gvp9000
Banned
Ποιο από τα 2;Που κοιτάει το κεφάλι σου τώρα?
Το πάνω στην τσέπη και το κάτω, κάτω

Ποιο από τα 2;Που κοιτάει το κεφάλι σου τώρα?
Το τελευταίο χωράφι θα ωριμάσει σύντομα Σάκη.Ήδη φαίνονται κάποια σημεία στο κέντρο ψημένα. Μάλλον το έπιασε κάποια αρρώστια.μια χθεσινη απογευματινη βωλτα στον καμπομας για να παρουμε μια εικονα τη καλιεργιες εχη και που και βεβαια παρακολουθηση στα τρυγονακια,,ωντος παιζανε λιγα πουλια αλα και αυτα πιω πωλη στα καναλια για νερακιιιι,μιας και εχη ξεραααα εδω σε εμας,,παντως εχη πωλαα λιοσπωρα τρυφιλια και καλαμποκια,,τα λιοσπωρα αλα ειναι κληστα ακωμη και αλλα πρωιμα που λενε ανοιχτα σαν ηλιοςς,,εας ελπισουμε να πανε ολα καλααα και να μπωρεσουμε να βγουμε να ξεσκασουμεεεεε ρε αδελφιαααα
is capital one bank open today
barclays near me
![]()
Σελεεεεεέπι, ζεστό σαλεεεεεέπιView attachment 29838
Πλησιάζουμε..
Όντως δεν είναι καθαρά .Πρωινή βόλτα στην ανατολική Αττική σήμερα χωρίς να δω κάποιο τρυγόνι.
Κάτι περιστέρια εμφανίζονταν που και που,αλλά δεν μου φάνηκαν για αγριοπερίστερα.Ισως να ήταν ανακατεμένα με οικόσιτα.
Kι εγώ για κάτι ντόπιους κοτσυφάδες...Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Έτσι κι αλλιώς για καρακαξες θα παω...
Έχει και εδώ αρκετούς που πέφτουν στα σύκα και στα αμπελια. Θα πάμε ΚΑΙ για κοτσύφια φετος τον Αύγουστο.......Kι εγώ για κάτι ντόπιους κοτσυφάδες...
Έχει αρκετά τρυγόνια φέτος β.ελλαδα ,ο Έβρος μέχρι στιγμής κρατάει τα πρωτεία σε κάτι πονηρά ρέματα με κάμποσο περπάτημα.Αντιγράφω και εδώ το μήνυμα μου από την...κυνηγετική γωνία...
Καλησπέρα στην παρέα....άρτι αφιχθείς από τις πρώτες διακοπές στην Χαλκιδική. Φοβερά μέρη..απίστευτη ομορφιά η Ελλαδάρα μας...και κάπου ανάμεσα στο να μετακινούμαι από παραλία σε παραλία το google map με οδήγησε από ένα χωριό ονόματι ..Κασσανδρίνο....οπότε τσουπ....τα τρυγονάκια πάνω από το αυτοκίνητο....οι συνάδελφοι από τις γύρω περιοχές ας το έχουν στο μυαλό τους.
Τάσο εάν θέλεις να πιάσεις καρτέρι πρώτης γραμμής έτσι είναι τα πράγματα.Χρειαζεται ταλαιπωρία και διανυκτέρευση στον κυνηγότοπο.Εννοείται όμως ότι πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στους κυνηγούς.Λατρέυω το κυνήγι αυτό απο μικρός, αλλά τα τελευτάια χρόνια ειδικά στο σημείο που πάω, με έχουν ξενερώσει οι τσακωμοί για ενα καρτέρι στον ηλιόσπορο, οι σκηνές που στήνονται και τα φωτάκια στα δέντρα για να μην πάει κανένας άλλος, τα διχτυα παραλλαγής κ.ο.κ... Το άσχημο είναι πως για να κάτσεις εκεί που θέλεις πρέπει να επιδοθείς σε εναν αγώνα αγχους και να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κυνήγι ίσον χαλάρωση όταν αυτό χάνεται δεν αξίζει τον κόπο.
Γιατί είναι ανημερωτοι........
Γιατί κλειδώνουν οι δημοκράτες της ΚΣΕ και της Δ' ΚΟΣΕ τα σχόλια κάτω απ' τα βίντεο;
Τι φοβούνται; Το διάλογο; Γιατί;
περιμένω να τοποθετηθεί ο @Alex37 είναι ο μόνος που μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα και τα λεγόμενα του πάρεδρου, τον έχει σπουδάσει!!
Γιατί κλειδώνουν οι δημοκράτες της ΚΣΕ και της Δ' ΚΟΣΕ τα σχόλια κάτω απ' τα βίντεο;
Τι φοβούνται; Το διάλογο; Γιατί;
Γιάννη σωστά τα λες και εγώ όπου δω πολλούς την κοπανάω ... αλλά με αυτό τον τρόπο δυστυχώς τα "άγρια" διώχνουν τα "ήμερα"... (υποθέτω ξέρεις την σχετική παροιμία "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα" ισχύει σε όλες τις δραστηριότητες χόμπυ, δουλειές, κ.λ.π. )Τάσο εάν θέλεις να πιάσεις καρτέρι πρώτης γραμμής έτσι είναι τα πράγματα.Χρειαζεται ταλαιπωρία και διανυκτέρευση στον κυνηγότοπο.Εννοείται όμως ότι πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στους κυνηγούς.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να αποφύγεις όλη αυτή τη "μάχη" καλύτερα να βρεις σημεία με λιγότερα πουλιά που θα είσαι μόνος σου ή με λίγα άτομα τριγύρω ή να πιάσεις ένα καρτέρι μακρύτερα από το ηλιόσπορο και να τουφεκας όσα πουλιά σπάνε προς τα εσένα.
Ετσι ακριβώς! Ειδικά στην περίπτωση αυτή που εγώ λέω, βρήκαμε με τον πατέρα μου ένα ωραίο καρτεράκι καμιά 15 αρια χρόνια πριν. Τότε ήμασταν μόνοι μας με κυνηγούς διάσπαρτους τριγύρω. Εδω και 4 χρόνια το πράγμα άλλαξε... Οπως πολύ σοφά είπες έπεσαν τα κοράκια. Τεσπα όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς έχω κανει πολλά καλά τρυγονοκυνήγια τώρα ούτως ή αλλως μάλλον το τρυγόνι θα παψει να είναι στη ρυθμιστική. Δεν έχει κανείς ρεζερβέ καρτέρι εννοείται. Είναι όμως απογοήτευση να μην μπορείς να πλησιάσεις κάν στο χιλιόμετρο απο εκεί που κυνηγούσες.Γιάννη σωστά τα λες και εγώ όπου δω πολλούς την κοπανάω ... αλλά με αυτό τον τρόπο δυστυχώς τα "άγρια" διώχνουν τα "ήμερα"... (υποθέτω ξέρεις την σχετική παροιμία "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα" ισχύει σε όλες τις δραστηριότητες χόμπυ, δουλειές, κ.λ.π. )
Υπάρχουν πολλοί που δεν σέβονται τους υπόλοιπους, γιατί κυρίως δεν σέβονται οι ίδιοι τον εαυτό τους ..."κοράκια τους λέω" δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! ... μόνο να τους αποφεύγεις και να τους σταμπάρεις ... μπορεί να χρειαστεί!![]()