Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποτέ δεν ξέρεις....μέχρι και 1-2 μέρες μετά του Σταυρού κάτι μπορεί να γίνει!!!
Γείτονα Μάκη....Κάθε χρόνο περνάνε του σταυρού...Τουλάχιστο τα απομηνάρια. ;)
Το υποστηρίζουν ακόμη οι παλαίμαχοι κυνηγοί.....;)

Και τελη Σεμπτεμβρη μπορει να φανουν αλλα εχω παψει εδω κ χρονια να πιστευω στα Σεπτεμβριανα περασματα της Κεφαλονιας..τα ιδια κ τα ιδια καθε χρονο..

Απ' οτι φαινεται μεχρι Πρεβεζα κατεβαινουν τα πουλια, μετα χανονται,
μπαινουν ιονιο και την κανουν απο τις Στροφαδες μαλλον νυχτα.
Γι αυτο εμεις εδω στα νοτια δεν βλεπουμε τιποτα...
Σωστός! Μάλλον έτσι γίνεται...

Γείτονα Μάκη....Κάθε χρόνο περνάνε του σταυρού...Τουλάχιστο τα απομηνάρια. ;)
Το υποστηρίζουν ακόμη οι παλαίμαχοι κυνηγοί.....;)
Και τελη Σεμπτεμβρη μπορει να φανουν
Παιδιά πάντα του Σταυρού λεγόταν ότι είναι η κατ'εξοχή μέρα γιά πέρασμα. Φυσικά και τα πουλάκια δεν κρατάνε πάνω τους ημερολόγιο, αλλά πολλές φορές, ειδικά παλαιότερα, επιβεβαιώθηκε αυτό!
Πάντως αρκετές φορές έγινε πέρασμα γύρω στις 16-17, και ακόμα μία φορά θυμάμαι πέρασμα 21-22 του μηνός με τα τελευταία πιτσούνια...
Το συμπέρασμα; Μην απογοητεύεστε! Έχουμε μέρες ακόμα μπροστά μας!.hunter..hunter.1

Σωστός, εκτός κι αν δεν μιλάνε για να μην γίνει λαϊκό προσκύνημα...;)
Καποιος φιλος ήταν χθες και δεν ειχε τιποτα ,αν εξαιρέσει δυο τουφεκιές που ακούστηκαν .
Οσο για το λαϊκό προσκύνημα ουτως ή άλλως γίνεται και προσπαθησε να μεινει καπως παραπέρα .Μαλιστα οι "πιστοί" ήταν τοσοι πολλοί ,που λαχταρησε !

Μίλτο και εδω συννεφιά εχει. Χθες το βράδυ κατά τις 00:30 έβλεπα από το χωριό βαθιά μέσα στη θάλασσα άστραπες και σκέφτηκα ότι θα τα κλείσει ο καιρός, όντως έτσι έγινε. Τα επρωξε προς το νησί γι'αυτό μέχρι της 11:00 σήμερα έβλεπαν πουλιά, τα περισσότερα βέβαια σε τεράστιο ύψος αλλά έμπαιναν.
Παντως εδω στη Νοτια Κερκυρα, Λευκιμμη και Καβο μερια δεν ειδαμε τρυγονι, μονο συκοφαγους...

Last edited:
Σήμερα μεγάλη μερα για τις Κυκλάδες χώρις την παρουσία τη δική μου πια αλλά του αδερφού μου και του πατέρα μου. Ναι σήμερα είχε τρυγονια όπως τα προηγούμενα χρόνια.Είμαι άτυχος και τυχερός που ζω στο νησί τα περάσματα κάθε χρόνο. Η συνέχεια στην Λαυρεωτική!
Μη λετε ανακριβιες παιδια
vvlassis απο που εισαι?

Status
Not open for further replies.
Back