Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
@outlander ...αγρίεψα... :cool: .yelling..yelling..sarcastic..sarcastic.

Έκανα μια βόλτα τώρα το απόγευμα με τη δροσούλα που είχε κ ψυχάλες ανά διαστήματα, σε ένα σημείο να δω αν υπάρχουν ακόμη εκεί...τελικά τα πέτυχα στη βοσκή κ μόλις έφτασα στο θερισμένο
(καμένη καλαμποκιά) ήταν 2 κάτω κ βοσκούσαν κ 2 δίπλα ακριβώς σε μια βελανιδιά...με το θόρυβο από το μηχανάκι σηκώθεικαν....:mad:
Έκατσα εκεί τελικά δίπλα σε ένα ευκάλιπτο κ τα περίμενα μήπως έρθουν πάλι....πράγματι ήρθαν τα 2 μετά από σκάρτη ώρα και πήρα το ένα.....σε 10' εμφανίστεικαν τα άλλα 2 κ πήρα άλλο ένα με μια 40άρα+ τουφεκιά....δυσκολεύτικα να το βρω αλλά οκ τελικά..sarcastic.
Κάπου εδώ πιστεύω πως τελειώνει το κυνήγι του τρυγονιού για φέτος...αλλά δν λέω πάλι μεγάλα λόγια.....sarcastic.

View attachment 16576

Θερμοκρασία 22°C
Υγρασία 80%
Όπλο: Baikal MC 21-12 (ελατηρίου)
Φυσίγγια: GP 33gr No:7
Μπράβο Κώστα !!!

Λιγες τουφεκιες απο πρωινο ξεκουρνιασμα στη Μανη... Αυτο που κατεβαινουν τις πλαγιες με κλειστο φτερο με τρελαινει κ ας μην χαρηκαμε φετος ενα καλο ημερησιο περασμα κατω...

Το χω πει πως μια χρονιά θα έρθω μαζί σου ρε φίλε.. Μπράβο σου και να είσαι καλά να πηγαίνεις.. Όσο για το βίντεο ένταξει τι να λέμε.. Κεντροτουφεκάω.avi

Μπραβο ρε Κωστη!!! Πιασε και κανενα για μενα γιατι φετος ενα εχω πιασει....και δε βλεπω να κανω το ταιρι του...
Εχτες πηγα σε ενα μερος που τα εβλεπα το καλοκαιρι μαζι με φασες και αγριοπεριστερα....και κατα τις 8 παρα που αρχισαν να φαινοντε τα πουλια....ακουω τα πακιστανα με τα τρακτερ που εστρωναν διχτυα και αρχισαν το ραβδισμα στις ελιες... τα μαζεψα κι εφυγα...
μαστορα; μου απο τωρα μαζευουν ελιες νωρις δεν ειναι

μαστορα; μου απο τωρα μαζευουν ελιες νωρις δεν ειναι
Σαράντη αν της αρχίσουν τώρα θα βγάλουν λίγοτερο λάδι αλλά ποιοτικο...σε 15 μερες θα της έχει γ....σει ο δακος.... Έτσι τη πάτησαν πέρσι οι πιο πολλοι εδώ.

Σαράντη αν της αρχίσουν τώρα θα βγάλουν λίγοτερο λάδι αλλά ποιοτικο...σε 15 μερες θα της έχει γ....σει ο δακος.... Έτσι τη πάτησαν πέρσι οι πιο πολλοι εδώ.
να υποθεσω οτι θα βγει αγουρελαιο οντως ποιοτικο και εχει και τιμη

να υποθεσω οτι θα βγει αγουρελαιο οντως ποιοτικο και εχει και τιμη
Ακριβώς αυτό...αυτά που είδα πέρσι στα εργοστάσια δεν τα έχω ξαναδεί...Να φανταστείς πολλα εργοστάσια δε κρατουσαν λάδι για πληρωμή αλλά σε χρέωναν με το βάρος του καρπού που τους πήγαινες...
Συγνώμη για το εκτός θεματος....

topic.
Από αυτό το χρονικό όριο και μετά τη ζημιά και το σαπισμα στην ελιά την κάνει το γλοιοσποριο και όχι ο δακος... Αν εμφανιστούν φαινόμενα σαπισματος πρεπει να μαζευτούν γρήγορα γιατί είναι καταδικασμενες....

topic.
Από αυτό το χρονικό όριο και μετά τη ζημιά και το σαπισμα στην ελιά την κάνει το γλοιοσποριο και όχι ο δακος... Αν εμφανιστούν φαινόμενα σαπισματος πρεπει να μαζευτούν γρήγορα γιατί είναι καταδικασμενες....
Και ο δακος φίλε Γρήγορη δουλεύει ακόμα...το γλοιοσποριο έχει ξεκινησει τη δουλειά του από την άνοιξη και θα την αποτελειώσει αυτό το διάστημα....
topic.

Άλλο ένα πρωινό καρτερακι στα τρυγονακια ,είδα 7 αλλά 2 έκαναν το λάθος και πλησίασαν.....
.
Χρηστάρα μου θα φτάσει Φλεβάρης θα ντουφεκάμε τσίχλες εμείς και εσύ ακόμα θα βαράς τρυγόνια... Εξαιρετικά ωραίος!!!!

Status
Not open for further replies.
Back