Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δν μυρίζει τίποτα Άρη.
Ήταν χωμένο κάτω από τα χόρτα....μόνο η ουρά του φενώταν....δν θα το έβρισκα ποτέ.
Το ξέρω φίλε μου, δεν θα σου έλεγα ποτέ να πας αν δεν ήταν μια χαρά το θήραμα...το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν... Ο μόνος φόβος όταν το τρυγονι πέσει στα χόρτα είναι τα μυρμήγκια για τις επόμενες 6-8 ώρες...

Το ξέρω φίλε μου, δεν θα σου έλεγα ποτέ να πας αν δεν ήταν μια χαρά το θήραμα...το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν... Ο μόνος φόβος όταν το τρυγονι πέσει στα χόρτα είναι τα μυρμήγκια για τις επόμενες 6-8 ώρες...
Για μυρμήγκια περίμενα να βρω σίγουρα....αλλά δν υπήρχε ούτε ένα επάνω του...ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε πως όταν το πήρα στα χέρια μου, έσταζε ακόμη αίμα....:oops:...η λασπερή επιφάνεια εδάφους, με τη σκιά από τα χόρτα που ήταν τρυπομένο, φένεται πως βοήθεισαν στο να μην αλλιωθεί.

Για μυρμήγκια περίμενα να βρω σίγουρα....αλλά δν υπήρχε ούτε ένα επάνω του...ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε πως όταν το πήρα στα χέρια μου, έσταζε ακόμη αίμα....:oops:...η λασπερή επιφάνεια εδάφους, με τη σκιά από τα χόρτα που ήταν τρυπομένο, φένεται πως βοήθεισαν στο να μην αλλιωθεί.
Μπορεί να ήταν ζωντανό και ξεψύχησε μετά από ώρες!

Για να την λες ΄'στροφυλιά΄΄ ή απο δω κάτω είσαι ή κυνηγάς εδω:). Εντάξει εκανε 1 καλό ξεκούρνιασμα και αλλες δυο μέρες ειχε κάποια πουλάκια..Ετσι κι αλλιως τα τελευταία χρόνια κάπως ετσι κυλάνε τα πράγματα.
Και τα δύο απο κάτω είναι η μητέρα μου και κυνηγάω συνέχεια απο οταν εβγαλα άδεια φετος ημουν μεσα απο τις 5 μέχρι τις 14 δυο καλές μέρες ειδα στις 6 και στις 9 του μηνα και παλι οχι κατι τρομερό οι υπόλοιπες χάλιααα απο τι καταλαβα κατι επαιξε το ΣΚ που μας πέρασε!!!

Γατάκι......εεε γατάκι.... .yel. .yel. .yelling..yelling..yell at..yell at..very funny..very funny..yell at..yell at..yell at.
View attachment 163345' λεπτά κάναμε...το βρείκε η μικρή και το κύλαγε με το πόδι της.....sarcastic....κάτω από πυκνή αγριοτοματιά ήταν...ακόμα στάζει αίμα το ράμφος του.....και επιδή ξυγιέσαι "πούστηκα" να ούμε.....εγώ θα το βάλω στο ψυγείο ΚΑΙ ΑΥΤΟ......yell at..yell at..very happy.

View attachment 16332
Μπραβο ρε φιλε!!Βρηκες το τρυγονι αψογο και διαλεξες καρπουζι με μαυρη βουλα?
Μονο εσυ τα κανεις αυτα .sarcastic. Η μικρη ειναι κορμαρα παντως!Φτου φτου!!!

"Η αγαπημένη μου και εγώ"
Ένα 40 λεπτό ήταν αρκετό για να πιάσω το όριο , μια γρήγορη έξοδο που μετατράπηκε σε ένα ωραίο κυνήγι αυτού του όμορφου πουλιού . Δύο δεν μπόρεσα να τα βρώ μέσα στα ηλιόσπορα, έψαξα Κανά μισάωρο αλλά ήταν αδύνατο να τα βρώ . Αυτή η Xlr όσο πάει την ερωτεύομαι όλο και περισσότερο. Άντε Καλή συνέχεια ,btw πολύ λίπος τα άτιμα , τσιγαριδες μαγειρεύεις να ούμε.
Τα φαμπαρμισες

Βρηκες το τρυγονι αψογο και διαλεξες καρπουζι με μαυρη βουλα?
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. η μαύρη βούλα είναι η ίδια με εκείνη που βλέπαμε τις προάλλες....βγαίνουν δεινόσαυροι από κει μέσα.....very happy.
Μονο εσυ τα κανεις αυτα .sarcastic.
Είμαι Mentalist....By Giuri Gelller....sarcastic..sarcastic.

Η μικρη ειναι κορμαρα παντως!Φτου φτου!!!
Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε.....kiss me....θα της το μεταφέρω το καλό το σχόλιο....big smile..sarcastic..sarcastic.

Τάκη δίκιο έχεις.
Καθόλου απίθανο...
Tι να το κανουν τα μυρμηγκια το τρυγονι ? Μηπωs χωραει στην φωλια ? Δεν λεs πωs δεν το βρηκε απ' το πρωι κανεναs περαστικοs "διποδοs μερμηγκαs" με τον σκυλο του ? Υ.Γ. Ωραιο και το σκυλακι .

Tι να το κανουν τα μυρμηγκια το τρυγονι ? Μηπωs χωραει στην φωλια ? Δεν λεs πωs δεν το βρηκε απ' το πρωι κανεναs περαστικοs "διποδοs μερμηγκαs" με τον σκυλο του ? Υ.Γ. Ωραιο και το σκυλακι .

