Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε Κωνσταντίνε είναι το Browning B525 το μοντέλο Hunter Advance με demi πιστολέ λαβή το οποίο δεν βγαίνει πια στην παραγωγή.
Τσοκάκια έχω της Briley τα τέσσερα και τρία αστέρια τα οποία δεν βγαίνουν από τις κάννες παρά μόνο για καθάρισμα...
Εκτός από όπλαρα έχεις και τσοκαρες.

Αυτό το ντεμι πιστολε μ αρεσει παρα πολυ σ ολα τα οπλα...
Όντως Βασίλη, τύπου prince of Wales κοντάκι, ''ζυγίζει'' ωραία στο μάτι μου, τόσο σε super poze όσο και σε πλαγιόκαννα, ενώ το αγγλέ ταιριάζει, αισθητικά, περισσότερο σε πλαγιόκαννο.

Όντως Βασίλη, τύπου prince of Wales κοντάκι, ''ζυγίζει'' ωραία στο μάτι μου, τόσο σε super poze όσο και σε πλαγιόκαννα, ενώ το αγγλέ ταιριάζει, αισθητικά, περισσότερο σε πλαγιόκαννο.
Και η caeser guerini έχει καραμπίνα με ντεμί πιστολέ και είναι κούκλα!!!

Και η caeser guerini έχει καραμπίνα με ντεμί πιστολέ και είναι κούκλα!!!
Αν και βγαίνουμε.off topic., πιστευώ Βασίλη οτι η ογκώδης σιλουέτα της καραμπίνας παει περισσότερο με πιστολέ κοντάκι, όπως και κάποια σκοπευτικά super poze με υπερυψωμένες ρίγες, ογκώδης κοντάκια και πάπιες, βέβαια αυτό είναι προσωπική άποψη γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός ''περι ορέξεως κολοκυθόπιτα''

• Like
Reactions: DrV
Μπραβο ρε παλικαρια για τις εξορμησεις σας παντα τετοια .well done.
Τυχεροι οσοι ζειτε εκτος της Αττικης
Μια εξορμηση για εμας μεταφραζεται απο 30-50 ευρωπουλα .buy buy.
Την καταδικη μου μεσα .fiurius.

Εκτός κι αν πάμε με το Qashqai .my man.

Σημερινή βόλτα είδα ενα ζεύγος σε πολύ καλή απόσταση το οποίο και ντουφέκισα αλλά η άτιμη υπερβολική σιγουριά είναι μαθηματικά βέβαιο πως οδηγεί σε ... αποτυχία...
Κατα τα λοιπά μια καρακάξα κεραυνοβολήθηκε σε μεγάλη απόσταση με IM και 33 γρ

Σημερινή βόλτα είδα ενα ζεύγος σε πολύ καλή απόσταση το οποίο και ντουφέκισα αλλά η άτιμη υπερβολική σιγουριά είναι μαθηματικά βέβαιο πως οδηγεί σε ... αποτυχία...
Κατα τα λοιπά μια καρακάξα κεραυνοβολήθηκε σε μεγάλη απόσταση με IM και 33 γρ
Εσύ εριξες τις τρεις ντουφεκιές στο Ριμπας;
Έτσι μου ανέφεραν το πρωί.

Status
Not open for further replies.
Back