Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα! Νεο μερος σημερα!! Ειδα 7-8 τρυγονια και μια φασσα...εντος βολης 1 τρυγονι το οποιο και πηρα..τα αλλα και η φασσα στην απεναντι πλαγια,θα τα κερασω αλλη φορα..το κορυφαιο οτι το μερος ηταν γεματο ριγανη και βρηκα 3-4 βαζα!!!

fLYpjuF.jpg

G4amQX4.jpg

Καλησπερα! Νεο μερος σημερα!! Ειδα 7-8 τρυγονια και μια φασσα...εντος βολης 1 τρυγονι το οποιο και πηρα..τα αλλα και η φασσα στην απεναντι πλαγια,θα τα κερασω αλλη φορα..το κορυφαιο οτι το μερος ηταν γεματο ριγανη και βρηκα 3-4 βαζα!!!

fLYpjuF.jpg

G4amQX4.jpg
Ομορφιές...ομορφιές... κ σε κανά δυό μήνες θα μαζεύεις κ κάστανα από εκεί...

fLYpjuF.jpg

G4amQX4.jpg
Μπράβο συνονοματε, καλή αρχή. Αυτή ή ρίγανη φιλέ είναι φάρμακο.
Ή franchi είναι ή sporting;

Σε ευχαριστώ Γιάννη! Η franchi της φωτο,εχει βάση απο light και κανη απο sporting..εχω και την βάση της sporting που εχει δυο πίατα διακοσμητικά...ίδια πραγματα ειναι και οι δυο όσον αφορά τη βάση..η κανη αλλάζει..την είχα αφήσει ετσι και βαριέμε να την αλλάξω,να βάλω δηλαδη την βάση της sporting..Γιάννη καρτερι οτιδήποτε είδος δεν ξαναβγαίνει η κανη της sporting ( 76 ποντους,18,6 αυλός μαμησιο porting,10mm ρίγα)..

iaIQvxG.jpg

Καλησπέρα. Άδεια σήμερα ή πουλιαστρα, το ένα και μοναδικό τρυγόνι που μου πέρασε ήταν "αρσενικό" και πολλή μάλιστα. Άκουσα μια τουφέκια μακριά μπροστά μου και το βλεπω να έρχεται καρφί επάνω μου με τούρμπο,νιτρα και ότι άλλο είχε .asking. μόλις μπαίνει στα 20 μέτρα περίπου σηκωνομαι και μου κάνει βουτιά χαμηλά και αριστερά, ακόμα θα τρέχει, καρυδάτο το συγκεκριμένο τρυγόνι .sarcastic..

Ε χμ χμ ξερετε..
Δηλαδη θέλω να πω...
Μήπως θα μπορουσατε κύριε Γιαννη να μου πειτε αυτο το ξεθωριασμενο κοκκινο φυσιγγι τι μάρκα ειναι ???
Μην βαρατε ολοι μαζί ρε παιδια ωχ ωχ τα πλευρά μου .smashfrak..hit..very funny..very funny..very funny.

Ε χμ χμ ξερετε..
Δηλαδη θέλω να πω...
Μήπως θα μπορουσατε κύριε Γιαννη να μου πειτε αυτο το ξεθωριασμενο κοκκινο φυσιγγι τι μάρκα ειναι ???
Μην βαρατε ολοι μαζί ρε παιδια ωχ ωχ τα πλευρά μου .smashfrak..hit..very funny..very funny..very funny.
Αμάν ρε Τάσο .goodboy.απο ολόκληρο μύνημα αυτό πρόσεξες;.sarcastic. Δε μπορώ να μη σου πω γιστι δε θα κοιμιθεις όλοι νυχτα.buy buy..evil.
Imperial ισπανικό είναι φίλε, 27 γρ.

Χα Χα Χα Χα Χα!!!!!!!!!!Εννοειται οτι πρόσεξα και το μυνημα σου Γιάννη αλλα το μάτι καρφωνετε εκει που εχει συνηθισει να κοιταει.smashfrak..smashfrak.
Μου περασε η ιδεα οτι ειναι ιμπεριαλ αλλά νόμιζα οτι ειναι πρασινα σαν τα 12αρια..
Ευχαριστω για την απαντηση και..προπάντων για την ανοχή σου. .:):)

Παίδες άκυρο και offtopic οταν ανεβάζεται φώτο σε κάποιο uploading site έχει μια επιλογη resize(800χ600)..Είναι το ιδανικό μέγεθος για να εμφανίζονται οι φώτο στο forum..

Σημερινή βόλτα με 1 τρυγονάκι στην τσάντα ...
Συνολικά είδα άλλα 2 πουλιά...

Με καβάλησε ενα wild pigeon το οποίο ήταν φάση κατα την οποία είχα τριπλάρει τερματοφύλακα τον είχα περάσει και σε κενή εστία ...έγινα ...Τζίμης Πατίκας και άουτ...

image hosting without account

Ωραια φωτο Πανουτσο...
Για να δουμε το ΣΚ που θα μυρισουμε θυμαρι κ θα αγναντεψουμε θαλασσα αν θα δουμε κανενα σπαθατο...
Αύριο το πρωϊ Αρι, Αύριο το πρωϊ... μπήκα σήμερα σε ένα κυν. κατάστημα, φευγοντας από τη δουλεια και πήρα ένα κουτί NSI Classica και η τιμή έκπληξη 7,00 ευρώ σε προσφορά (δυστηχώς είχα μόνο 10 ευρώ μαζί μου.hit.)

Σημερινή βόλτα με 1 τρυγονάκι στην τσάντα ...
Συνολικά είδα άλλα 2 πουλιά...

Με καβάλησε ενα wild pigeon το οποίο ήταν φάση κατα την οποία είχα τριπλάρει τερματοφύλακα τον είχα περάσει και σε κενή εστία ...έγινα ...Τζίμης Πατίκας και άουτ...

image hosting without account

Λαμπρο καφε βλεπω Πανο. Για πες εντυπωσεις. Δεν το εχω ριξει ποτε καλοκαιρι

Status
Not open for further replies.
Back