Την καταδικη μου μεσα
Εκτός κι αν πάμε με το Qashqai
Και το starlet μου λίγα καίει...
Θα κανονίσουμε ενα κυνηγάκι φέτος αν ψήνεστε

sorry παιδιά για το .off

Την καταδικη μου μεσα
Εκτός κι αν πάμε με το Qashqai
Εννοειτε γειτοναΚαι το starlet μου λίγα καίει...
Θα κανονίσουμε ενα κυνηγάκι φέτος αν ψήνεστε
sorry παιδιά για το .off![]()
Ομορφιές...ομορφιές... κ σε κανά δυό μήνες θα μαζεύεις κ κάστανα από εκεί...Καλησπερα! Νεο μερος σημερα!! Ειδα 7-8 τρυγονια και μια φασσα...εντος βολης 1 τρυγονι το οποιο και πηρα..τα αλλα και η φασσα στην απεναντι πλαγια,θα τα κερασω αλλη φορα..το κορυφαιο οτι το μερος ηταν γεματο ριγανη και βρηκα 3-4 βαζα!!!
![]()
![]()
Συνηθως μετα τους ευκαλυπτους δεξια.Γιάννη στο Ριμπας κάθεστε κοντά στην κεραία;
Μπράβο συνονοματε, καλή αρχή. Αυτή ή ρίγανη φιλέ είναι φάρμακο.Καλησπερα! Νεο μερος σημερα!! Ειδα 7-8 τρυγονια και μια φασσα...εντος βολης 1 τρυγονι το οποιο και πηρα..τα αλλα και η φασσα στην απεναντι πλαγια,θα τα κερασω αλλη φορα..το κορυφαιο οτι το μερος ηταν γεματο ριγανη και βρηκα 3-4 βαζα!!!
![]()
![]()
Αμάν ρε Τάσο .goodboy.απο ολόκληρο μύνημα αυτό πρόσεξες;Ε χμ χμ ξερετε..
Δηλαδη θέλω να πω...
Μήπως θα μπορουσατε κύριε Γιαννη να μου πειτε αυτο το ξεθωριασμενο κοκκινο φυσιγγι τι μάρκα ειναι ???
Μην βαρατε ολοι μαζί ρε παιδια ωχ ωχ τα πλευρά μου .smashfrak..hit.![]()
Αύριο το πρωϊ Αρι, Αύριο το πρωϊ... μπήκα σήμερα σε ένα κυν. κατάστημα, φευγοντας από τη δουλεια και πήρα ένα κουτί NSI Classica και η τιμή έκπληξη 7,00 ευρώ σε προσφορά (δυστηχώς είχα μόνο 10 ευρώ μαζί μου.hit.)Ωραια φωτο Πανουτσο...
Για να δουμε το ΣΚ που θα μυρισουμε θυμαρι κ θα αγναντεψουμε θαλασσα αν θα δουμε κανενα σπαθατο...
Σημερινή βόλτα με 1 τρυγονάκι στην τσάντα ...
Συνολικά είδα άλλα 2 πουλιά...
Με καβάλησε ενα wild pigeon το οποίο ήταν φάση κατα την οποία είχα τριπλάρει τερματοφύλακα τον είχα περάσει και σε κενή εστία ...έγινα ...Τζίμης Πατίκας και άουτ...
image hosting without account