Είναι οι μέρες για τους γεννήτορες να αριβάρουν...νοτια αττικη χθες φιλος ειδε 6 τρυγονακια ,4 και 2 μαζι που εκει συνηθως εχει στα περασματατα 4 μαζι σηκωθηκαν απο κατω σε κατι ελιτσες.
Εννοείς οτι πλήρωσες και περιμένεις να παει για υπογραφή στο δασαρχείο ΟΤΑΝ βγει το Φεκ? ή την έβγαλες την άδεια κανονικα?Σημερα κι εγω καθως πηγαινα στον δρομο κατα τις 9 το πρωι ειδα ενα τρυγονακι περασε πανω απ' τ' αμαξι κι εκανε και τα
γνωστα τσαλιμια του...
Παρεπιπτωντος αρχισαν κι απο σημερα οι συλλογοι εδω να περνουν τις πρωτες αδειες...(την εβγαλα κι εγω σημερα)
Οι τιμες ειναι ακριβως ιδιες με τις περσινες.
Αντε με το καλο να αρχισει η νεα μας κυνηγητικη σεζον με πολλες τουφεκιες και αφθονα θηραματα.
Εννοείς οτι πλήρωσες και περιμένεις να παει για υπογραφή στο δασαρχείο ΟΤΑΝ βγει το Φεκ? ή την έβγαλες την άδεια κανονικα?
Σε ποιον σύλλογο εισαι μελος φιλε;Πληρωσα κανονικα 117,10 ευρω για περιφεριακη αδεια και πηρα την αποδειξη προσωρινα μεχρι μερικες μερες να υπογραφη το βιβλιαρακι της αδειας
απο το δασαρχη, (ετσι παντα γινετε εδω και πιστευω και σε αλλους συλλογους) δεν μπορει αμεσως με το που πληρωσης να παρεις αμεσως την αδεια στα χερια.
Υ.Γ Το ΦΕΚ εχει βγει και εχει σταλη στο συλλογο... αλλιως χωρις το ΦΕΚ
δεν μπορει ο συλλογος να ξεκινηση να παιρνει αδειες.
Σε ποιον σύλλογο εισαι μελος φιλε;
Μου εκανε εντυπωση η τιμή της περιφεριακης..Στο συλλογο Μεσσηνης (Γιατι?)
Μου εκανε εντυπωση η τιμή της περιφεριακης..
Καλα κυνηγια να έχεις!
ΦτηνήΑκριβη δηλαδη... η φθηνη?
Σ' ευχαριστω φιλε κι εσυ επισης!
130ευρα στο 2ο ΚΣ Καλλιθέας (Αθήνα) η περιφερειακή...μετακομίζω Μεσσηνία στα πεθερικά μου φαίνεται!Kαι για του λογου του αληθες δειτε εδω...
![]()
Γιώργο με το καλό και του χρόνουKαι για του λογου του αληθες δειτε εδω...
![]()
Παντοτε και αναλογα τις καλιεργειες τα μεσογεια και η νοτια αττικη κρατουσε και κραταει και φετος τρυγονια .Δεν ειναι τυχαιο οτι παντα την εναρξη βαρας απο 1εως 3 πουλια και αν αγωνιστεις και το απογευμα ειναι για αλλα τοσα.Ακομα και μετα την 20η αυγουστου βλεπεις τρυγονακια αλλα ειναι ολα αγριεμενα.Η ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥΣ .νοτια αττικη χθες φιλος ειδε 6 τρυγονακια ,4 και 2 μαζι που εκει συνηθως εχει στα περασματατα 4 μαζι σηκωθηκαν απο κατω σε κατι ελιτσες.
Οπως καθε χρονο φιλε μου.Γιώργο με το καλό και του χρόνου
εμένα εντύπωση μου έκανε η κόκκινη σφραγίδα:
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΔΕΝ ΕΠΕΧΕΙ ΘΕΣΗ
ΑΔΕΙΑΣ ΘΗΡΑΣ
άρα με την ανοχή της πολιτείας και των δασικών θηροφυλάκων κυνηγάμε με την απόδειξη......όποιος θέλει μας την καθίζει κανονικά και με τον νόμο![]()
Ετσι ακριβως ειναι.Χωρις σφαγιδα κι υπογραφη απ το δασαρχειο ουσιαστικα δεν εχεις αδεια και μπορει να στηριχθει μηνυση....αλλα συνηθως με την αποδειξη και ταυτοτητα δυσκολο να υπαρξει τοση μεγαλη αυστηροτητα.....βεβαια μπορει να πεσεις και σε κανα στοκο....ποτε δε ξερεις.άρα με την ανοχή της πολιτείας και των δασικών θηροφυλάκων κυνηγάμε με την απόδειξη......όποιος θέλει μας την καθίζει κανονικά και με τον νόμο
Γιώργο με το καλό και του χρόνου
εμένα εντύπωση μου έκανε η κόκκινη σφραγίδα:
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΔΕΝ ΕΠΕΧΕΙ ΘΕΣΗ
ΑΔΕΙΑΣ ΘΗΡΑΣ
άρα με την ανοχή της πολιτείας και των δασικών θηροφυλάκων κυνηγάμε με την απόδειξη......όποιος θέλει μας την καθίζει κανονικά και με τον νόμο![]()