Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άρι μάλλον τοπικές μετακινήσεις είναι.;)
Ακόμα βλέπουμε μεγάλα τρυγόνια.
Ε σιγουρα Γιωργο, δεν αδειασαν τα τρυγονια... Απλα μειωθηκαν αισθητα μου ειπαν, κ φετος εχει πολλα επανω το ξερεις... ;)
Τι να τον πιεις εσυ ρε Ακη? Κατσε εκει να κανεις εναρξη να το χαρεις... .pop.

πέρσι το ίδιο σκηνικό έκανε με βροχές 2-3 μέρες πρίν ανέβω χωριό,μάλιστα ένα απόγευμα φάγαμε και ψιλόβροχο στο καρτέρι αλλά πέρναγαν απτόητα,,,,,με ενδιαφέρει περισσότερο να μην έχει διάρκεια παρά το ότι θα ρίξει δεν με φοβίζει αυτό,,,,στην κούρνια και ξαναβγαίνουν,,για μετανάστευση δύσκολα,,,,μετά τις βροχές γίνονται τα καλύτερα νούμερα,,,,;)

παρακωλουθο εδω και μερες 200μετρα απο το σπιτιμου να παιζουνε αρκετα τρυγονακια σε ρεμα με νερο,,αλα πωλα πιτσουνακια εχη ενδιαμεσα,,,,,,,,το πρωι με την εναρξη ορτυκακια και το σουρουπο στην κουρνα τρυγονακιααααα.my man.

παρακωλουθο εδω και μερες 200μετρα απο το σπιτιμου να παιζουνε αρκετα τρυγονακια σε ρεμα με νερο,,αλα πωλα πιτσουνακια εχη ενδιαμεσα,,,,,,,,το πρωι με την εναρξη ορτυκακια και το σουρουπο στην κουρνα τρυγονακιααααα.my man.
Γεια σου Σάκη,από τα χωριά του μπατζανη μου! Θα τα κάψετε πρώτη μέρα! Να δω ποτέ θα μπορέσω να ανέβω να κάναμε κανένα κυνήγι μαζί!

Ποιο βουνο???.xm.

Απαγορευεται εκει που λες μεχρι τις 14/9.Η Ζωνη ειναι αριστερα του δρομου Λουτρων Αιδηψου-Ιστιαιας.Στους καμπους δηλαδη.Μην μπερδευτειτε και παρετε τα βουνα και σας τσακωσουν.sarcastic..Εκει που λες φιλε,στις Ροβιες εχω πετυχει και γω τρυγονακια.Στο βουνο απο πανω.;)
Ότι έχει πουρνάρια το λέω βουνο εγώ...και ας είναι και κάμπος Θοδωρή!!! Έχουμε ραντεβού εκεί ετσι!!?

Γεια σου Σάκη,από τα χωριά του μπατζανη μου! Θα τα κάψετε πρώτη μέρα! Να δω ποτέ θα μπορέσω να ανέβω να κάναμε κανένα κυνήγι μαζί!
γιασου φιλε γιανηηηηη ωντος τα μερημας εινα τρυγονο ορτυκοτοπιαααα και καθε χρονια λιγα πωλα τα συναντας και της τουφεκιεσου της κανης θα χαρω να ανεβης και να κυνηγησουμε μαζι και τσιχλονια να χωρτασης τουφεκιδηηηη.shoot..shoot..shoot..shoot.

Xθες το απογευμα εκανα την πρωτη αναγνωριστικη να δω αν υπαρχει κινηση
σε ενα μερος που ειχα σταμπαρη απο περισι...
Μετα τις 6 η ωρα αρχισαν τα τρυγονακια να κυκλοφορανε,
μεχρι κατα τις 7 περιπου ειδα αρκετα...
τα δυο μαλιστα περασαν πανω απο το κεφαλι μου στα 15 μετρα.
Ηταν ολα απ' τα μεγαλα, πιτσουνακι κανενα.
Αν μεχρι την εναρξη υπαρχουν ακομα πιστευω θα κανουμε καλο παιχνιδι.

ΥΓ. Προβλεπω να παiρνουν φωτια τα BROWNING... .hunter.;):)

Status
Not open for further replies.
Back