Έβγαινε πιο μπροστάααα την κάνηΜέχρι τώρα Έχω δει 5. 2 τουφεκισα αλλά ήταν αρσενικα!
Τι είναι αυτό το κίτρινο κάτω ρε προδότη?
Τσαντα ναιλονΤι είναι αυτό το κίτρινο κάτω ρε προδότη?
Και εγώ φίλε ενώ έκατσα σε περσινό πολύ καλό χωράφι ,όλοι οι κυνηγοί ήταν σε άλλο τέλειος λαγκάδι και όλα τα πουλιά ερχόντουσαν τρομαγμένα και παρά πολύ ψηλά για να τραβήξω τουφεκιές. Ευτυχώς αυτά τα 4 που έκανα ήταν επιπόλαια και τα πήρα!Τελειωσε το πρωτο μισο της πρωτης μερας(θα εχει και απογευματινο) με αναμεικτα συναισθηματα.
Μεχρι τις 10 που εκατσα,ειδα καμια 10αρια πουλια,αλλα εμπαιναν σπασμενα-τουφεκισμενα απο αλλους,με αλλοπροσαλλες πορειες και ταχυτητες με αποτελεσμα να με πιασουν στον υπνο.
Εγκατελειψα και 2 φορες ο ανυπομονος το καραουλι μου και κλασικα,περασαν απο 1 δυαδα καθε φορα
Για την ιστορια,τουφεκισα ενα που πετουσε πολυ χαμηλα και εκανα αλχημειες,σκυβοντας ωστε η τουφεκια να παει ψηλα,μην βρω κανεναν,αλλα ηταν αρσενικο.
Βαρεσα και ενα δευτερο,ψιλοτραυματισμενο απο εναν κυριο και του το εδωσα.
Αυτα τα ολιγα.Το απογευμα παλι.
Θελει ψαξιμο καθε χρονια,αρκετο καιρο πριν την εναρξη,για να βρεις που τρωνε ή την κουρνια τους.Και εγώ φίλε ενώ έκατσα σε περσινό πολύ καλό χωράφι ,όλοι οι κυνηγοί ήταν σε άλλο τέλειος λαγκάδι και όλα τα πουλιά ερχόντουσαν τρομαγμένα και παρά πολύ ψηλά για να τραβήξω τουφεκιές. Ευτυχώς αυτά τα 4 που έκανα ήταν επιπόλαια και τα πήρα!