Απόψε οι συνθήκες δείχνουν κάτι παραπάνω από ευνοϊκές..... Είναι και η ημερομηνία τέτοια που όποιος μπορεί να βγει μπορεί να σταθεί τυχερός....
Τάσο μάζεψα λίγο για τις κότεςΩραιος Χρηστο,ατουφεκιστος δεν φευγεις!Δικαιολογημενα εχει η Πρεβεζα καλη φημη για τα περασματα της..
Μαζεψες κ λιγο καλαμποκι για ποπ κορν??![]()
Ειδα ενα τρυγονι κ ακουσα ελαχιστες ντουφεκιεςΔηλαδή...???
Βλάσση δεν λέω παραμύθια, δεν θα γράψω περιοχές αλλά τα άτομα είναι αξιόπιστα. Τώρα αν σου πω ότι το απόγευμα πήγε φίλος στη Μέση Κέρκυρα ( εκεί που πηγαίνω εγω) και είδε πάνω από 30-40 τρυγόνια σε περπατητο και μετά στο καρτέρι θα με πιστέψεις; μονο απο έναν ευκαληπτοόπως μου είπε έφυγαν καμιά δεκαριά μαζί. Εξάλλου δεν εχω λογο να γράψω παραμύθια όπως δεν εχω κάνει ποτέ άλλωστε.Μη λετε ανακριβιες παιδια
Γιαννη δεν ηταν περασμα.καπως αλλιως πεστο.ναι,κατι φανηκε,αναπτερωθηκαμε λιγο,αλλα δεν εκανς μπασιμο.Στα κρητικα χτυπηθηκε ενα τρυγωνι,αυτο τι σου λεει;Βλάσση δεν λέω παραμύθια, δεν θα γράψω περιοχές αλλά τα άτομα είναι αξιόπιστα. Τώρα αν σου πω ότι το απόγευμα πήγε φίλος στη Μέση Κέρκυρα ( εκεί που πηγαίνω εγω) και είδε πάνω από 30-40 τρυγόνια σε περπατητο και μετά στο καρτέρι θα με πιστέψεις; μονο απο έναν ευκαληπτοόπως μου είπε έφυγαν καμιά δεκαριά μαζί. Εξάλλου δεν εχω λογο να γράψω παραμύθια όπως δεν εχω κάνει ποτέ άλλωστε.
Τι να πω βρε Βλάσση, τα παιδιά που μίλησα είναι αξιόπιστα τσεκαρισμένα χρόνια. Φυσικά δεν αμφιβάλω και στα δικά σου λεγόμενα. Ειδικότερα στο απογευματινό ο φίλος έκανε και 6 τρυγόνια.Γιαννη δεν ηταν περασμα.καπως αλλιως πεστο.ναι,κατι φανηκε,αναπτερωθηκαμε λιγο,αλλα δεν εκανς μπασιμο.Στα κρητικα χτυπηθηκε ενα τρυγωνι,αυτο τι σου λεει;
Μπορεί να είμαστε και στο ίδιο μέρος αν έρθεις κατά εδώ πάνω ......εγώ σκέφτηκα να βάλω μια καντίνα εκεί θα χεστω στα φράγκα χαχακαλημερα παιδια ευχομαι να καητε στο τουφεκιδη σημερα,εμεις περιμενουμε το ανοιγμα στης ζωνες.
Μπράβο Χρήστο, πολύ ωραίος και ωραία πουλιά!Σήμερα είχαμε καλό ξεκλαρωμα και μετά μέχρι τις 8:15 μπήκαν μερικά κοπαδακια, κατάφερα 5 μεγάλα...
τα χεις λυγισει φετος ,αρχηγος εισαι,καλη συνεχεια και το απογευμα πατριωτη.Σήμερα είχαμε καλό ξεκλαρωμα και μετά μέχρι τις 8:15 μπήκαν μερικά κοπαδακια, κατάφερα 5 μεγάλα...
Μπράβο Χρηστάρα!Σήμερα είχαμε καλό ξεκλαρωμα και μετά μέχρι τις 8:15 μπήκαν μερικά κοπαδακια, κατάφερα 5 μεγάλα...
Μπραβο Χρηστο αλλα ασε κανενα ρε φιλε μπας και κατηφορισει πος τα δω!!!Σήμερα είχαμε καλό ξεκλαρωμα και μετά μέχρι τις 8:15 μπήκαν μερικά κοπαδακια, κατάφερα 5 μεγάλα...
Μπράβο Χρήστο, πολύ ωραίος και ωραία πουλιά!![]()
τα χεις λυγισει φετος ,αρχηγος εισαι,καλη συνεχεια και το απογευμα πατριωτη.
Μπράβο Χρηστάρα!
Ωραίος!
Μπράβο Χρήστο!
Συνέχισε έτσι δυναμικά!
Μπραβο Χρηστο αλλα ασε κανενα ρε φιλε μπας και κατηφορισει πος τα δω!!!![]()
[/QUOTE
Σας ευχαριστώ όλους μάγκες, φέτος με πάνε πολύ τα τρυγωνακια...