Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άτυχος σήμερα δεν είχα κάτσει σωστά και έτσι δεν κατάφερα να τους βάλω χέρι παρά μόνο σε ένα μεγάλο τρυγόνι.....
Είδα αρκετά πουλιά και μεγάλα....
.
Και ό,τι ήμουν έτοιμος να σου βάλω απουσία από το thread... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Μπράβο Χρήστο!

Άτυχος σήμερα δεν είχα κάτσει σωστά και έτσι δεν κατάφερα να τους βάλω χέρι παρά μόνο σε ένα μεγάλο τρυγόνι.....
.
τελικα Χρηστο αυτη η franchi σου τεριαξε καλα..... ;)

.
Είσαι ωραίος και αποτελεσματικός

Εγώ πάλι, γιατί νομίζω ότι και με γκλίτσα θα τα κατέβαζε; :cool:

Σωστός. Ο Χρήστος είναι αποδεδειγμένα καλός κυνηγός κ καλό παιδί. Όποιος όμως κ να έβγαινε για κυνήγι τουλάχιστον 5 φορές τη βδομάδα όλη τη χρονιά θα τουφεκουσε καλά. Με ότι όπλο κ να του έδινες. Μπορεί όχι από την αρχή αλλά θα το έβρισκε.

.
Νισάφι πια ρε φίλε, σκέψου κι εμάς τους εγκλωβισμένους :p

Νικόλα είναι λες και αυτό το όπλο φτιάχτηκε για μένα,από την πρώτη μέρα που την κυνηγισα είναι λες και την είχα χρόνια στα χέρια....
θα σου χαρίσει πολλές αναμνήσεις με ομορφες τουφεκιες

Το πρωί είχε έναν ελαφρύ βοριά με ψιλόβροχο,οτι πρέπει λέω για παπιά,(ήθελα να πάω να κοιτάξω να δω τι παίζει)πάω παίρνω τον σπρινγκερακο μου και πάμε...
Παπιά εντόπισα πολλά σε ένα χωράφι αλλά έβλεπα να μπαίνουν και τρυγονακια,όπα λέω βαρεσα ένα μικρό (τα υπόλοιπα αύριο) έφυγα για τα τρυγονακια και κατάφερα 2....
.

Το πρωί είχε έναν ελαφρύ βοριά με ψιλόβροχο,οτι πρέπει λέω για παπιά,(ήθελα να πάω να κοιτάξω να δω τι παίζει)πάω παίρνω τον σπρινγκερακο μου και πάμε...
Παπιά εντόπισα πολλά σε ένα χωράφι αλλά έβλεπα να μπαίνουν και τρυγονακια,όπα λέω βαρεσα ένα μικρό (τα υπόλοιπα αύριο) έφυγα για τα τρυγονακια και κατάφερα 2....
.
Και τρυγόνια και παπί σήμερα Χρήστο σκορπισες στα θηράματα τρόμο πορτ πουρί! Μια χαρά!

.
Είσαι με διαφορά ο καλύτερος όχι για τις επιτυχίες αλλά για τις όμορφες στιγμές που περνάς έξω στην ύπαιθρο.

.
Μπράβο Χρήστο...... Κρατάς το δυτικό τόξο ψηλά! :)

Status
Not open for further replies.
Back