρες.Δενμε βολεύει το στρώμα του κρεβατιού απόψε.. φύσημα και ξανά φύσημα και δεν περνάει η ώρα..4.06 ..ε στις 4.30 θα σηκωθώ να φτιάξω καφέ...πφφφφ ποιος περιμένει άλλη μισή ώρα; ( Σαν παιδάκι κάνω..τι τρέλα θεέ μου)

Καλημέρα

Ξάπλωσα 12+ μετά το παιχνίδι του δαφνοστεφανομενου. Ωραία νίκη επαγγελματικη.
Έβαλα ξυπνητήρι στις 5 αλλά από τις 4 είναι ανοιχτό το μάτι από μόνο του.
Σηκώθηκα και είπα να ετοιμαστώ σιγουλια σιγουλια.
Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν είτε είσαι 14, 24 ή 44 πατημένα όπως εγώ.
Καλά να είμαστε να μην κοιμόμαστε τέτοιες μέρες.
Καλή έναρξη σε όλους με υγεία και ασφάλεια.

Καλημερα!!! Σε μισή ωρα αναχωρηση. Όχι να μην μας πιάσουν τα καρτερια αλλά η κυνηγοπαρεα και οι κουβέντες της περιμένοντας το χάραμα στον κυνηγετικό είναι το κάτι αλλο!!!! Δυνατό μελτέμι και σύννεφα στο βουνο! Η θα τα έδιωξαν όλα η θα έφεραν τίποτα καινούργια!

Καλημερα!!! Σε μισή ωρα αναχωρηση. Όχι να μην μας πιάσουν τα καρτερια αλλά η κυνηγοπαρεα και οι κουβέντες της περιμένοντας το χάραμα στον κυνηγετικό είναι το κάτι αλλο!!!! Δυνατό μελτέμι και σύννεφα στο βουνο! Η θα τα έδιωξαν όλα η θα έφεραν τίποτα καινούργια!
Καλημερα.Ησυχια και εδω στον καμπο.Παιζει να ειμαι μονος μου τωρα.
Οπως το πες.Με τις βροχες και τα ανακατεματα,ή που δεν θα χει πουπουλο,ή που μπορει να φερει τιποτα "φρεσκα"πουλια,απο εαωτερικες μετακινησεις.
ΥΓ:Κανε κανα "ψυχικο" στην Δασαρχισα που ανεφερες σε αλλο ποστ.Αφου βλεπεις οτι υπαρχει προβλημα....

Last edited:
View attachment 31080
Μας έβαλε τα γυαλιά και φέτος ο δάσκαλος
Δεν πρέπει να έχει άλλο πουλί ο κάμπος.
Να μαστε καλά και του χρόνου, το χουφτωσαμε και φέτος.
Τελικά αερίστηκαν καλά τα ΜΒ Light...!!! :p
Μπράβο ρε παίχτη!!!

View attachment 31080
Μας έβαλε τα γυαλιά και φέτος ο δάσκαλος
Δεν πρέπει να έχει άλλο πουλί ο κάμπος.
Να μαστε καλά και του χρόνου, το χουφτωσαμε και φέτος.
Οι παλιές Benelli σκοτώνουν,οι καινούργιες έχουν θεματακια.yel.

Status
Not open for further replies.
Back