Το κόβουν κομμάτια και το πάνε φωλιά. Μάτια, πούπουλα, φτερούγες, κρέας... Αν τα αφήσεις σε μια μέρα θα βρεις μόνο σκελετό και αν... Σαν κλεμμένο αμάξι που το έγδυσαν για ανταλλακτικά και έμεινε μόνο το σασί σε καμιά ερημιά στη ΒΙΠΕ Ασπρόπυργου θα μείνει...

Το κόβουν κομμάτια και το πάνε φωλιά. Μάτια, πούπουλα, φτερούγες, κρέας... Αν τα αφήσεις σε μια μέρα θα βρεις μόνο σκελετό και αν... Σαν κλεμμένο αμάξι που το έγδυσαν για ανταλλακτικά και έμεινε μόνο το σασί σε καμιά ερημιά στη ΒΙΠΕ Ασπρόπυργου θα μείνει...
Kαλα στα αυτοκινητα ειναι αλλο ειδοs . " Tερμιτηs " με εργαλεια .

Ευχαριστώ Γιώργο.

Σαν τους καρμόγυφτους. .sarcastic.

Γατάκι......εεε γατάκι.... .yel. .yel. .yelling..yelling..yell at..yell at..very funny..very funny..yell at..yell at..yell at.
View attachment 163345' λεπτά κάναμε...το βρείκε η μικρή και το κύλαγε με το πόδι της.....sarcastic....κάτω από πυκνή αγριοτοματιά ήταν...ακόμα στάζει αίμα το ράμφος του.....και επιδή ξυγιέσαι "πούστηκα" να ούμε.....εγώ θα το βάλω στο ψυγείο ΚΑΙ ΑΥΤΟ......yell at..yell at..very happy.

View attachment 16332
Εισ ωραιος φιλαρακι..την εκανες και την ζημια σου κονομησες και το καρπουζακι σου..αλιμονο απο μας που παμε και οχι φτερο δεν βλεπουμε ουτε το κατιτις μας δεν βρισκουμε παρα μονο αγκαθιες και πουρναρια

View attachment 16332
.RESPECT.Μπραβο ρε Κωστααα!!!!!!Επειδη εγω εχασα το μοναδικο τρυγονι που τουφεκισα,ενιωσα σαν να το βαρεσα εγω ο ιδιος!!!Η σκυλιτσα σου ολα τα λεφτα!!!Οι προοπτικες της πιστευω,διαγραφονται λαμπρες!!!Ευχομαι αναλογη συνεχεια σ' ολα τα θηραματα.RESPECT..RESPECT.Το καρπουζι με τι...φυσιγγι το βαρεσες?:D:D

.RESPECT.Μπραβο ρε Κωστααα!!!!!!Επειδη εγω εχασα το μοναδικο τρυγονι που τουφεκισα,ενιωσα σαν να το βαρεσα εγω ο ιδιος!!!Η σκυλιτσα σου ολα τα λεφτα!!!Οι προοπτικες της πιστευω,διαγραφονται λαμπρες!!!Ευχομαι αναλογη συνεχεια σ' ολα τα θηραματα.RESPECT..RESPECT.Το καρπουζι με τι...φυσιγγι το βαρεσες?:D:D
Ευχαριστώ Σωτήρη μου να'ναι καλά.
Φέτος είναι η χρονιά της σκυλίτσας...ευελπιστούμε σε θηράματα φιλαράκι.

Υ.Γ Tο καρπούζι το βάρεσα με φυσίγγια Watermelon Dispersante....yel..yel. .sarcastic. .sarcastic.

Ευχαριστώ Σωτήρη μου να'ναι καλά.
Φέτος είναι η χρονιά της σκυλίτσας...ευελπιστούμε σε θηράματα φιλαράκι.

Υ.Γ Tο καρπούζι το βάρεσα με φυσίγγια Watermelon Dispersante....yel..yel. .sarcastic. .sarcastic.
Δεν σου έλεγα ότι θα βαρεσείς τρυγονια ?Και τώρα θα βαρεσεις και άλλα μαζί με τσίχλες.Ακόμα έχει πράγμα πίσω. Πολλά "πουλάκια "χοροπηδάνε στο χόρτο αλλά την σφυρίχτρα την έχει πάντα το " ΚΟΡΑΚΙ" Και ακόμα δεν σφύριξε λήξη στο τρυγονι

Δεν σου έλεγα ότι θα βαρεσείς τρυγονια ?Και τώρα θα βαρεσεις και άλλα μαζί με τσίχλες.Ακόμα έχει πράγμα πίσω. Πολλά "πουλάκια "χοροπηδάνε στο χόρτο αλλά την σφυρίχτρα την έχει πάντα το " ΚΟΡΑΚΙ" Και ακόμα δεν σφύριξε λήξη στο τρυγονι
Προχθές είπα μεγάλη κουβέντα.....κι η παρημία λέει: Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις....;)...είπα πως θα τα κυνηγούσα ως την περασμένη τετάρτη κ τέλος.....η αλλαγή του καιρού άλλαξε ΟΛΑ τα δεδομένα Γιώργο....πλέον με το νοτιαδάκι που έχουμε αυτή τη στιγμή, το οποίο θα κρατήσει ως το Σ/Κ πιστεύω να πάρουμε κανένα ακόμη ως ότου φύγουν.....

Status
Not open for further replies.
Back