Μπράβο Γιώργο, φαίνονται και μεγάλα πουλιά.
Ωραία η ντέμι πιστολέ λαβή, τύπου prince of Wales, ταιριάζει πολύ σε super poze.

Μπράβο Γιώργο, φαίνονται και μεγάλα πουλιά.
Ωραία η ντέμι πιστολέ λαβή, τύπου prince of Wales, ταιριάζει πολύ σε super poze.
Ποτέ δε λέω ποτέ, πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα είναι σύντομα πιστεύω...Κανόνισε να λοξοδρομησεις Βασίλη και να σε δω με ποζε...
Εκτός από όπλαρα έχεις και τσοκαρες.Φίλε Κωνσταντίνε είναι το Browning B525 το μοντέλο Hunter Advance με demi πιστολέ λαβή το οποίο δεν βγαίνει πια στην παραγωγή.
Τσοκάκια έχω της Briley τα τέσσερα και τρία αστέρια τα οποία δεν βγαίνουν από τις κάννες παρά μόνο για καθάρισμα...
Όντως Βασίλη, τύπου prince of Wales κοντάκι, ''ζυγίζει'' ωραία στο μάτι μου, τόσο σε super poze όσο και σε πλαγιόκαννα, ενώ το αγγλέ ταιριάζει, αισθητικά, περισσότερο σε πλαγιόκαννο.Αυτό το ντεμι πιστολε μ αρεσει παρα πολυ σ ολα τα οπλα...
Και η caeser guerini έχει καραμπίνα με ντεμί πιστολέ και είναι κούκλα!!!Όντως Βασίλη, τύπου prince of Wales κοντάκι, ''ζυγίζει'' ωραία στο μάτι μου, τόσο σε super poze όσο και σε πλαγιόκαννα, ενώ το αγγλέ ταιριάζει, αισθητικά, περισσότερο σε πλαγιόκαννο.
Αν και βγαίνουμε.offΚαι η caeser guerini έχει καραμπίνα με ντεμί πιστολέ και είναι κούκλα!!!
Προετοιμάζομαι φιλαράκι για όταν έρθουν οι βασίλισσεςΟπα φιλαρακι και τρυγονακιας.χαχαχα.
Μπραβο ρε παλικαρια για τις εξορμησεις σας παντα τετοια
Τυχεροι οσοι ζειτε εκτος της Αττικης
Μια εξορμηση για εμας μεταφραζεται απο 30-50 ευρωπουλα .buy buy.
Την καταδικη μου μεσα![]()
Ωραίος Γιώργο. Εσύ και ο Βασίλης σήμερα ομορφηνατε το σάιτ με τις φώτο σας. Άντε να παίρνουν κι'αλλοι σειρά σιγά σιγά, να ανάψουν τα αίματα.
Το ερωτευτηκα .buy..buy.Εκτός κι αν πάμε με το Qashqai![]()
Γιάννη αν θες να προετοιμαζεσε για τις βασίλισσες τότε πηγενε για ορτυκια...Έχουν την ίδια τουφεκιά με την μπεκατσα..Προετοιμάζομαι φιλαράκι για όταν έρθουν οι βασίλισσες![]()
ορτυκια...Έχουν την ίδια τουφεκιά με την μπεκατσα..![]()
Αυτό ακριβώς εννοω..Ότι δεν έχουν καμία σχέση..Τι εννοείς ακριβώς? Καμία σχέση το ένα θήραμα με το άλλο..
Άστον είναι πρωί ακόμα για κείνον, μετά τις 4 ξυπνάειΑυτό ακριβώς εννοω..Ότι δεν έχουν καμία σχέση..
Χιουμοριστικά το έγραψα..
Εσύ εριξες τις τρεις ντουφεκιές στο Ριμπας;Σημερινή βόλτα είδα ενα ζεύγος σε πολύ καλή απόσταση το οποίο και ντουφέκισα αλλά η άτιμη υπερβολική σιγουριά είναι μαθηματικά βέβαιο πως οδηγεί σε ... αποτυχία...
Κατα τα λοιπά μια καρακάξα κεραυνοβολήθηκε σε μεγάλη απόσταση με IM και 33 γρ
Θα πουν τα τρυγονια: ρε σεις ολο απο αυτο το καρτερι περναμε, ας περασουμε κι απ το αλλο λιγο....Θα πας στο καρτερι του πατερα σου, και αυτος στο δικο σου. Και θα περασουν απο αυτον παλι ολα![]()