Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα παιδια σημερα στα χανια στο ακρωτηρι φανικαν λιγα πουλια ειδα και δυο σμαρακια ενα με 5 πουλια και ενα πιο μεγαλο με 12 αλλα μακρια ουταν καν τα τουφεκισαν απο γυρο γυρο αν και ειχε αρκετο κοσμο, εγω καταφερα το πρωι στο κσεκλαρωμα 2 και μετα αλλα 2 μονα συνολο 4 πουλια.

Ωραιος Χρηστο,ατουφεκιστος δεν φευγεις!Δικαιολογημενα εχει η Πρεβεζα καλη φημη για τα περασματα της...congrats.
Μαζεψες κ λιγο καλαμποκι για ποπ κορν??.sarcastic.
Τάσο μάζεψα λίγο για τις κότες.sarcastic.για να δούμε αύριο το πρωί θα έχει κανά τρυγωνακι;

Μη λετε ανακριβιες παιδια
Βλάσση δεν λέω παραμύθια, δεν θα γράψω περιοχές αλλά τα άτομα είναι αξιόπιστα. Τώρα αν σου πω ότι το απόγευμα πήγε φίλος στη Μέση Κέρκυρα ( εκεί που πηγαίνω εγω) και είδε πάνω από 30-40 τρυγόνια σε περπατητο και μετά στο καρτέρι θα με πιστέψεις; μονο απο έναν ευκαληπτοόπως μου είπε έφυγαν καμιά δεκαριά μαζί. Εξάλλου δεν εχω λογο να γράψω παραμύθια όπως δεν εχω κάνει ποτέ άλλωστε.

Βλάσση δεν λέω παραμύθια, δεν θα γράψω περιοχές αλλά τα άτομα είναι αξιόπιστα. Τώρα αν σου πω ότι το απόγευμα πήγε φίλος στη Μέση Κέρκυρα ( εκεί που πηγαίνω εγω) και είδε πάνω από 30-40 τρυγόνια σε περπατητο και μετά στο καρτέρι θα με πιστέψεις; μονο απο έναν ευκαληπτοόπως μου είπε έφυγαν καμιά δεκαριά μαζί. Εξάλλου δεν εχω λογο να γράψω παραμύθια όπως δεν εχω κάνει ποτέ άλλωστε.
Γιαννη δεν ηταν περασμα.καπως αλλιως πεστο.ναι,κατι φανηκε,αναπτερωθηκαμε λιγο,αλλα δεν εκανς μπασιμο.Στα κρητικα χτυπηθηκε ενα τρυγωνι,αυτο τι σου λεει;

Γιαννη δεν ηταν περασμα.καπως αλλιως πεστο.ναι,κατι φανηκε,αναπτερωθηκαμε λιγο,αλλα δεν εκανς μπασιμο.Στα κρητικα χτυπηθηκε ενα τρυγωνι,αυτο τι σου λεει;
Τι να πω βρε Βλάσση, τα παιδιά που μίλησα είναι αξιόπιστα τσεκαρισμένα χρόνια. Φυσικά δεν αμφιβάλω και στα δικά σου λεγόμενα. Ειδικότερα στο απογευματινό ο φίλος έκανε και 6 τρυγόνια.

καλημερα παιδια ευχομαι να καητε στο τουφεκιδη σημερα :) ,εμεις περιμενουμε το ανοιγμα στης ζωνες.
Μπορεί να είμαστε και στο ίδιο μέρος αν έρθεις κατά εδώ πάνω ......εγώ σκέφτηκα να βάλω μια καντίνα εκεί θα χεστω στα φράγκα χαχα .vert funny.

Σήμερα είχαμε καλό ξεκλαρωμα και μετά μέχρι τις 8:15 μπήκαν μερικά κοπαδακια, κατάφερα 5 μεγάλα...
τα χεις λυγισει φετος ,αρχηγος εισαι,καλη συνεχεια και το απογευμα πατριωτη.

Έκανα και εγω τη βόλτα μου σήμερα στα γνωστά μου κομμάτια στη Μέση.
Από βραδυς που ξαστερωσε είχα μια σκέψη πως τα πουλιά θα φύγουν αλλά ελπιζα σε κάνα επόμενο πέρασμα. Τελικά δεν δικαιώθηκα, τα πουλιά έφυγαν, στο σύνολο είδα 11-12 τρυγόνια αλλά όχι περάσματος. Πουλιά πιασμένα από χθες, τουφέκισα με τα χίλια ζόρια τρία αλλά μάλλον του έδωσα ώθηση να ξεκινήσουν το ταξείδι τους......sarcastic.
Οι μαρτυρίες ατόμων αλλά και τα φρέσκα φυσηγγια έδειξαν ότι χθες έπεσε τουφεκιση στη περιοχή. Άργησα μια μέρα, δεν πειράζει, εξάλλου δεν είναι και η πρώτη φορά.

Μπράβο Χρήστο, πολύ ωραίος και ωραία πουλιά!.shake hands.
τα χεις λυγισει φετος ,αρχηγος εισαι,καλη συνεχεια και το απογευμα πατριωτη.
Μπράβο Χρηστάρα!
Ωραίος!
Μπράβο Χρήστο!
Συνέχισε έτσι δυναμικά!
Μπραβο Χρηστο αλλα ασε κανενα ρε φιλε μπας και κατηφορισει πος τα δω!!! .sarcastic. .hunter.
[/QUOTE
Σας ευχαριστώ όλους μάγκες, φέτος με πάνε πολύ τα τρυγωνακια...

Status
Not open for further replies.
Back