Με το φεγγαρι ειχαμε αλλαγες στα βορεια μαθαινω παντως... Πολλα πουλακια μας χαιρετισαν...[/QUOTE
Λες να τον πιουμε?
Με το φεγγαρι ειχαμε αλλαγες στα βορεια μαθαινω παντως... Πολλα πουλακια μας χαιρετισαν...[/QUOTE
Λες να τον πιουμε?
Με το φεγγαρι ειχαμε αλλαγες στα βορεια μαθαινω παντως... Πολλα πουλακια μας χαιρετισαν...
Ε σιγουρα Γιωργο, δεν αδειασαν τα τρυγονια... Απλα μειωθηκαν αισθητα μου ειπαν, κ φετος εχει πολλα επανω το ξερεις...Άρι μάλλον τοπικές μετακινήσεις είναι.
Ακόμα βλέπουμε μεγάλα τρυγόνια.
Οποτε θα τον πιουμε....xm.
Η θα γινει καμμια εσωτερικη μετακινηση και θα ξεκολιαστουμε στο τουφεκιδι.![]()
συνδυασμος φεγγαρι+βροχη σε αρκετες περιοχες .....αντε γεια?Oντως ετσι... κι απο πληροφοριες που ειχα προσφατα μαλλον επιβεβαιωνεται αυτο.
Γεια σου Σάκη,από τα χωριά του μπατζανη μου! Θα τα κάψετε πρώτη μέρα! Να δω ποτέ θα μπορέσω να ανέβω να κάναμε κανένα κυνήγι μαζί!
Ότι έχει πουρνάρια το λέω βουνο εγώ...και ας είναι και κάμπος Θοδωρή!!! Έχουμε ραντεβού εκεί ετσι!!?Ποιο βουνο???.xm.
Απαγορευεται εκει που λες μεχρι τις 14/9.Η Ζωνη ειναι αριστερα του δρομου Λουτρων Αιδηψου-Ιστιαιας.Στους καμπους δηλαδη.Μην μπερδευτειτε και παρετε τα βουνα και σας τσακωσουν.Εκει που λες φιλε,στις Ροβιες εχω πετυχει και γω τρυγονακια.Στο βουνο απο πανω.
![]()
γιασου φιλε γιανηηηηη ωντος τα μερημας εινα τρυγονο ορτυκοτοπιαααα και καθε χρονια λιγα πωλα τα συναντας και της τουφεκιεσου της κανης θα χαρω να ανεβης και να κυνηγησουμε μαζι και τσιχλονια να χωρτασης τουφεκιδηηηη.shoot..shoot..shoot..shoot.Γεια σου Σάκη,από τα χωριά του μπατζανη μου! Θα τα κάψετε πρώτη μέρα! Να δω ποτέ θα μπορέσω να ανέβω να κάναμε κανένα κυνήγι μαζί!
ΝαιΌτι έχει πουρνάρια το λέω βουνο εγώ...και ας είναι και κάμπος Θοδωρή!!! Έχουμε ραντεβού εκεί ετσι!!?
Τέτοιοι φαντομάδες που ειν' αυτά Πέτρο .....Παντως γνωστοι ελεγαν οτι βορεια ελλαδα εχει παρα πολλα πουλια μεχρι χθες και δεν ειναι ραδιο αρβυλα σιγουρα αυτοι που το μετεφεραν...