Ενώ ξεκίνησε η προετοιμασία για τις ορεινες.... τα τρυγόνια δεν το βάζουν κάτω... Σήμερα κάμποσα πουλιά, μεγάλα πουλιά, ανησυχα, δώσανε αρκετές τουφεκιες στους τυχερούς (kostand).. Αύριο......
Και ό,τι ήμουν έτοιμος να σου βάλω απουσία από το thread...Άτυχος σήμερα δεν είχα κάτσει σωστά και έτσι δεν κατάφερα να τους βάλω χέρι παρά μόνο σε ένα μεγάλο τρυγόνι.....
Είδα αρκετά πουλιά και μεγάλα....
.
τελικα Χρηστο αυτη η franchi σου τεριαξε καλα.....Άτυχος σήμερα δεν είχα κάτσει σωστά και έτσι δεν κατάφερα να τους βάλω χέρι παρά μόνο σε ένα μεγάλο τρυγόνι.....
.
Είσαι ωραίος και αποτελεσματικόςΆτυχος σήμερα δεν είχα κάτσει σωστά και έτσι δεν κατάφερα να τους βάλω χέρι παρά μόνο σε ένα μεγάλο τρυγόνι.....
.
Εγώ πάλι, γιατί νομίζω ότι και με γκλίτσα θα τα κατέβαζε;τελικα Χρηστο αυτη η franchi σου τεριαξε καλα.....![]()
Εγώ πάλι, γιατί νομίζω ότι και με γκλίτσα θα τα κατέβαζε;![]()
ο Χρήστος έχει αποδείξει ότι έχει πολλές επιτυχίες με αρκετά όπλα που είχε στην κατοχή τουΕγώ πάλι, γιατί νομίζω ότι και με γκλίτσα θα τα κατέβαζε;![]()
Νισάφι πια ρε φίλε, σκέψου κι εμάς τους εγκλωβισμένουςΆτυχος σήμερα δεν είχα κάτσει σωστά και έτσι δεν κατάφερα να τους βάλω χέρι παρά μόνο σε ένα μεγάλο τρυγόνι.....
.
Νικόλα είναι λες και αυτό το όπλο φτιάχτηκε για μένα,από την πρώτη μέρα που την κυνηγισα είναι λες και την είχα χρόνια στα χέρια....τελικα Χρηστο αυτη η franchi σου τεριαξε καλα.....![]()
θα σου χαρίσει πολλές αναμνήσεις με ομορφες τουφεκιεςΝικόλα είναι λες και αυτό το όπλο φτιάχτηκε για μένα,από την πρώτη μέρα που την κυνηγισα είναι λες και την είχα χρόνια στα χέρια....
Μια γρήγορη βόλτα σήμερα (γιατί έπιασε πάλι βροχή μετά) είδα τρία και πήρα το ένα.
.
Δε προλαβαίνει....... Πήγε έφαγε και ξανά έφυγε.......Χρήστο που χάθηκες σήμερα; Σε ματιάσαμε;![]()
Χρήστο που χάθηκες σήμερα; Σε ματιάσαμε;![]()
Μάγκες σήμερα είχε όλη την μέρα ψάρεμα,οπως πέτυχα τις αλανιαρες τις άναψα...Δε προλαβαίνει....... Πήγε έφαγε και ξανά έφυγε.......![]()
Και τρυγόνια και παπί σήμερα Χρήστο σκορπισες στα θηράματα τρόμο πορτ πουρί! Μια χαρά!Το πρωί είχε έναν ελαφρύ βοριά με ψιλόβροχο,οτι πρέπει λέω για παπιά,(ήθελα να πάω να κοιτάξω να δω τι παίζει)πάω παίρνω τον σπρινγκερακο μου και πάμε...
Παπιά εντόπισα πολλά σε ένα χωράφι αλλά έβλεπα να μπαίνουν και τρυγονακια,όπα λέω βαρεσα ένα μικρό (τα υπόλοιπα αύριο) έφυγα για τα τρυγονακια και κατάφερα 2....
.
Είσαι με διαφορά ο καλύτερος όχι για τις επιτυχίες αλλά για τις όμορφες στιγμές που περνάς έξω στην ύπαιθρο.Το πρωί είχε έναν ελαφρύ βοριά με ψιλόβροχο,οτι πρέπει λέω για παπιά,(ήθελα να πάω να κοιτάξω να δω τι παίζει)πάω παίρνω τον σπρινγκερακο μου και πάμε...
Παπιά εντόπισα πολλά σε ένα χωράφι αλλά έβλεπα να μπαίνουν και τρυγονακια,όπα λέω βαρεσα ένα μικρό (τα υπόλοιπα αύριο) έφυγα για τα τρυγονακια και κατάφερα 2....
.
Μπράβο Χρήστο...... Κρατάς το δυτικό τόξο ψηλά!Το πρωί είχε έναν ελαφρύ βοριά με ψιλόβροχο,οτι πρέπει λέω για παπιά,(ήθελα να πάω να κοιτάξω να δω τι παίζει)πάω παίρνω τον σπρινγκερακο μου και πάμε...
.